|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čufti
16.2.2010 14:09:55   
rogljicek
Ali cufte vedno najprej specete v olju ali jih lahko dam direktno kuhat v paradiznikovo omako? Oziroma ali se je mozno izognit pecenju v olju s kuhanjem v vodi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čufti
16.2.2010 14:11:16   
Anonimen
sama jih nikoli ne popecem na olju.
meso malo preprazim, zacinim, oblikujem v kroglice in dam kuhat v omako. pocasi.
kot filane paprikeuser posted image

(odgovor članu rogljicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2010 14:12:01   
hektorina
Jaz vedno položim surove čufte v parad. omako in jih potem kuham v njej. Mislim, da se tudi lepše oblikujejo, ko so suroviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2010 14:13:18   
rogljicek
ce dam surove kuhat v omako, koliko casa potem rabijo, da se oreng prekuhajo?

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2010 14:19:34   
hektorina
Jaz delam take bolj male. Fi tu nekje 2 cm, da ga lahko samo prepoloviš in daš v ustauser posted image . So bolj cartkani. Kuhani pa so hitro. Na počasnem ognju cca. 30 min. Pa mora bit.

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2010 15:29:50   
Splišni
Jaz dam tudi zmeram surove. Kuhajo se - kaj pa vem, ene pol ure recimo.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2010 8:26:32   
norge
Ko priplavajo na vrh, so skuhani. Je pa to kar hitro. Pa dober tek.

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2010 14:49:27   
emili
mene pa zanima...kako naredite te čufte in pardižnikovo omako..

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2010 19:19:38   
norge
Na olju prepražiš sesekljano čebulo, dodaš napol kuhan riž, prepražiš, odstaviš, vse skupaj zmešaš z mletim mesom in jajcem (1 jajce). Začiniš s poprom, soljo, strtim česnom, peteršiljem, vegeto. Dodaš lahko par žlic vode, da je masa sočnejša. Narediš kroglice in daš vse skupaj kuhat v vrelo osoljeno vodo (lahko dodaš tudi malo vegete).
Posebej narediš paradižnikovo omako: na olju zarumenimo sladkor, dodamo malo moke, jo svetlo prepražimo, dodamo sesekljano čebulo, ki naj se le dobro napne, nato še paradižnikovo mezgo. Takoj zalijemo z vodo (3-4 dcl). Gladko razkuhamo, začinimo s papriko in soljo. Čez cedilo zlijemo k čuftom. Jed mora biti gostljata, če ni dovolj, po potrebi še zgostimo.
Zraven ponudiš pire krompir.
Pa dober tek.user posted image

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2010 8:39:00   
mojcaziga
Sama dam mesne čufte kuhati kar v paradižnikovo omako in n epoprej v osoljeno vodo, drugače pa kar podobno.

lp

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 ideje za zdrav dojenčkov zajtrk
Svojemu malemu jedcu pripravite doma pripravljen zajtrk iz ekoloških sestavin. Preverite tri odlične recepte, ki smo si ...
RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za m...
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj prvi bananin kruh. Ni ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?