|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Biskvit-recept prosim!!!!!!!!
7.6.2008 19:27:44   
Martina27
Lepo vas prosim,če mi katera napiše recept za biskvit,kaj bom dala gor oz vanj pa še ne vem. Bom improvizirala,malo s tem in malo z onim.

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Biskvit-recept prosim!!!!!!!!
7.6.2008 19:45:59   
Jančika_
Tale vedno uspe (sicer je temen - če želiš svetlega, spusti tiste tri žlice čokolade v prahu).

Biskvit:  
  •   4 rumenjaki
  •    20 dag sladkorja
  •    1 vanilin sladkor
  Penasto zmešaj in dodaj:
  • 1 jajce
  • 1 dcl tople vode
  • 1 dcl olja
  • 1 žlico sladkorja

•     20 dag moke
  •    1 pecilni prašek
  •      žlice čokolade v prahu
  •     sneg 4 beljakov
    Peci 60-80 minut pri 175-180 °C.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2008 19:52:54   
Martina27
A najprej ločim rumenjake in beljake in še potem ko zmešam dodam 1 jajce?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2008 20:48:28   
Jančika_
Ja, točno tako. Meni se je zdelo brezveze, pa sem enkrat dala kar pet rumenjakov in pet beljakov, torej nič tistega celega jajca - in ni bilo tako dobro! Tako da zdaj vedno naredim točno po receptu. Pojma nimam, v čem je fora, je pa recept z nekega kuharskega tečaja, tako da si mislim, da oni že vejouser posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2008 21:12:20   
aischa1
še en recept 3 jajca beljak posebej rumenjake posebej pol zmešaš skupaj in dodaš 15 žlic mleka,15 žlicolja,15 žlic sladkorja,15 žlic moke 1 pecilni prašek in skupaj s sladkorjem še 1 vanilijo . Jaz pečem pri 175-18o dok ne dobi lepe rjave barve V pekač dam odspodaj narezane jabolka im maso odzgoraj in pride zelo dobro, otroci to zelo radi jejo.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2008 21:13:25   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

•     20 dag moke
  •    1 pecilni prašek
  •      žlice čokolade v prahu
  •     sneg 4 beljakov

Ups, tule manjka - 3 žlice čokolade v prahu!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2008 21:21:25   
zvesta
meni vedno uspe tale...

5 večjih ali 6 manjših jajc
13 dkg cukra
13 dkg moke
pol pecilnega

Najbolj je ločit beljake in rumenjake, rata pa tudi, če jih ne. V vsakem primeru najprej speni jajca in cuker, potem dodaj beljak, če si ločla, pa še moko s pecilnim.

Jaz iz tega delam tako torte kot biskvite kot rolade.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2008 21:51:50   
Lunca1
Najenostavnejši.

6 jajc in 6 žlic moke penasto vmešaš. Previdno dodaš 6 žlic moke. Pečeš na 180 stopinj (če se prav spomnim 30 minut ???). 

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2008 6:15:27   
Nenya
Tale je od Vendeline:

4 jajca,
14 dag sladkorja,
10 dag moke,
3 dag kakava.

V trd beljakov sneg vtepamo sladko, nato rumenjake, in ko zmes lepo naraste potresemo z mešanico moke in kakava ter narahlo premešamo. biskvitno testo razgrnemo na namazan (jaz dam peki papir) in z moko potresen pekač (pride dovolj, da jaz dam na tistega, ki je prišel s pečico) in pečemo 10 min na 220. Namažeš in še vroče zviješ.
Za navaden biskvit 3 jajca, 9 dag slakorja, 7 dag moke.

Meni je ta res najboljši, nikoli ne zataji, je simpl in in nima pecilnega praška, ki meni ni všeč.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?