|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CentraMed Mami ali Tifol
3.4.2008 16:32:04   
M1987
Zdravo user posted image  Ali ste pred nosečnostjo jemale kakšne vitamine? Kateri mislite, da so biljši CentraMed Mami ali Tifol. Meni je ginekologinja drugače priporočila Tifol. Kakšne imate izkušnje z Tifolom? LP user posted image  Bodite v veselju user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CentraMed Mami ali Tifol
3.4.2008 16:33:40   
Anonimen
Meni je najboljši elevit. Po tifolu mi je bilo nonstop slabo.
Tifol ima samo folno kislino, centramed mami ima folno+ostali vitamini, elevit ima pa vitamine in največ folne od naštetih.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2008 16:34:26   
Sulfinija
Jaz jemljem centramed mami,ima več folne kisline kot tifol in več drugih vitaminov.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2008 17:01:33   
Lunca1
Meni je bilo pa kontra kot karin, po Tifolu vse BP, po Elevitu sem pa bruhala. Moraš probat kaj ti bolj paše.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2008 18:31:15   
2 Sraki
Elevit ali Mami sta boljša od Tifola, ker vsebujeta še potrebne vitamine, ki jih telo potrebuje, sploh v nosečnosti. Jaz sem jemala Mami in so mi čist o.k.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 18:39:59   
Anonimen
Js mam CM Mami...vse brez problema...

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2008 18:50:04   
spps
jaz sem jemala do tega meseca tifol.zdaj sem pa začela zarad vitaminov in mineralov še Neovin + Dha.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2008 19:04:34   
TODY78
jaz sem za prvo nosečnost jemala tifol (user posted image  končala se je s ss-pa ne zaradi tega). Sedaj pa centramed mami. ....Odvisno kaj ti paše

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2008 3:19:45   
jajula
jst tud jemljem elevit. najprej sem ga jemaja zjutraj, pa mi je blo včasih slabo, zdaj ga pa jemljem zvečer pa je ok.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2008 9:35:33   
becky
jaz jemljem tifol, mi je G rekel, da je čist ok, počutim pa se tud čist ok. ni mi slabo, nimam kaj ekstra mozoljev. glede mozoljev: osebna zdravnica lahko vsaki napiše recept za skinoren-ni škodljiv pa ful pomaga proti "mladostniškim kožnim težavam"

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2008 9:51:41   
_sanja_*
Se strinjam s tistimi, ki so napisale, da morš sama probat kaj ti odgovarja.
Vse smo različne in enim paše to, drugim nekaj drugega.
Jaz osebno jemljem CentraMed Mami, ker imajo poleg folne še vitamine zraven. Pa jih super prenašam, nikol ni blo nič narobe.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2008 13:19:50   
Anonimen
jaz sem pa včeraj bila v lekarni. in mi je farmacevtka rekla, da je elevit boljši od ostalih (folna + vitamini), ker nima joda. ostali (centramed mami in centra materna) pa imajo tudi jod.

user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2008 13:31:12   
solatja
če ti ustreza, jemlji samo tifol. ne vnašaj vitaminov in mineralov v telo preko tablet, ampak preko raznolike prehrane. folne kisline najdeš ogromno tudi v brokoliju itd., tako da je tudi to dovolj (ja, vem, izjavljam nekaj bogokletnega).  moja poanta je, da ne jemlji tablet, če ni nujno. če boš predolgo  (celo nosečnost in potem še  nekaj mesecev po rojstvu, ki so dejansko najbolj stresni in takrat so vitamini zagotovo bolj pomembni kot v zdravi nosečnosti) namreč jemala vitaminske pripravke, bo telo samo nehalo pretvarjat vitamine in minerale iz hrane, ker jih bo tako ali tako dobilo dovolj od tablet.

to govorim samo zato, ker se mi zdi, da bi dandanes ogromno nosečnic jemalo vitamine "za vsak slučaj, pa saj ne more škodit, pa za otroka gre...". otrok si sam vzame vse (in to je popolnoma VSE!), kar potrebuje za svoj optimalen razvoj in ja, prekomerno jemanje vitaminskih tablet lahko škodi.
samo v razmislek. user posted image

drugače pa ima od vseh teh najboljšo sestavo elevit, ja.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2008 13:33:53   
_sanja_*
In kaj je z jodom narobe?user posted image user posted image user posted image

V mojem nosečniškem planerju piše,da od začetka nosečnosti ženske potrebujejo tudi več magnezija in joda. Magnezija zaradi ohranjanja dobre krvi, joda pa zato, ker sodeluje pri uravnavanju rasti, izgradnji kosti in razvoju možganov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2008 13:43:03   
pearl_shell
Jaz bi samo nekaj malega dodala...
Nas so na faksu strokovnjaki za prehrano poučevali, da je treba bit previden pri doziranju vitaminov. Ni dobro ne, če jih je premalo, prav tako pa pride do številnih nevšečnosti, če jih je preveč.
Nosečnost je sicer nekaj drugega, a če jemlješ dodatne vitamine še pred tem, lahko povzroča tudi zaplete.
Samo tako, malo v razmislek user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2008 13:46:15   
aqua77
Jaz sem na Elevitu, ker mi ga je priporočala moja G, ne glede na to, da še nisem user posted image  in da še pacamo skupaj user posted image . user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2008 13:48:42   
pearl_shell
katalina, no sej, morda jih potrebuješ.
jaz sem samo povedala, kaj so nas poučevali...je pa vse stvar odločitve.
veliko sreče pri ustvarjanju user posted image
držim pestke user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2008 13:52:16   
aqua77
Hvala!!
Kakšna je pa situacija pri tebi?user posted image Kateri krog tečete? Bomo tud mi zate navijal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj je pa ne pričakuješ?? A sem firbčna???user posted image user posted image user posted image user posted image  Pošiljam pa ti user posted image za srečo, da tudi ti čim prej zagledašuser posted image .

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2008 13:57:58   
pearl_shell
Z veseljem user posted image

ah midva sva začela teči šele prvi krog, tko da je vse to zame še bolj novo.
6.4. naj jo ne bi bilo na obisk. Če pa bo, pa nč hudga, bomo šli naprej v akcijo user posted image
Nimam pa prav nobenih znakov...ne za M, niti ne za kakšno nosečnost. Sem nevtralna, kar pomen, da me bo presenetlo oboje...ali M ali user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.4.2008 14:06:16   
aqua77
Se čist predstavlam, kako te bo u koplanici na hrbet vrglo ko boš zagledala user posted image  na testku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam pazi, moreš dat najprej poušer na tla preden boš šla na palčko lulat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Te stvari so lahk nevarne.... user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče!!!

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 20
4.4.2008 14:09:13   
Tanik
jaz jemljem tifol ampak ne vsak dan, ker pozabim user posted image si bom mogla opomnik nardit

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 21
4.4.2008 14:13:24   
pearl_shell
a misliš? user posted image
a tko je treba, še povšter nosit v kopalnico...no bom mogla upoštevat nasvete bolj izkušenih hehe
kako ste posrečene tu gor, res user posted image

hvala katalina, jaz pa za vas, prav vsem privoščim...s CentraMedom ali pa s Tifolomuser posted image  

user posted image user posted image  user posted image za srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.4.2008 14:37:45   
aqua77
Sej vidiš, da smo same čveke kle gor user posted image , ki čoftamo cele dneve user posted image , se mal tolažmo, ko je kateri hudo, pa navijamo en za drugo, ko je to potrebno. Vse kar spada v tako babjo družbico. user posted image  Ti pa kar pogumno testiraj pa bo! user posted image  

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 23
5.4.2008 12:53:56   
Anonimen
Jaz jemljem Centrum materna.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.4.2008 18:36:15   
naja2
Jaz jem Centramed mami, pa sem tudi že druge jedla (tifol, neovin, ...). Elevit je pa na gnekologiji na vseh plakatih, tako, da je mogoče to vzrok, da ga toliko priporočajo. Tudi jaz pravim, da kakor kateri paše, moraš probat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.