|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokoladni maffini
22.11.2006 9:55:15   
pearl
V prejšnji Lizi je bil ful dober recept za maffine. Sem sprobala, sicer brez kreme, pomočla sem ji le v belo čokolado in posipala s koščki čokolade. Super, se mi zdi, da je zame to najboljši recept za maffine.

Pa še slikica

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokoladni maffini
22.11.2006 9:56:44   
CUKRČEK
Hm, samo iz slikice ne moremo razbrat, kako naj muffin naredimo. user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 9:56:45   
Anonimen
Mnjami......

Sm lačna ratalauser posted image

(odgovor članu pearl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 10:10:40   
pearl
Zmešaš posebej:

TEKOČE:
1 Jajce, 100g kisle smetane, in 100g sladkorja, 2 dcl mleka

Posebej zmešaš 250 g moke, 2 žlici škroba, 2 žlički pecilnega praška, 3 žlice kakaa v prahu, ščepec soli, 50 g sesekljane čokolada, že kupljene) 

Nato umešaš mešanico mleka, čokoladno maslo (na sopari stopiš 50 g jedilne čokolade s 100g masla).
To potem spečeš v modelčkih, v model dam še tudi papirčke.
Ko je ohlajeno polijem oz. z žličko nadevam razstopljeno belo čokolado z žlico masla in jih posipam z naribano čokolado.
Mislim, da sem zadela vse, za podrobnejše pa, recept je v prejšnji Lizi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?