|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Burek-skutin in špinačni
3.6.2008 20:28:49   
benika
Kako se naredi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 15:09:37   
bamby
Isto kot skutni, le da med skuto zamešaš še sesekljano špinačo user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 16:19:15   
benika
Pa sej tud recepta za sirov nadev ne vemuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 16:38:55   
jernejav
 
SIROV BUREK user posted image

Za vlečeno testo:
75 dkg moke
0,5 dcl olja
žlica soli
voda

Nadev:
50 dkg nepasirane skute
1 navadni jogurt
1 kisla smetana
2 jajci
sol

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 16:39:33   
jernejav
Pa še postopek:
Iz navedenih sestavin zgnetemo testo, dlje ga bomo gnetli, lepše bo - cca. 20 minut. Ne sme se nam prijemati na roke ali posodo. Nato ga pustimo počivati kakšne pol ure, medtem pa pripravimo nadev. Vse sestavine na hitro zmešamo skupaj.
Testo razvaljamo, malo pokapamo z oljem ter namažemo z nadevom in ga zavijemo kot zavitek. V skodelici si pripravimo olje in vodo ter s tem premažemo zavitek. To ponovimo tudi med samim pečenjem. V ogreti pečici, na 180 -200 stopinj ga pečemo približno 1 uro.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 18:00:09   
benika
Tenk ju so mačuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?