|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Burek-skutin in špinačni
3.6.2008 20:28:49   
benika
Kako se naredi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 15:09:37   
bamby
Isto kot skutni, le da med skuto zamešaš še sesekljano špinačo user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 16:19:15   
benika
Pa sej tud recepta za sirov nadev ne vemuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 16:38:55   
jernejav
 
SIROV BUREK user posted image

Za vlečeno testo:
75 dkg moke
0,5 dcl olja
žlica soli
voda

Nadev:
50 dkg nepasirane skute
1 navadni jogurt
1 kisla smetana
2 jajci
sol

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 16:39:33   
jernejav
Pa še postopek:
Iz navedenih sestavin zgnetemo testo, dlje ga bomo gnetli, lepše bo - cca. 20 minut. Ne sme se nam prijemati na roke ali posodo. Nato ga pustimo počivati kakšne pol ure, medtem pa pripravimo nadev. Vse sestavine na hitro zmešamo skupaj.
Testo razvaljamo, malo pokapamo z oljem ter namažemo z nadevom in ga zavijemo kot zavitek. V skodelici si pripravimo olje in vodo ter s tem premažemo zavitek. To ponovimo tudi med samim pečenjem. V ogreti pečici, na 180 -200 stopinj ga pečemo približno 1 uro.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Burek-skutin in špinačni
4.6.2008 18:00:09   
benika
Tenk ju so mačuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?