|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cvetačna juha
19.11.2007 7:31:40   
Lunc_a
prosila bi za recept kako doma naredit kremno cvetačno juhico.
NAJLEPŠA HVALAuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cvetačna juha
19.11.2007 7:55:01   
mojsoncek
Pred slabim mesecem se je na tem linku pisalo o cvetacni juhi

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1986147

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2007 8:02:19   
Anonimen
Jaz takole, pa je ful dobra. Daš v pisker svetačo nacvetkamo, pa jaz dam en ali dva pora narezana, zalijem z vodo, da je pokrito. Kuham, dokler ni mehko, solim in s paličnim spasiram. Not vmešam še eno ali dve žlici kisle ali sladke smetane. Hitro in enostavno.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 8:13:02   
Lunc_a
Hvala al binauser posted image
mojoncek na tem linku so vseki dajo krompir in ne vem še kaj noter,jaz pa hočem čisto cvetačno juhico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 8:13:47   
san
Jaz tudi tako kot al bina, samo da dam notri še malo masla ali olivnega olja. Pa kadar je ne spasiram s paličnim, ampak samo pretlačim z vilico, dam še malo pšeničnega zdroba proti koncu. Včasih kombiniram tudi cvetačo in brokoli. Ali pa čisto malo moke preprazim na maslu, pa zalijem in notri dam še rezančke, to ima sine zelo rad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 8:19:09   
mojsoncek
Lunc_a, ce ti ni do krompirja in drugih "dodatkov", pa naredis brez oz. tako kot je napisala al bina.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2007 8:31:00   
nuala
Jaz na maslu ali olivnem olju 10 sekund popražim 2 žlici gresa.
Zalijem z vodo, vržem notri nacvetkano cvetačo, solim ( in dam zelenjavno kocko, ni pa nujno ).
Ko je kuhano lahko zmešaš z mešalnikom in dodaš kislo smetano, jaz pa juho pustim kar tako kot je.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2007 9:54:05   
Sandrin
Potrebuješ:
1 glavico cvetače
2 velika krompirja
2 pora
2 dcl mleka
4 dcl mesne juhe iz kocke
2 dcl sladke smetane
30 g masla
sol, poper

Priprava:
Cvetačo očistimo in razdelimo na cvetke, olupljen krompir narežemo na rezine, por očistimo, uporabimo samo bele dele in narežemo na kolesca. Vse te sestavine zalijemo z mlekom in juho ter kuhamo do mehkega. Juho pretlačimo skozi cedilo ter prilijemo smetano. še enkrat prevremo. V juho zamešamo koščke svežega masla, solimo in popramo.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2007 10:03:00   
r1ta
Sestavine:
2 cvetači
malo pancete
pest riža
glavica čebule
1 kocka kokošje juhe
sol, poper, vegeta
1/2 dcl kisla ali sladka smetana
1 žlica sesekljanega peteršilja

Operi riž in ga namoči v vodi da nabrekne. Cvetačo in panceto sesekljaj (jaz cvetačo vržem v multipraktik). Na maslu prepraži sesekljano čebulo, dodaj panceto s cvetačo in odcedi riž ter ga dodaj. Na kratko tinstaj, dodaj vodo in jušno kocko. Začini po okusu in kuhaj do mehkega. V gotovo juho dodaj smetano in peteršilj. Dober tek!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?