Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 10:59:31
|
|
|
|
facka
|
Zgleda, da stran ne dela
_____________________________
"Posadil bom drevo zlata" (komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:02:20
|
|
|
|
2 Sraki
|
Šment, res nujno rabim, kaj naj pa zdej
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:02:30
|
|
|
|
HHH
|
ne odpira mi
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kokosova torta Sestavine za 12 oseb Testo: 1 kg bele moke tip 500, 5 dag kvasa, 10 dag sladkorja, 10 dag olja ali margarine, 5 rumenjakov, 1 ţličko soli, Ľ l mleka , limonina lupina. Biskvit: 6 jajc, 20 dag sladkorja, vanilij, 20 dag moke, pecilni Nadev: 1 kg kokosove moke, 25 dag masla, 4 rumenjake, sneg 9 beljakov, 20 dag sladkorja. Priprava Najprej si pripravimo kvađeno testo in sicer tako, da v moko naredimo jamico vanjo nalijemo mleko, sladkor in kvas ter pustimo 20 minut. Nato dodamo ostale sestavine in zmeđamo v kvađeno testo, ter ga pustimo vzhajati. Nato si naredimo biskvit. Ter ga nareţemo na kocke velike 2cm* 2 cm, katere prelijemo s prelivom, ki ga naredimo tako, da v ˝ l mleka zakuhamo 3 jedilne ţlice sladkorja (9 dag). K ohlajenemu dodamo rum po okusu. Nadev pripravimo tako, da maslo đenasto umeđamo, dodamu rumenjake in zopet umeđavamo ter na koncu dodamo đe sladkor. Tej masi dodamo kokosovo moko in počasi vmeđavamo sneg iz 9 beljakov. Sneg vmeđavamo zelo počasi.Potico naredimo tako, da kvađeno testo razvaljamo na 1 cm debelo. Na testo porazelimo kokosov nadev, ter na nadev đe biskvitne kocke katere smo prepojili. Potico zavijemo, damo v pekač in pustimo vzhajati 60 minut. Nato jo pečemo pri 160 °C 90 minut.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 3.4.2007 11:03:05 >
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:02:55
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tudi meni noče odpret te strani, žal.
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:05:30
|
|
|
|
marsovcek
|
Kaj pa če bi naredila višnjeve muffine, so super.
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:05:52
|
|
|
|
2 Sraki
|
Hvala splišni, ampak na žalost to ni ta prava, hocem tale receptek. Sem jo zadnjic probala pa je zakon sedaj pa nimam več recepta! http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1407765
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:07:04
|
|
|
|
2 Sraki
|
Mora biti hudo dobra čokoladna sladica z veliko kreme, ker so totalno nori na take zadeve
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:08:37
|
|
|
|
Valentina
|
5 beljakov 1 jogurtov lonček sladkorja 150 g kokosove moke 200 g jedilne čokolade 1 žlica vode 5 rumenjakov 0,25 l sladke smetane Beljake stepemo, med postopnim dodajanjem sladkorja, v trd sneg. Na rahlo vmešamo kokosovo moko, maso poravnamo v tortni model ter spečemo v 20 minutah v naprej na 180 stopinj segreti pečici. Med tem stopimo nad soparo ali v mikrovalovki čokolado z dodano žlico vode, vmešamo rumenjake ter ohlajeni dodamo še v trdo stepeno smetano. S tem prelijemo ohlajeno testo ter ga damo s tortnim modelom vred v zamrzovalnik. Pred serviranjem previdno odstranimo obroč tortnega modela ter odtajamo torto pri sobni temperaturi. Bo ta pravi
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, jaz imam sprintano: 5 beljakov 1 jog. lonček sladkorja 150 g kokosove moke 200 g jedilne čokolade 1 žlica vode 5 rumenjakov 0,25 sladke smetane Beljake stepemo, med postopnim dodajanjem sladkorja, v trd sneg. Na rahlo vmešamo kokosovo moko, maso poravnamo v tortni model ter spečemo v 20 minutah v naprej na 180 st. ogreti pečici. Medtem stopimo nad soparo čokolado z dodano žlico vode, vmešamo rumenjake ter ohlajeni dodamo še v trdo stepeno smetano. S tem prelijemo ohlajeno testo ter ga damo s tortnim modelom vred v zamrzovalnik. Pred serviranjem previdno odstranimo obroč tortnega modela ter odtajamo torto pri sobni temperaturi. A, piška, tale je pa taprav, a ne? Dobim en kos ali ne
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Na, zdaj ga imaš pa dvakrat Počasi pišem, ni kaj.
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:12:00
|
|
|
|
2 Sraki
|
Najlepša hvala Valentina, ta je prava
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:13:51
|
|
|
|
Valentina
|
Eh, kaj se boš zahvaljevala kar na 1 kos me povabi
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:14:14
|
|
|
|
marsovcek
|
Ta torta je full dobra, mi je bla pa boljša naslednji dan. Dober tek.
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:26:22
|
|
|
|
2 Sraki
|
Kolk ste zlate!!!!!!
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 11:56:50
|
|
|
|
barbara b
|
Koliko časa pa mora biti v zmrzovalniku Meni se tudi dopade recept, pa moram vedeti podrobnosti.
|
|
|
|
RE: A mi lahko prosim ena pomaga 3.4.2007 12:13:24
|
|
|
|
2 Sraki
|
Evo je že fertik Tukile Valentina en košček zate, lahko pa se tudi oglasiš V zamrzovalniku barbara b sem jo imela zdnjic samo 1 uro pa je bila ze dobra. Čeprav se strinjam da je čez kakšen dan še boljša.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?