Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 3.4.2008 16:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je najboljši elevit. Po tifolu mi je bilo nonstop slabo. Tifol ima samo folno kislino, centramed mami ima folno+ostali vitamini, elevit ima pa vitamine in največ folne od naštetih.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 3.4.2008 16:34:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz jemljem centramed mami,ima več folne kisline kot tifol in več drugih vitaminov. LP Mojca
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 3.4.2008 17:01:33
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni je bilo pa kontra kot karin, po Tifolu vse BP, po Elevitu sem pa bruhala. Moraš probat kaj ti bolj paše.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 3.4.2008 18:31:15
|
|
|
|
2 Sraki
|
Elevit ali Mami sta boljša od Tifola, ker vsebujeta še potrebne vitamine, ki jih telo potrebuje, sploh v nosečnosti. Jaz sem jemala Mami in so mi čist o.k.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 3.4.2008 18:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Js mam CM Mami...vse brez problema...
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 3.4.2008 18:50:04
|
|
|
|
spps
|
jaz sem jemala do tega meseca tifol.zdaj sem pa začela zarad vitaminov in mineralov še Neovin + Dha.
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 3.4.2008 19:04:34
|
|
|
|
TODY78
|
jaz sem za prvo nosečnost jemala tifol ( končala se je s ss-pa ne zaradi tega). Sedaj pa centramed mami. ....Odvisno kaj ti paše
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 3:19:45
|
|
|
|
jajula
|
jst tud jemljem elevit. najprej sem ga jemaja zjutraj, pa mi je blo včasih slabo, zdaj ga pa jemljem zvečer pa je ok.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 9:35:33
|
|
|
|
becky
|
jaz jemljem tifol, mi je G rekel, da je čist ok, počutim pa se tud čist ok. ni mi slabo, nimam kaj ekstra mozoljev. glede mozoljev: osebna zdravnica lahko vsaki napiše recept za skinoren-ni škodljiv pa ful pomaga proti "mladostniškim kožnim težavam"
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 9:51:41
|
|
|
|
_sanja_*
|
Se strinjam s tistimi, ki so napisale, da morš sama probat kaj ti odgovarja. Vse smo različne in enim paše to, drugim nekaj drugega. Jaz osebno jemljem CentraMed Mami, ker imajo poleg folne še vitamine zraven. Pa jih super prenašam, nikol ni blo nič narobe.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa včeraj bila v lekarni. in mi je farmacevtka rekla, da je elevit boljši od ostalih (folna + vitamini), ker nima joda. ostali (centramed mami in centra materna) pa imajo tudi jod.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:31:12
|
|
|
|
solatja
|
če ti ustreza, jemlji samo tifol. ne vnašaj vitaminov in mineralov v telo preko tablet, ampak preko raznolike prehrane. folne kisline najdeš ogromno tudi v brokoliju itd., tako da je tudi to dovolj (ja, vem, izjavljam nekaj bogokletnega). moja poanta je, da ne jemlji tablet, če ni nujno. če boš predolgo (celo nosečnost in potem še nekaj mesecev po rojstvu, ki so dejansko najbolj stresni in takrat so vitamini zagotovo bolj pomembni kot v zdravi nosečnosti) namreč jemala vitaminske pripravke, bo telo samo nehalo pretvarjat vitamine in minerale iz hrane, ker jih bo tako ali tako dobilo dovolj od tablet. to govorim samo zato, ker se mi zdi, da bi dandanes ogromno nosečnic jemalo vitamine "za vsak slučaj, pa saj ne more škodit, pa za otroka gre...". otrok si sam vzame vse (in to je popolnoma VSE!), kar potrebuje za svoj optimalen razvoj in ja, prekomerno jemanje vitaminskih tablet lahko škodi. samo v razmislek. drugače pa ima od vseh teh najboljšo sestavo elevit, ja.
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:33:53
|
|
|
|
_sanja_*
|
In kaj je z jodom narobe? V mojem nosečniškem planerju piše,da od začetka nosečnosti ženske potrebujejo tudi več magnezija in joda. Magnezija zaradi ohranjanja dobre krvi, joda pa zato, ker sodeluje pri uravnavanju rasti, izgradnji kosti in razvoju možganov.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:43:03
|
|
|
|
pearl_shell
|
Jaz bi samo nekaj malega dodala... Nas so na faksu strokovnjaki za prehrano poučevali, da je treba bit previden pri doziranju vitaminov. Ni dobro ne, če jih je premalo, prav tako pa pride do številnih nevšečnosti, če jih je preveč. Nosečnost je sicer nekaj drugega, a če jemlješ dodatne vitamine še pred tem, lahko povzroča tudi zaplete. Samo tako, malo v razmislek
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:46:15
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz sem na Elevitu, ker mi ga je priporočala moja G, ne glede na to, da še nisem in da še pacamo skupaj .
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:48:42
|
|
|
|
pearl_shell
|
katalina, no sej, morda jih potrebuješ. jaz sem samo povedala, kaj so nas poučevali...je pa vse stvar odločitve. veliko sreče pri ustvarjanju držim pestke
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:52:16
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala!! Kakšna je pa situacija pri tebi? Kateri krog tečete? Bomo tud mi zate navijal!!! Kdaj je pa ne pričakuješ?? A sem firbčna??? Pošiljam pa ti za srečo, da tudi ti čim prej zagledaš .
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 13:57:58
|
|
|
|
pearl_shell
|
Z veseljem ah midva sva začela teči šele prvi krog, tko da je vse to zame še bolj novo. 6.4. naj jo ne bi bilo na obisk. Če pa bo, pa nč hudga, bomo šli naprej v akcijo Nimam pa prav nobenih znakov...ne za M, niti ne za kakšno nosečnost. Sem nevtralna, kar pomen, da me bo presenetlo oboje...ali M ali
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 14:06:16
|
|
|
|
aqua77
|
Se čist predstavlam, kako te bo u koplanici na hrbet vrglo ko boš zagledala na testku. Sam pazi, moreš dat najprej poušer na tla preden boš šla na palčko lulat!!! Te stvari so lahk nevarne.... Veliko sreče!!!
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 14:09:13
|
|
|
|
Tanik
|
jaz jemljem tifol ampak ne vsak dan, ker pozabim si bom mogla opomnik nardit
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 14:13:24
|
|
|
|
pearl_shell
|
a misliš? a tko je treba, še povšter nosit v kopalnico...no bom mogla upoštevat nasvete bolj izkušenih hehe kako ste posrečene tu gor, res hvala katalina, jaz pa za vas, prav vsem privoščim...s CentraMedom ali pa s Tifolom za srečo
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 4.4.2008 14:37:45
|
|
|
|
aqua77
|
Sej vidiš, da smo same čveke kle gor , ki čoftamo cele dneve , se mal tolažmo, ko je kateri hudo, pa navijamo en za drugo, ko je to potrebno. Vse kar spada v tako babjo družbico. Ti pa kar pogumno testiraj pa bo!
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 5.4.2008 12:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jemljem Centrum materna.
|
|
|
|
RE: CentraMed Mami ali Tifol 5.4.2008 18:36:15
|
|
|
|
naja2
|
Jaz jem Centramed mami, pa sem tudi že druge jedla (tifol, neovin, ...). Elevit je pa na gnekologiji na vseh plakatih, tako, da je mogoče to vzrok, da ga toliko priporočajo. Tudi jaz pravim, da kakor kateri paše, moraš probat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.