|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blažina pomarančna kolesa
18.12.2010 17:50:42   
katipi
Blaža, sem videla na temi "Kako okrasiti medenjake", da Pokora sprašuje, kako narediš pomarančna kolesa, pa bi tudi jaz prosila za recept. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 18:04:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Blažina pomarančna kolesa
18.12.2010 18:46:27   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Jaz imam recept za ta kolesca iz Lise. Morda so ista user posted image  Če ne, bo pa Blaža svoj recept napisala.

Za približno 45 koščkov potrebujemo:
300g moke
1 žličko pecilnega
200 g sladkorja v prahu
2 rumenjaka
150 g masla ali margarine
3 žlice drobno nastrgane pomarančne lupine
1 žlico pomarančnega likerja
2 žlici kakava
2 žlici kokosove moke

Priprava:
Za pomarančno testo zgnetemo 150 g moke, polovico žličke pecilnega, 75 g sladkorja v prahu, 1 rumenjak, 75 g masla, 2 žlici pomarančne lup. in liker.
Za temno testo zgnetemo 150 g moke, pol žličke pecilnega, 75 g sladkorja v prahu, 1 rumenjak, 75 g masla in kakav.
Obe vrsti testa postavimo za 1 uro na hladno.
Pečico segrejemo na 175 stopinj.
Temno testo razvaljamo na pol centimetra debel pravokotnik in ga malo navlažimo, svetlo testo oblikujemo v valj in ga ovijemo s temnim testom. Zmešamo 50 g sladkorja v prahu in kokosovo moko. V mešanici povaljamo zvito testo in ga zrežemo na pol cm debele rezine. Porazdelimo jih po pekaču na peki papir. Pečemo 12 minut.
Okrasimo jih z pomarančno lupinico (po želji)

točno ta je user posted image user posted image

Letos sem naredila ti dve masi ( temno in svetlo) in sem pa kr polžke nardila. Sem eno na drugem zvbaljala v rolo in narezala. Ful slo lepi, pa dobri. Bom najbrž še eno rundo nardila, ker jih je še samo malo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2010 22:40:48   
Pokora
user posted image user posted image  Super Katipi da si odprla novo temo, jaz sem še vedno upala da boš Blaža še kaj na uno temo pošpegalauser posted image  Kind Lady tebi pa hvala da si se potrudila in napisala recept. Samo da se pozdravim, pa jih sigurno naredim (letos bo Dedek Mraz prijateljem nosil piškote)!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2010 10:12:04   
katipi
Pokora, sem kar nekaj časa gledala, če bo "padel" recept na tisti temi, pa ni in ni...user posted image

Tudi jaz bom letos podarjala piškote za darila, pa vidim, da ne bom nič ceneje prišla skozi, pa še dela je fuuul. Je pa res, da je takšno darilo od srca in izpod tvojih rok, kar pa tudi nekaj šteje, kajne?user posted image
Blaža, hvala! Ti si pa itak mojstrica. user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2010 10:13:49   
katipi
Uupss! Kind lady, oprosti, hvala gre tudi tebi! user posted image  user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2011 22:14:50   
Pokora
Sem spekla te piškote in so bili superuser posted image
Samo sem se pa namatrala z njimi da joj! Ta temni del se mi ni in ni hotel razvaljat. Se mi je testo ful drobilo. Ko sem testo zamesila, je počival v hladilniku, tako da res nimam pojma kaj sem naredila narobe. Mogoče kakšna ideja?

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Dvoimensko ime
binyy

Ali ste za dvoimensko ime otroka?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!