|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štruklji v juhi
14.12.2012 0:06:57   
mateyka
ok, kmalu se bom lotla štrukljev (neki se mi lušta :P).

in sem gledala tud recept za štruklje v juhi. ni mi čist jasn kako to zgleda; to mislim une, ki jih kuhamo v vodi/juhi v kateri so kasneje postreženi.
a ko se kuhajo v vodi/juhi, štruklji prosto plavajo not (niso zaviti v krpo)? in če niso v krpi, a se ne razvijejo/razpadejo?a je mogoče ful mal juhe, da sploh ne plavajo (se bolj dušijo) al kako?
sej ne vem - ali kuhamo v kosu in na koncu razrežemo ali se kuhajo narezani? ne štekam.. user posted image

help please; tista ki je že kdaj to delala, a mi lahko pove?

najlepša hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štruklji v juhi
14.12.2012 9:45:15   
ribica.
jaz jih kuham tako. sepravi samo brez krpe ali folije, ostalo je vse enako. Vode toliko da jih prekije. Se malo razrahljajo, in ravno to naredi pravo juho, saj ni čist redka voda ampak juha, ki paše zraven. Štruklje seveda vzameš iz juhe in jih daš v drugo skledo, juho si prelivaš samo na svoj kožnik, lahko samo malo, ali pa malo več, kakor ti paše. Tista "juha" se potem ko nakaj časa stoji, zgosti iz vsa gošča od štukljev se usede na dno, tako da lahko po želji malo "juhe" odliješ stran, tisto ta gosto pa pustiš. Lahko pa tisto ta gostejši del tudi preliješ čez štruklje kasneje. Mi jemo tako, da najprej juho posebej zajemamo, kar pa štrukljev ostane, pa potem juho pelijemo čez. Seveda tu ne gre za ogromno količino juhe, samo ta bolj gosti del. Uam da sem bila razumljiva. Seveda pa so neprimerno boljši iz domače polnomastne skute in smetane.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: štruklji v juhi
16.12.2012 18:02:58   
mateyka
hvala, zdej mi je mal bolj jasno user posted image

hm, bi probala pol tole (sem zdaj malo iskala tele "v župi"):
http://www.kulinarika.net/recepti/6739/ostale-jedi/drobnjakovi-strukeljcki/

moram pa najt še štruklje z jabolčnim nadevom..

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?