|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brstični ohrovt!
30.1.2006 9:22:19   
CUKRČEK
Ojla,
dajte mi nekaj povedat. In sicer, kako kuhate brstični ohrovt. Fora je v tem, da ko v restavraciji naročim brst. ohrovt je božanski. Ko ga pa sama skuham je pa ogaben. Ga pač dam v vodo in solim. Bljak! Ali pa na pari dušim.....tud zanič.

Pojma nimam kaj naj naredim oz. kako ga naj pripravim da bo tako dober kot v restavraciji.

Kako ga ve naredite??

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 10:52:54   
Maček Muri
Kaj pa vem. Jaz ga vedno kuham v sopari in mi je krasen. Potem pa malo česna, peteršilja in olivnega olja, pa malo limone, pa je super solata. Ali pa samo zabeljen z maslom. Meni je boljši kot gostilniški.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 10:53:56   
Maček Muri
Aha, še nekaj. A ga daš v mrzlo ali vrelo vodo. Vso zeleno zelenjavo je namreč treba dat v vodo šele, ko zavre. Tako tudi lepo ohrani barvo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Brstični ohrovt!
30.1.2006 11:06:56   
Anonimen
Skuham v osoljeni vreli vodi, včasih dodam samo maslo, včasih ga naredim v solati z oljem kisom in česnom, včasih ga pojem kar tako, kuhanega na vodi. Meni je božanski. Sem ga pa dala tudi že v krompirjev golaž ali zelenjavno omako za k špagetom.

(odgovor članu Maček Muri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?