|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakam na IVF... oz... na II
28.6.2005 11:09:35   
pika74
Živjo,

Septembra bo minilo 6m od laparoskopije in histeroskopije.

G (dr. Drobnič) mi je rekel, da če do takrat ne rata, greva septembra na IVF. Imam datum 7.9. pri njem in zdaj tuhtam...:zmeden2:... Ko bom prišla k njemu, bo najbrž rekel, ja, zdaj pa podatki in me bo 7.9. šele prijavil na konzilij. Potem bo treba pa čakat v vrsti, da me obravnavajo in potem še kšne pol leta in pol še kej, pa bo spet leto naokoli.

A mislite, da bi se mogla zdej že kej prijavit na kakšen IVF al kaj? A ima katera izkušnje s tem?

Mislm, sej sem na OFF in se ne obremenjujem preveč, čeprou je junija minilo okroglih 5 let od prvega poskusa. Sam nočem se pol septembra sekirat zarad tega. Sej me zastopte ;).

Lp
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.6.2005 11:17:20   
biba77
Ej, Pika74, zal ti ne znam pomagat. Navijam pa, da bo se pred tem ratalo!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2005 11:32:02   
ma-ja
Probaj se obrnit na dr. Reša. Moji prijateljici je tam dvakrat uspelo!

http://www.neplodnost.com/kdosmo.html

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2005 11:47:48   
anadejka
Pika če bo drobnič dal vajine izvide začetk sept.na konzilij,bosta v 2-3 mes.že v postopku.To pomeni da boste za Božič že lahko vidva + :duda: pod tvojim srčkom:love:9nebesa:love:.

Načeloma se čaka za odgovor iz konzilija 1 mesec.Nato pokličeš na prvi dan M in si takoj v postopku.V najslabšem primeru moraš mogoče kšn mesec počakat zaradi navala - to so tiste številke,k jo boš tut dobila,a veš.
Sej jest zdej kle tko govorim kt da vse vem.Sej jest tut še nism dala vsega čez,ampak tako mi je zadnč ena sestra rekla in sem full vesela šla domov,ker mi je dala upanje da bova že takoj po poroki dobila enga sončka.

Draga Pika ne sekirej se:rozica:,ko enkrat grejo papirji na konzilij,baje vse tok hitr poteka naprej da sploh ne dojemaš.Če ti je Drobnič oblubu,pol bo tako;).

Ti se zdej skoncetriri na poroko in hanimun:love:,uživajta še zadnje dni ko sta sama,ker pol že polhn drugih stvari okol:duda: in ne bosta več imela toliko časa zase,zato ga zdaj izkoristita,pa mogoče vama pa čist ponesreč še kej rata;).

Fajn se jm pa sej veš kako ti sama prau......zobke na sončenje8)8)8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2005 11:51:04   
Špelka
Pika, jest sem v podobni situaciji. No, razen krajšega staža. ;) Pa sva se z :love: odločla, da je dost in da hočva prej pridet na vrsto. No, sicer mam 6.7. pregled pri Drobniču, ampak če naju ne bo dal naprej na konzilij, greva k Rešu. In pika. Tud teb predlagam isto: čimprej poklič k Rešu, ker te že sploh težko vzamejo ker majo tako gužvo in se za vsak slučaj naroč malo po pregledu pr Drobniču, pol boš pa vidla kva ti bo septembra on reku in še zmer boš mela še ena vrata odprta. ;) Sej veš, odločitev je pa samo vajina. ;)

Aja, še tel. od Reša: 5106800

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2005 11:55:58   
pika74
Jest sm pa z Rešem že lan enkrat po tel. govorla in mi je reku, da pr njih ni čakalne dobe. Prideš tkoj na vrsto. Sam plačat morš.

Sam jst bi rada pr Drobniču. Ne vem zakaj. Neki sm tud z Drobničem govorla o tem. Pa sm se pol kr odločla, da bi pr njemu.

Sam to čakanje ubija. Škoda, k Drobnič nima privat:(.

Lp

Aja - anadejka - evo me 8)8)8) (zobe na sončenje:)-:)- )

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2005 11:57:59   
pika74
Pa sej ne, da bi bil dnar problem - za bebico dam vse, kar mam.

Sam nekak mi je Drobnič bližji, ker sm že vse operacije pr njemu skoz dala. Pa še neki sošolc je bil od moje prjatlce...:rozica::rozica::rozica:.

:rozica:

Špelka, zakaj pa misliš, da vaju ne bi dal na IVF - sej mislm, da mata vse razloge. Sej si bla tud ti že na laparo pa histero ane:zmeden2:. Pa tvoj je pomoje tud že dal spermiogram:zmeden2:.

Lp
:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2005 12:02:29   
Špelka
A teb drobnič nč ni omenu še enga HSG? Men je Vogler obljubu še en HSG pred IVF, ampak jest nočem (ne vpraš, prosim zakaj). zato sem se tokrat prijavla k Drobniču. Pravjo babe da gre pri njem najhitrej. Aja - laparo, histero pa ja, že za sabo v septembru. ;) To je to. Poročam pa čez dober teden, kuko je blo. ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2005 12:06:07   
pika74
Ja neki je reku, da se na HSGju ne vid najboljš in da ni 100%. Sam nč ni reku, da bi blo še enkrat treba narest HSG.

A pr Drobniču da gre hitr?
Ja fino :bravo::bravo:. Mislm, sej jest sam najboljš slišim o njem. Sam škoda, k ni bolj podjetn in nima privat, tko kt Reš:)-. Jst bi mu kr dala tiste miljone, pa da me vzame mimo vrste 8). Sam kaj, k ni zagotovila, da bi se prjel:(.

Lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2005 12:07:50   
Špelka
Eh, Pika, sej v ceno jwe vračunan tud shranjevanje zarodkov (zamrznitev, odtaljevanje, itd.) v primeru, če en rata, ne le en poskus. Lih zadnjič sem n med.over.net brala da je mela ena 23 celic!!!!!! To pa že prab neki štroma, ne???? :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2005 12:11:06   
pika74
Upam, da jih dajo v en fajn sef 8)8)8)

Kok?!? 23?!?!?! :ups::ups::ups::ups: Pa da ti vsi pol ratajo :)- madona familija :bravo:8)8)8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2005 12:11:47   
Špelka
A pol ti nč ni omenu še enga HSG? Ker men je 1. prou on delau. In upam, da bo zaupau svoji 1. diagnozi. ;) Ker tud Pušenjak je reku, da v primeru le zaraščenih jajcevodov ni krie, v primeru hidrosalpinkdsa se pa vid tud na UZ. Tko da - ne grem na HSG, šeenkrat, ni šans! :)-:)-:)-:)-:)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2005 12:12:31   
Špelka
Ja, no, sej vstavjo ti ne vseh naenkrat, maš pa kr konkretno zalogo. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2005 12:16:21   
anadejka
Ejjjj Pika a miš da ni možn v Lj.pr Drobniču it mim vrste?????Po moje pa da JE!!!Če je povsod,je tut kle,zihr.Ti sam 800.000 jurčkov pokaž
pa si že drug tedn na vrst.Ne vem pa kok se ti to splača.Jest za 800.000 jurčkov rajš počakam še tri mesece.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2005 12:17:14   
Špelka
Tle te pa čist podržim, Anadejka, jest tud! :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2005 12:26:29   
pika74
anadejkaaaaaaaaaa - ti maš jutr rojstni dan :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: sm zdele vidla pod imenom :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.6.2005 12:29:11   
pika74
Ma sej par mescou že počakam sam, da ni en let :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2005 12:46:48   
anadejka
Ne bo en let Pika,100000000%!!!

Ja mam ja :ups:,celih 29 pomladi.Pa sm glihkar študirala,a nej kej spečem za sodelovke danes popoldne,al nej kr ene piškote kupm.Sploh nimam nobene ideje kaj pečt.A mate ve kšn dobr recept???

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.6.2005 13:02:07   
pika74
Emini muffini so bli men ful dobri :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Emamair help 8).

:morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2005 13:04:42   
anadejka
Sej reeees,sej mi je dala recept!!!Kulsko full dobra ideja!!!

Hvala k s me spomnla:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.6.2005 13:05:27   
anadejka
:(aja čak mal sam jest nimam tistga pekača :(

kaj pa zdej:(

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.6.2005 13:32:20   
dolenjka

Men se zdi da sem jih v Sparu videla ugodno (ceno mislim), itak ti bo pekač še prav prišel! Če prej takrat, ko boš ugotovila da si srečka :nosecka:!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.6.2005 13:32:45   
emaa
saj pekač ni drag, lahko kupiš v kakem hipermarketu (npr. na Vrhniki), pa pride različno od trgovine do trgovine muffin model za 12 kolačkov od 2000 do 2600 SIT, pa je iz teflona. Rabiš pa samo še mignone (papirje) za v pekač za muffine velikost (pogledaš, da niso majhni).A je še kako vprašanje, jaz sem mal daleč za posojat, lahko pa tud pekač posodim

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.6.2005 13:53:35   
anadejka
Ja Ema al mi jih pa kr ti speč ;):)-;):)-;):)-;)

Ne sej se hecam (čeprau neb mela nč prot:)-).
Hvala ker si prijazna,ampak že dostkrat sem gledala ta pekač in mislm da je že čas da si ga kupm,al mojga dons našuntam da si to želim za rojstn dan in ga peljem v trgovino;)

Maffini BOJO !!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.6.2005 14:04:02   
pika74
Joj Emamair, uni tačokoladni so bli fulllll njami njami :)- (to je smajli, ki se oblizuje!) :)-

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?