|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: CentraMed Mami ali Tifol
7.4.2008 11:26:22   
crvicek
Jaz tudi jemljem Centramed Mami. Najprej sem začela samo s tifolom, ma ker sem že po naravi bolj slabokrvna, mi je moj zdravnik priporočal kar te, ker vsebujejo poleg folne kisline že železo, c vitamin + druge. Po njih se tudi dobro počutim.

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.4.2008 9:15:14   
soncek3
Jemljem Elevit, polovičko tablete na dan. Pa meni bolj paše zvečer, enkrat sem pozabila in sem jo potem zjutraj, pa mi je bilo potem čez dan grozno slabouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.4.2008 9:31:51   
talika81
jaz pijem elevit in nimam nobenih težav. tudi par mojih prijateljic je pilo elevit, pa niso imele nobenih težav.

men je v lekarni svetovala, naj rajši vzamem elevit, ker ma res vse vitamine + res največ folne kisline. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.4.2008 20:44:56   
Inigo
sem jedla elevit, pa mi je bilo po njem zelo slabo. pravijo da je precej "težek", tko da če te mučji slabosti, ti ga še toliko bolj odsvetujem. sama sem jedla Centremed mami in je super. nič slabosti. zdaj, ko me čaka še samo 8 tednov do konca, pa jem Neovin, ki ima še Omega3, ki je baje dober za razvoj možgančkov in živčnega sistema. 

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.4.2008 20:11:08   
aqua77
trenutno na Neovin + Dha

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.4.2008 7:59:26   
KOKICA32
Jaz pa jemljem Tifol, vendar me nekaj zanima...Kako je z jemanjem le-tega, če se trudiš zanositi več kot tri mesece, kot je predvideno, da se jemlje folna, pred načrtovano nosečnostjo?user posted image  Sem bila dovolj razumljiva? Torej, ali se jo lahko jemlje tudi dalj časa (več kot 3 mesece pred in 3 mesece po zanositvi)..ali so možni kakšni zapleti?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.5.2008 18:25:26   
Hator
Jaz sem jo jedla kar precej časa, nama je ratalo šele v 8. krogu. Vmes sem kak mesec malo opustila, res je tudi, da potem nisem bila več čisto dosledna pri jemanju. Menda jo lahko jemlješ dlje časa.
Zdaj pa sem začela jemati Centrum materna-poleg 400 folne ima še druge vitamine.

Ali katera jemlje to, kakšne so vaše izkušnje??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.5.2008 19:21:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa jemljem Tifol, vendar me nekaj zanima...Kako je z jemanjem le-tega, če se trudiš zanositi več kot tri mesece, kot je predvideno, da se jemlje folna, pred načrtovano nosečnostjo?user posted image  Sem bila dovolj razumljiva? Torej, ali se jo lahko jemlje tudi dalj časa (več kot 3 mesece pred in 3 mesece po zanositvi)..ali so možni kakšni zapleti?user posted image
ja tifol lahko jemlješ več mesecev ni nujno da je točno 3 mesece.

tudi sama jemljem tifol in mi po njem ni nič slabo ali kaj podobnega.je pa zelo dober elevit,samo pravijo vse da je pretežek in da je centrum materna ali tifol najbolje.

no pa da bi čim prej zanosile,tebiINIGOpa še naprej lepih 8 tednov.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.5.2008 19:31:17   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

jaz pijem elevit in nimam nobenih težav. tudi par mojih prijateljic je pilo elevit, pa niso imele nobenih težav.

men je v lekarni svetovala, naj rajši vzamem elevit, ker ma res vse vitamine + res največ folne kisline. user posted image

tudi jaz enako. nič slabosti po elevitu, le lepši nohti in zares lepi lasje!!!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.5.2008 22:29:31   
Naja30
V 1. nosečnosti sem jemala tifol, v drugi pa centramed mami. Med dojenjem prve hčerke pa elevit, pa sem se po njem tako zredila, da ga videt nočem več! user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.5.2008 23:00:48   
Blejka26
v prvi nosečnosti sem jemala samo tifol,v drugi pa oboje..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.5.2008 21:52:35   
baja*
jaz sem jemala tifol, drugače pa moja G tistim nosečkam, ki jim je slabo, svetuje naj jemljejo elevit

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.5.2008 11:04:05   
Rakica_80
Tifol jemljem in je vse ok.
Ne razumem zakaj vam je slabo po teh tabletkah sej niso hormonske tabletke temveč vitaminskeuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.5.2008 11:04:57   
Rakica_80
Ali je slabo samo user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.5.2008 15:38:35   
mars.2903
Jaz jemljem NeoVin + DHA in mi zelo paše. Tudi G in farmacevt sta mi ga priporočala.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.5.2008 8:29:22   
Anonimen
Tudi jaz prisegam na NEOVIN+DHA,sm pa jemala prvič tifol ampak je v neovinu še dodatno nekaj vitamin brez katerih poleg folne kisline tudi ne gre.user posted image

(odgovor članu mars.2903)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
15.5.2008 20:35:20   
zara13
Ker mi enostavno te tablete ne odgovarjajo, podarim (pošljem po pošti) tablete Centramed Mami in Materna. Zelo težko požiram tablete, zato jih ne morem več piti..enostavno mi gre vse naprej in sem sedaj začela uporabljat napitek od Hippa, ki vsebuje tudi folno in vse ostale vitamine. Torej, če bi katera želela tablete, jih z veseljem pošljem. Originalno so zapakirane.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.5.2008 19:13:03   
timy
Pozdravljene,

farmacevtka mi je svetovala jemanje Elevita, predvsem zaradi tega, ker vsebuje še dodatne vitamine in minerale, zame je predvsem pomembno železo. Vzamem ga zjutraj, včasih pred zajtrkom, včasih po zajtrku, zaenkrat nisem čutila še nobene slabosti.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.5.2008 22:10:52   
*Junona*
Jaz sem tudi zelo zadovoljna z Elevitom. Za razliko od predhodnice pa ga jaz ne smem vzeti zjutraj, ker mi je slabo. Vzamem ga vsak večer pred spanjem in je superuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
29.5.2008 8:13:15   
brkn83
Jaz pa jemljem centamed mami, in sem zadovoljna. Prav uredu se počutim. Res pa je, da tableto vzamem po kosilu, ali večerji, nikoli po zajtrku.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
29.5.2008 8:14:42   
jernejav
Jaz sem prej jemala Tifol, sedaj pa Centramed Mami, ker vsebuje še vitamine.
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 46
29.5.2008 10:42:01   
...Martina...
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Jaz sem tudi zelo zadovoljna z Elevitom. Za razliko od predhodnice pa ga jaz ne smem vzeti zjutraj, ker mi je slabo. Vzamem ga vsak večer pred spanjem in je superuser posted image

Jaz jemljem tudi elevit, in mi je super. Jemljem ga med kosilom, saj piše da je boljše med obrokom. Imam pa včasih težavice z wc, saj ga precej več obiskujem.
Tudi jaz se bojim, da ga preveč časa jemljem, in da se mi ne telo preveč navadi na te vitamine, ker kri imam že ok in ne vem kako bo ko bom nehala. Zdej grem v tretji krog borbe za bebico.

lp

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.