Bethany
|
BRAVO za novo temo!! Smo pa kar dolgo rabile, hehe... Skratka, superca! Upam, da se nam pridruži veliko celjskih mamic z dojenčki! Midve sma pravkar s kratkega sprehoda, po ulici gor in dol, skoz rahlo dežuje, ampak je blo treba it ven, da mi je zaspala, pa še to se je ful upirala z jokom. Res ne vem, zakaj je tako hudo zaspat, ko je že res ful utrujena. No, zdaj spi, sem jo kar pustila v košari od vozička, da vsaj najnujnejše naredim, preden se zbudi, če jo prestavim. Med drugim je "nujno" tudi javljanje sem gor. Joj, kako usrano vreme je danes... že pogrešam sonček prejšnjih dni. Najraje bi šla kr spat, se bom pridružila Elini, za kako urco, če se bo seveda strinjala. Katja, Komaj čakam, da sprobama to novo pot. Ta prvi možni lep dan. Martka, za nahrbtnik bom še vidla, midva sva sicer gledala III.-ko, zarad dežne strehce, pa mislim da samo za malo višjo ceno od te... bom vidla, kaj bo moj rekel, ki bo to financiral. Ej, kak ti zavidam novi avto! Js bi ga tudi mela, pa pred jesenjo nič ne bo... razen če me preseneti kak zadetek na loteriji, sam jo morem začet igrat. Ksenci, dobrodošla!! ok, to je to, zaenkrat od mene... grem preverit kaj dela moje dete in če se boma lahk zmenle še za kako rundo spanja v postelji.
|