|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bučke
26.4.2007 12:30:15   
Maleal
Kaj nardite zraven bučk v omaki in pireja?Mi imamo ponavadi hrenovke,danes pa bi nardila nekaj drugega,zato je vsaka ideja dobrodošla.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bučke
26.4.2007 12:47:47   
Anonimen
Piščanca al pa purana.
Sojine zrezke oz. tiste vegi burgerje.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bučke
27.4.2007 21:07:49   
eya
Ponavadi kakšne zrezke, puranje ali svinjske, naravno pečene ali pa piščančja prsa narežem na trake in popečem.

< Sporočilo je popravil eya -- 27.4.2007 21:08:18 >


_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bučke
29.4.2007 0:05:40   
baja*
Jaz bi pa prosla za recept bučk v omaki.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bučke
30.5.2007 18:54:08   
Maleal
Narežeš čebulo in jo prepražiš na olju,naribaš bučke,jih dodaš čebuli,soliš,daš malo rdeče paprike v prahu,pertežilja,česen,baziliko in dušiš 20 min ter zalivaš z vodo,na koncu še dodaš kislo smetano,pa dober tek.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bučke
4.6.2007 10:54:30   
baja*
Uf, en mesec sem mogla čakat na tale recept. Sem že mislila, da gre za kako veliko skrivnostuser posted image .

HVALA lmarcel.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bučke
4.6.2007 11:03:28   
Maleal
user posted image  Ni nobene skrivnosti,nisem prej vidla da te zanima recept.Zdaj pa hitro po bučke in kuhat.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bučke
5.6.2007 17:46:12   
Anonimen
Mhm, jaz pa jih drugače pripravljam...

Bučke narežem na manjše kockice, jih posolim in pustim vsaj pol ure stat, da spustijo vso vodo, ki jo pred kuhanjem odlijem.
Nato v kozici raztopim maslo, dodam bučke in jih dušim do mehkega. Nato dodam na drobno nasekljan česen, malo popra in peteršilj. Ko česen lepo zadiši odstavim in vmešam kislo smetano.
Pa dober tek.

Pri nas bodo danes za večerjo, pire in naravno pečeni piščančji zrezki.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bučke
6.6.2007 23:10:56   
simanej
Sem danes poskusila, dober recept lmarcel. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 22:08:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simanej)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bučke
14.6.2007 22:52:25   
Jessy
Meni zraven bučk pašejo tortelini, vendar takrat ne dam krompirja zraven.

Drgač pa pire, bučke in polpete! Njami!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bučke
15.6.2007 9:09:39   
ery
jessy, kako pa ti narediš bučke v omaki?

_____________________________




(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bučke
16.6.2007 13:29:52   
Magi*
v teflonu popečem piščančje fileje na olivnem olju in jih dam v posodo počivat - pokrijem, da se sokovi lepo usedejo.

nato dam notri na po dolgem narezane bučke in jih na obeh straneh popečem, na koncu dodam sojino omako in balzamični kis (temni). vse skupaj s sokom in bučkami prelijem na meso in serviram. zraven bučk se lahko popečejo tudi paprike. je zelo dobro in hitro, rabite pa malo vaje, da se ne zažge in je ravno prav mehko-trdo.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bučke
17.6.2007 21:21:56   
Anonimen
Bučke  a la nona:

olivno olje segreješ, na njem prepražiš čebulo, ko čebula postekleni dodaš česen in ga prepražiš ko se oboje prepraži daš not še ščepec drobno nasekljanega peteršlja in ščepec bazilike.

Ko začimbnice spustijo aromo jim dodaš še na drobne kockice narezane bučke (ni fajn, da se jih pusti, da spustijo vodo, ker se dušijo v vodi, ki jo spustijo). Pustiš, da se nekaj časa dušijo, nato jih posoliš, ko so že pretežno dušene se jih popra, najboljše je, da se jih popopra s poprom, ki se ga sproti melje (vegeto se doda po želji, jst je ne). Ko so bučke  že skor precvrte, tko da ni več vode v njih, dodam 3 do 4 žlice na koščke narezanega paradižnika (dober je tudi tisti iz pločevinke, samo da je na kockice narazen, ne sme bit passata). Vse skupaj pustuim da se še mal duši oz da voda od paradajza gre ven, nato postrežem.


Omaka za pašto a la nona:

bučke, malancane (in papriko, ta ni nujna) se nareže na majhne kockice.
olje, česen, čebulo pateršilj in baziliko se pripravi enako kot za bučke. Enako se tudi zduši bučke, malancane (in papriko), ko se vse skupaj zduši se doda kar celo piksno paradajzov, ko se voda spovre se doda še zajemalko ali dve juhe (goveje ali zelenjavne) in vse skupaj na hitro spasira s pasirko in ne s paličnjakom, ker je trteba samo tavelike koščke zelenjave speštat. Po potrebi se doda še malo juhe, da je omaka še kar tekoča.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?