Shana86 -> RE: Ali bi to lahko bila nosečnost? (23.4.2012 15:19:32)
|
Hey, metulcica! Jaz te čisto razumem, ker se tudi midva trudiva zanositi šele tretji krog, pa sem že vsa neučakana. Prejšnji mesec sem šla skozi isto, kot ti: od ovulacije dalje velike in boleče prsi, ogromen napihnjen trebuh (premajhne so mi bile vse hlače in modrčki, pa sem sicer precej drobna), občasne slabosti, špikanje v spodnjem delu trebuha... Ni da ni. Povrh vsega pa mi je še [sm=hudicek1.gif] zamujala prvič v nekaj letih. Po parih dneh zamude sem naredila test, ki je bil negativen, naslednji dan pa sem dobila [sm=hudicek1.gif]. Tako da je res, kar pravijo ostale - enostavno smo najbrž zato, ker vemo, da je možnost nosečnosti, na vse znake (ki so bili verjetno v določeni meri prisotni pred vsako M, le da jih prej niti nismo opazile) veliko bolj pozorne. To je še toliko bolj verjetno, če si pred odločitvijo za zanositev jemala tabletke - v tem času si pozabila, kako izgleda pms. No pa ne me narobe razumeti, vseeno so vsi ti znaki lahko tudi zaradi zanositve. Kar ti hočem povedati je: ne zanašaj se preveč na to, ne analiziraj vsega, ker se ti bodo dnevi začeli neskoooončno vlečt. Prepusti se dogodkom, bo že tisti plus, ko bo čas za to. Vsekakor pa držim pesti, da ti je že tokrat uspelo [sm=bravo.gif] Srečno!
|
|
|
|