|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokoladna krema
9.5.2011 7:26:38   
madona77
Naredila bi čokoladno torto s tisto kremo, kjer čokolado stopiš v smetani, pustiš čez noč v hladilniku in jo drugi dan stepeš.
Tiste, ki delate to kremo, katero čokolado uporabite? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokoladna krema
9.5.2011 9:01:05   
PinaNina
ALi vzameš jedilno ali navadno, ki jo moraš porabiti ali pa tisto v prahu. Osebno nimam rada zelo močnega okusa po čokoladi dam 20 dag čokolade in ne 25 dag na 2,5 dl smetane. Kremo lahko tudi bolj prisilno ohladiš in jo daš z 1-2 ure potem v zmrzovalnik in, ko je tam čisto hladna, jo stepeš.

(odgovor članu madona77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čokoladna krema
9.5.2011 9:07:42   
madona77
Hvala.user posted image

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čokoladna krema
9.5.2011 12:51:29   
Anonimen
Jaz delam po receptu od Jessy:
0,33 rastlinske smetane Pomurskih mlekarn (probala iz ene druge pa ni tolk fajn ratalo)
100g čokolade
nekaj ml mleka

Jaz kupim kar čokolado v prahu, jo vsujem v smetano, zmiksam v trdo smetano in potem dodam še par žlic mleka in ga vmešam, da nastane taka fina krema ... postavim za par ur v hladilnik in potem uporabim ... res bomba!

< Sporočilo je popravil Otika -- 9.5.2011 12:52:28 >

(odgovor članu madona77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čokoladna krema
10.5.2011 12:19:12   
lenčy
in kje to uporabljate? zdj ste mi pa lušte nardileuser posted image

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čokoladna krema
10.5.2011 12:25:34   
Anonimen
Na tortah ... itak user posted image

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čokoladna krema
11.5.2011 12:23:05   
lotkla
1x nisem imela jedilne čokolade ( ko sem delala biskvit s kokosom in kislo smetano), pa sem za preliv uporabila kar dve mlečni milki čokoladi. Moj je rekel da je ful boljš kot prej.

Zato me zanima, če se lahko za čokoladni preliv pri torti tudi uporabi navadna mlečna čokolada?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?