Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Barve za torto... kje dobit? 12.4.2010 13:08:08
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Jest sem zadnjič kupila pri njih barve v prahu sam se mi zdi da so bolj primerne za ticino maso kot za kako smetano.
|
|
|
|
RE: Barve za torto... kje dobit? 12.4.2010 13:49:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Kupila icing barve preko kulinarike pri uporabnici Pitoncica, tukaj je tema in seznam ter cenik http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11236&offset=110 nima na zalogi in pravi, da jih še neki časa ne bo...očitno ste na mojo žalost vse pokupile ;) Nea tea, pitoncica pravi, da so te barve tudi za smetano primerne
|
|
|
|
RE: Barve za torto... kje dobit? 12.4.2010 13:50:28
|
|
|
|
kasso
|
Kje poleg pitoncice se da še kej ugodno dobit?
|
|
|
|
RE: Barve za torto... kje dobit? 12.4.2010 20:03:44
|
|
|
|
suzolinka
|
Jaz imam sicer tekoče barve, kupljene v Pekarni Vrhnika. Za suhe mi je prodajalka rekla, da naj zmešam s kapljico vode ... drugače pa mi je rekla, da so barve za pirhe enake kot te barve, ki jih prodajajo oni. Rekla je, da gre v obeh primerih za jedilne barve ... tudi na kulinariki sem brala, da barvajo z njimi (tičino maso)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?