|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BISKVIT ZA TORTO-na pomoč
14.12.2006 12:48:59   
zarja123
Pozdrav vsem čvekam - kuharicamuser posted image !

Mene zanima, če ima katera kakšn fajn recept za biskvit za torto tak, da ne bi padel skupi.

Imam smolo s temi biskviti ali se sploh ne dvignejo, če se pa že slučajno pa so hribi in doline tako, da je zadeva bolj ali manj neuporabnauser posted image .

Mami ima rojstni dan pa sem obljubila, da spečem torto, zdej pa mal cvikam glede biskvita.

Sem včasih kupila kakšne oblate pa se mi je zgodilo, da so bili ali zdrobljeni, ali pa so imeli nekakšen čuden okus (bili nekakšni avstrijski), ki ga ni popravila niti dobra krema.user posted image

Pa en lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč
14.12.2006 12:55:51   
kity
masa za 2 biskvita : 8 rumenjakov , 6 žlic sladkorja ,6ž moke , 1 ž bebi gres , 1 pecilni, 1 vanilin sladkor ,dobro kremasto uzmiksaj nato z žlico dodaj sneg iz 8 beljakov.Mešaj počasi z žlico,da se ti masa ne sesede.Pa da nebo panike preden boš dodala sneg iz beljakov bo masa kar gosta takšna mora bit ,razrečila jo boš z beljakom     pa veselo na delo user posted image ko bo pečeno napiš kako ti je poratalo

(odgovor članu zarja123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 12:57:18   
kity
aja še to preden boš mazala torto lahko biskvit malo poškropiš z mlekom

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 13:04:53   
DOLAR

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5814
Jaz vedno pečem po tem receptu in je odlično.Ne bo ti žal,in res nikoli ne pade dol.. Kremo pa ponavadi naredim takole.Stepem sladko smetano do trdega in dodam 2-3 žlice nutele in dobro še enkrat premešam.Potem dodam notri višnje iz kompota in premešam.Okus je odličen če imate radi nutelo in višnje.

< Sporočilo je popravil DOLAR -- 14.12.2006 13:14:34 >

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 13:18:04   
zarja123
Kiti in Dolar hvalauser posted image !

Kiti bom poskusila. Sam me je ful strah tole s snegom iz beljaka. Sem zadnjič pekla nekaj podobnega, je blo res, da sem sneg z mikserjem vmešala. Skratka padlo dol. Bom poskusila z žlico počasi vmešat.

Dolar na tem linku se odpre kr Kulinarična stran pa nobenga konkretnega receptauser posted image .

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 13:24:46   
g
Beljakov sneg - NIKOLI ne mešaj, med dodavanjem masi, z mikserjem, VEDNO z žlico, kuhalnico ali najbolje z metlico. Sneg ti naredi biskvitno maso rahlo in puhasto! Pa še to, če mešaš na začetku jajca in sladkor - dobro jih zmiksaj, tako da se sladkor stopi in da ti masa naraste in je dobro penasta, šele nato dodavaj ostalo!
Pečico prvih 20 min ne odpiraj!
LP

(odgovor članu zarja123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2006 13:25:09   
DOLAR
Probaj še enkrat ker sem nekaj popravila.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu zarja123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 16:24:18   
vesna.com
Še za tiste ki ki raje delate brez snega.
20dag moke
20dag sladkorja
4 jajca-ne premajhna
1 pecilni
1 vanili
0,5dcl vode
0,5dcl olja-če je pregosto lahko še malo olja
Vse skup zmečeš v pisker in zmiksaš.Spečeš,prerežeš,navlažiš,namažeš,poješuser posted image

< Sporočilo je popravil vesna.com -- 14.12.2006 16:29:19 >

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 16:58:02   
sato
Jaz nikoli ne dodajam snega na koncu. Stepem sneg, ko je čvrst (obrneš skledo in sneg ne pade ven) dodam sladkor in rumenjake-z mikserjem zmešam. Potem vzamem metlico in v to maso vmešam moko. Vedno uspe, pa še manj posode umažeš user posted image . Tako delam biskvite za torte in rolade.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?