Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ali bi to lahko bila nosečnost? 23.4.2012 11:57:27
|
|
|
|
metulčica99
|
Živjo pupice:) Na tem portalu sem nova, vendar neprestano brskam po forumu.:) S fantom si želiva otroka, trudiva se že 3 mesece. Ta mesec pa so se mi pojavili čudni znaki, ki nevem ali bi lahko pomenili nosečnost ali ne. No naj vam jih kar opišem. Že en teden imam vročino 37,2 -37,3, najprej sem mislila da sem bolana, saj me boli malo grlo, pa šmrkam, ampak ta vročina se kar vleče, tudi ko sploh nisem slaba imam vročino. Bo :) Zelo neprejetno mi je spati na trebuhu, in skoraj vse hlače me tiščijo v pasu. Že 2 dni mi dela rahlo salbo, ampak ne bruham. Menstruacijo bi morala dobiti v sredo -čez 2 dni,...in zelo upam da je niti nebo :):). Danes sem naredila test nosečnosti vendar je bil negativen (vem da je prezgodaj amapak sem bila tako neučakana :P). Ali mislite da nam je tokrat uspelo, kljub temu da je bil test negativen? Upam da mi bo katere odgovorila in skušala pomagati. Lep dan usem:):)
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 23.4.2012 14:05:57
|
|
|
|
butt3rfly
|
jah kok nej vemo, ali si noseča ali nisi??? draga moja, nismo vedeževalke...... če že vprašaš za mnenje-jst mislim, da nisi noseča. povišano temperaturo imaš ves čas od ovulacije do nastopa M, takrat ti telesna temperatura spet pade. glede napihnjenosti - jst sm jo pogosto imela pred M in ziher takrat nisem bila noseča. slabost se običajno ne pojavi pred izostankom M, ampak kakšn teden ali dva po M. če pa ti je slabo, pa bi rekla, da ne zaradi nosečnosti ampak si kaj takega pojedla.
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 23.4.2012 14:33:57
|
|
|
|
metulčica99
|
Vem da nisi vedeževalka, saj nism želela, da mi poveš al sem al nisem , ker tega tudi nemoreš. Zanimalo me je bol kakšni so bili vaši znaki, kako ste vedele da ste noseče (poleg ispostanka M)? Običajno nimam temperature nad 37, tudi po ovulaciji ne...zato se mi zdi to čudno. Jedla pa tudi nisem nič takega, da bi mi lahko povzročalo slabost. Ah..hvala za odgovor, čeprav bi lahko bila malo bolj prijazna. Zelo si želim zanositi..zato ni bilo potrebe po sarkazmu . LP
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 23.4.2012 14:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga metuljčica trudita se ŠELE 3 mesece. Vsi znaki, ki jih opisuješ so možni tako kot PMS, kot za nosečnost. Povišana telesna temperatura lahko pomeni bolezen, ki ni nujno povezana z nosečnostjo. Vse je mogoče, čeprav je po mojih izkušnjah (trudimo se že leto in pol) vsak negativen test to tudi dejansko bil (nisem bila noseča), kljub vsem znakom, ki sem jih imela. Prve mesece sem najbolj doživljala vsako spremembo na telesu in jo jemala za znak, potem je pa vsakomesečno razočaranje pripeljalo do tega, da se z znaki več ne obremenjujem, oz. jih ne jemljem resno. Resnično ti privoščim, da si prehitro delala test in da bo po izostanku M le-ta pozitiven, če pa ne bo, pa ni nič izgubljeno, vsak naslednji mesec si bljižje plusku. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 23.4.2012 14:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko pa se nam tudi pridružiš v temi II pričakujemo aprila
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 23.4.2012 14:53:04
|
|
|
|
metulčica99
|
Najlepša hvala za odgovor. Morda se res preveč obremenjujem s tem, a si kar ne morem pomagati :P Tudi tebi želim veliko sreče, saj bo boš vidla da bomo use enkrat nosečke
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 23.4.2012 15:19:32
|
|
|
|
Shana86
|
Hey, metulcica! Jaz te čisto razumem, ker se tudi midva trudiva zanositi šele tretji krog, pa sem že vsa neučakana. Prejšnji mesec sem šla skozi isto, kot ti: od ovulacije dalje velike in boleče prsi, ogromen napihnjen trebuh (premajhne so mi bile vse hlače in modrčki, pa sem sicer precej drobna), občasne slabosti, špikanje v spodnjem delu trebuha... Ni da ni. Povrh vsega pa mi je še zamujala prvič v nekaj letih. Po parih dneh zamude sem naredila test, ki je bil negativen, naslednji dan pa sem dobila . Tako da je res, kar pravijo ostale - enostavno smo najbrž zato, ker vemo, da je možnost nosečnosti, na vse znake (ki so bili verjetno v določeni meri prisotni pred vsako M, le da jih prej niti nismo opazile) veliko bolj pozorne. To je še toliko bolj verjetno, če si pred odločitvijo za zanositev jemala tabletke - v tem času si pozabila, kako izgleda pms. No pa ne me narobe razumeti, vseeno so vsi ti znaki lahko tudi zaradi zanositve. Kar ti hočem povedati je: ne zanašaj se preveč na to, ne analiziraj vsega, ker se ti bodo dnevi začeli neskoooončno vlečt. Prepusti se dogodkom, bo že tisti plus, ko bo čas za to. Vsekakor pa držim pesti, da ti je že tokrat uspelo Srečno!
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 25.4.2012 9:08:30
|
|
|
|
Shana86
|
No metulčica, sreda je, ne pusti nas predolgo čakat v negotovosti, pričakujemo plus
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 25.4.2012 12:09:31
|
|
|
|
metulčica99
|
Živijo shana86 Učjra zvečer sm se zbudila in šla na wc, in glej ga zlomka, svetlo rjav madež. Danes zjutraj pa spet nič. Vrjetno bom počakal do jutri zjutraj..in če ne dobim bom nrdila testek Joj kaj bi dala da je bila to ugnezditvena krvavitev .a ti veš kaj več o tem, misliš da je mogoče? Kako pa kaj s tabo kaže, kolko časa je že minilo od tvoje zadnje ? Veliko sreče..držim tudi jst zate pesti ;)
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 25.4.2012 12:59:57
|
|
|
|
Shana86
|
Hm o vgnezditvi vem samo to, da se zgodi 6-9 dni po ovulaciji (oploditvi) in da se ob tem lahko pojavi manjša krvavitev, ki naj ne bi trajala več kot kak dan. Tako da če si imela pozno ovulacijo, je to lahko to Nimam pa izkušenj, tako da mogoče bo katera druga lahko povedala več o tem? Jaz sem ravno konec z , dobila sem jo 17.4. Tako da sva ravno spet začela uživat Upam, da je ne bo tam nekje okrog 17. maja. Saj veš, v tretje gre rado ;) Držim pesti, da boš jutri videla !!!
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 26.4.2012 10:07:33
|
|
|
|
metulčica99
|
Hej hej Lih malo prej sem naredila test in je bil negativen tko da zgleda da je bilo tisto začetek menstruacije. zdej samo še čaka kdaj bo prišla. :( Joj..zakej nisem nosečka:( ah ja..enkrat nam bo že uspelo:)
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 11:58:36
|
|
|
|
Samsam
|
Lep pozdrav :). Sem sicer nova na forumu, a ga že dlje časa spremljam. Začetek zadnje sem imela 2 aprila, O naj bi bila nekje 17 aprila, zdaj pa mi zamuja tretji dan. v soboto (28 april) mi je bilo zvečer slabo, sem enkrat bruhala, drugače pa sem že dva dni prej imela glavobole in napihnjenost ter občutek da so mi hlače pretesne. Ta teden sem bila na momente tudi večkrat lačna kot ponavadi. Pa občasno slabost brez bruhanja in malo občutljive prsi. Danes sem naredila test z Baby check mini in je bila druga črtica zelo zelo rahla. Je možnost da sem ? Test bom sicer ponovila v soboto, ampak upam da je ta, čeprav slabo viden znak da sem :) tule je še slikica http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=161458
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 12:44:17
|
|
|
|
čiba
|
Jaz pravim, da je, je bilo pri meni dvakrat enako in sem bila . Čestitke
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 12:44:52
|
|
|
|
Shana86
|
Živjo :) Na žalost ti ne morem pomagati, ker nisem nikoli zagledala niti rahle mini črtice. Lahko ti povem le, da ko nisem bila noseča, je bilo čisto belo belo. Tako da tole čez par dni zna kaj nastati ;) Mogoče poskusi kak digitalen test. Držim pesti tudi zate!
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 12:45:52
|
|
|
|
tulpek
|
itak da si, saj vidiš črtico pri meni je bila prvic s tem testom tudi taka, komaj vidna...
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 13:26:58
|
|
|
|
Samsam
|
čist sem na trnih, zelo si želim , bom pa test ponovila v soboto (upam da bom zdržala do takrat ). Kakšen je pa digitalni test?
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 13:38:59
|
|
|
|
Shana86
|
Tak, ki ti jasno napiše plus ali minus, brez švoh črtic.
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 13:52:17
|
|
|
|
Samsam
|
Prvič slišim za digitalni test. Verjetno bom počakala do sobote, če bo pa radovednost prehuda bom pa kupila digitalnega. Če te prav razumem je zelo natančen.. Kdo pa je proizvajalec? Vrjetno jih obstaja več različnih, zato me zanima katerega ti priporočaš?
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 14:00:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ti samo kupi obični clear blue. in bo tak močan plusek, da boš letela vozicek kupovat.
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 14:10:51
|
|
|
|
Shana86
|
Nimam svojih izkušenj, govorim iz izkušenj mojih kolegic - par dni izostanka so se nekatere matrale z dovolj in nedovolj močnimi črticami, nato so dale tisto bogastvo za ClearBlue digitalni test in je bilo takoj jasno. Ampak poglej, mogoče res počakaj še kak dan in kupi kak cenejši test. Še posebej ker so ti zgoraj punce povedale, da je bila pri njih takale črtica ziher.
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 17:12:33
|
|
|
|
Samsam
|
Miška si me čist "razdražla" in sem mogla it po CB . A je tole plusek? Sem prebrala navodila pa na slikci kaže da naj bi ble obe črtici enako modri (al sem jst zašuštrala O.o) http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=161466
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 17:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsam, čestitke In ja, tole je lepa črtica Ker če ne bi bilo nosečnosti, ne bi se druga sploh obarvala in bi bil kvadratek prazen
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 17:22:03
|
|
|
|
Shana86
|
Samsam: JJJAAAA! Zdaj pa nehaj komplicirat in uživaj v ;)
|
|
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 17:25:27
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja,ja........ čestitam!
|
|
RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? 3.5.2012 17:53:43
|
|
|
|
Samsam
|
wiiiiii :D. Hvala punce za vašo potrpežljivost :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?