Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čokoladni kruhki z namazom 21.12.2005 10:04:57
|
|
|
|
soncece24
|
No, pa da še jaz dodam en recept za božične kekse, ki jih enostavno obožujem. Recept je od moje prababice in ti keksi so pri nas vsako leto za božič obvezno na mizi. Testo: 25 dkg moke 15dkg masla 15 dgk sladkorja 6 dkg orehov 1 jajce 2 rebri čokolade 3 dkg moke za posipanje Glazura: 2 rumenjaka 10dkg sladkorja (rumenjak in jajce zmešaj penasto z mešalnikom) vanili sladkor Iz sestavin za testo naredi klobaso in jo pusti v kladilniku, dokler ni trda (jaz nardim zvečer testo, zjutraj pa pečem). Potem odreži tanke ploščice, jih splošči z roko in peči na 200 stopinj 8 minut (5 minut na eni strani, 3 na drugi), ko so pečeni, jih še vroče namaži z glazuro. Dober tek!
|
|
RE: čokoladni kruhki z namazom 21.12.2005 10:43:54
|
|
|
|
emy
|
kaj moko za posipanje porabiš na koncu da testo v njem povaljaš ali se mora zmešat v testo
|
|
|
|
RE: čokoladni kruhki z namazom 21.12.2005 13:46:52
|
|
|
|
soncece24
|
povaljaš
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?