Anonimen
|
Ta mesec sem pa jaz malo nervozna. 27. dan, pa nič še ne kaže, da bi prišla. Sicer imam redne na 26-28 dni, pred M pa skoraj brez izjeme 3-5 dni rjavega izcedka, ki mi greni življenje . Danes zjutraj sem naredila First Sign test in je bil bel kot sneg. Ne vem, a je blo prezgodaj, ali pa je M prijazna in bo ta mesec brez izcedka . Otrok bi sicer bil zaželjen, ker ga itak v kratkem načrtujeva, ampak bi pa bila zelo presenečena, če sem res noseča, ker to pomeni, da sva oba zelo zelo plodna. Nampreč, 13. dan me je zvečer fejst špiknilo v desnem jajčniku, da sem si rekla "opa, to je pa sigurno ovulacija" in en dan pred tem sva se mogoče malo preveč igračkala (malo seksa brez kondoma, prišlo mu je v kondom, potem ga je šel umit in lulat in sva šla drugo rundo brez in mu niti ni prišlo). Imam neke občasne blage krčke, ampak mislim, da jih je veliko manj kot ponavadi, tudi blažji so, drugih znakov pa nič (bradavičke me itak zelo zelo redko bolijo pred M). Razen, če se povečan apetit šteje kot znak N. Resno, še nikoli mi ni uspelo v restavraciji pojest vsega, brez da bi potem skoraj počila. In tako je že cel teden. Saj zdaj, ko sem naredila test in se tu potožila, bo sigurno prišla v roku 2 dni.
|