anadejka -> čakam na IVF... oz... na II (28.6.2005 11:47:48)
|
Pika če bo drobnič dal vajine izvide začetk sept.na konzilij,bosta v 2-3 mes.že v postopku.To pomeni da boste za Božič že lahko vidva + :duda: pod tvojim srčkom:love:9nebesa:love:. Načeloma se čaka za odgovor iz konzilija 1 mesec.Nato pokličeš na prvi dan M in si takoj v postopku.V najslabšem primeru moraš mogoče kšn mesec počakat zaradi navala - to so tiste številke,k jo boš tut dobila,a veš. Sej jest zdej kle tko govorim kt da vse vem.Sej jest tut še nism dala vsega čez,ampak tako mi je zadnč ena sestra rekla in sem full vesela šla domov,ker mi je dala upanje da bova že takoj po poroki dobila enga sončka. Draga Pika ne sekirej se:rozica:,ko enkrat grejo papirji na konzilij,baje vse tok hitr poteka naprej da sploh ne dojemaš.Če ti je Drobnič oblubu,pol bo tako;). Ti se zdej skoncetriri na poroko in hanimun:love:,uživajta še zadnje dni ko sta sama,ker pol že polhn drugih stvari okol:duda: in ne bosta več imela toliko časa zase,zato ga zdaj izkoristita,pa mogoče vama pa čist ponesreč še kej rata;). Fajn se jm pa sej veš kako ti sama prau......zobke na sončenje8)8)8)
|
|
|
|