|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šunka in hren
10.4.2009 13:04:29   
livia
Živjo, nisem glih vešča pri pripravi šunke, zato bom vprašala nekaj glupega. Kupila sem šunko v kosu, piše prekajena. Ali jo morem skuhat???
A se hren zraven samo nariba? Ga je treba olupit, al samo oprat?
THX
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šunka in hren
10.4.2009 13:34:26   
Čupka
Če ne piše gor, da ni potrebno kuhanje, potem jo moraš skuhat. Za vsako kilo 1 uro kuhanja. Jaz tudi tisto, na kateri piše, da je ni potrebno kuhat, malo pokuham. Tako da ja, kar skuhaj jo.
Hren lahko pa samo naribaš (prej ga moraš seveda olupit), lahko pa pripraviš kako drugo varianto hrena - malo pobrskaj po receptih.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: šunka in hren
10.4.2009 13:56:50   
Korina1
Mi nikoli ne kuhamo šunke ki je vakumsko pakirana.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: šunka in hren
10.4.2009 14:42:38   
Anonimen
Moja mami k hrenu ponavadi nariba še malo jabolka in doda žlico kisle smetane ... je tako manj pekoč in se ga tudi ful lepo na kruh namaže.

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: šunka in hren
10.4.2009 15:17:22   
Felicita
hren kar olupi, jaz ga vedno za boljši občutek. pa kot napisano ali s kislo smetano ali z jabolki, lahko ga tudi v skuhana jabolka vmešaš, lahko ga samo malo s kislo smetano preliješ... stvar okusa (taka tema je že bla, mal pobrski par dni nazaj).

šunko pa mi v vsakem primeru kuhamo (tudi če piše da ni potrebno), sicer vse skupi 1h se mi zdi... če zrd drugega ne, da se vsi nitriti in nitrati s površine prekuhajo (in tista voda je resnično grozna pol ko jo ven vzameš).


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: šunka in hren
10.4.2009 19:05:09   
cgorjanc
Vsekakor vsako šunko skuham.Hren pa olupim in naribam,pripravim pa tudi hren z jabolko in smetano,kot predhodnici.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: šunka in hren
10.4.2009 20:58:47   
muška
meni pa je najboljši hrem z jajčkom. jajce na drobno narežem in zmešam z naribanim hrenom. malo poslim in to je vsa umetnost. pa ful redko kdo to sploh pozna!
Aja, jaz hren olupim z lupilcem na krompir in naribam

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?