Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč 14.12.2006 12:55:51
|
|
|
|
kity
|
masa za 2 biskvita : 8 rumenjakov , 6 žlic sladkorja ,6ž moke , 1 ž bebi gres , 1 pecilni, 1 vanilin sladkor ,dobro kremasto uzmiksaj nato z žlico dodaj sneg iz 8 beljakov.Mešaj počasi z žlico,da se ti masa ne sesede.Pa da nebo panike preden boš dodala sneg iz beljakov bo masa kar gosta takšna mora bit ,razrečila jo boš z beljakom pa veselo na delo ko bo pečeno napiš kako ti je poratalo
|
|
|
|
RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč 14.12.2006 12:57:18
|
|
|
|
kity
|
aja še to preden boš mazala torto lahko biskvit malo poškropiš z mlekom
|
|
|
|
RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč 14.12.2006 13:04:53
|
|
|
|
DOLAR
|
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5814 Jaz vedno pečem po tem receptu in je odlično.Ne bo ti žal,in res nikoli ne pade dol.. Kremo pa ponavadi naredim takole.Stepem sladko smetano do trdega in dodam 2-3 žlice nutele in dobro še enkrat premešam.Potem dodam notri višnje iz kompota in premešam.Okus je odličen če imate radi nutelo in višnje.
< Sporočilo je popravil DOLAR -- 14.12.2006 13:14:34 >
|
|
RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč 14.12.2006 13:18:04
|
|
|
|
zarja123
|
Kiti in Dolar hvala ! Kiti bom poskusila. Sam me je ful strah tole s snegom iz beljaka. Sem zadnjič pekla nekaj podobnega, je blo res, da sem sneg z mikserjem vmešala. Skratka padlo dol. Bom poskusila z žlico počasi vmešat. Dolar na tem linku se odpre kr Kulinarična stran pa nobenga konkretnega recepta .
|
|
|
|
RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč 14.12.2006 13:24:46
|
|
|
|
g
|
Beljakov sneg - NIKOLI ne mešaj, med dodavanjem masi, z mikserjem, VEDNO z žlico, kuhalnico ali najbolje z metlico. Sneg ti naredi biskvitno maso rahlo in puhasto! Pa še to, če mešaš na začetku jajca in sladkor - dobro jih zmiksaj, tako da se sladkor stopi in da ti masa naraste in je dobro penasta, šele nato dodavaj ostalo! Pečico prvih 20 min ne odpiraj! LP
|
|
|
|
RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč 14.12.2006 13:25:09
|
|
|
|
DOLAR
|
Probaj še enkrat ker sem nekaj popravila.
|
|
RE: BISKVIT ZA TORTO-na pomoč 14.12.2006 16:24:18
|
|
|
|
vesna.com
|
Še za tiste ki ki raje delate brez snega. 20dag moke 20dag sladkorja 4 jajca-ne premajhna 1 pecilni 1 vanili 0,5dcl vode 0,5dcl olja-če je pregosto lahko še malo olja Vse skup zmečeš v pisker in zmiksaš.Spečeš,prerežeš,navlažiš,namažeš,poješ
< Sporočilo je popravil vesna.com -- 14.12.2006 16:29:19 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?