|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokolada za fondi
31.12.2007 14:24:41   
saraja
KAko jo pripravite, pa kakšno sadje vse paše skupaj?

Hvala in lepo praznujte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokolada za fondi
31.12.2007 14:32:36   
tinkamiška
takole mi je odgovorila ena na kulinarki že pred časom, smo preiskusili in je bilo prav finouser posted image

"ne vem kakšni jedci ste, a 30dag jedilne čokolade bi v vsakem primeru moralo zadostovati. Zraven se da nekaj sladke smetane (vlivaj postopoma do želene gostote - čokolada mora lepo obliti narobe obrnjeno žlico). Začiniš pa lahko s sredico stroka vanilje, limonovo ali pomarančno lupinico, z rumom, pomarančnim likerjem, lešnikovim likerjem, instant kavo, meto.....kar ti paše k čokoladi sicer. Jaz poleg sadja pripravim tudi na koščke narezan biskvit."

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2007 14:33:17   
tinkamiška
aja, sadje:od banan, jagod, jabolk, pomaranč, mandarin....kar ti srce poželiuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2007 16:36:31   
*alja*
Jas bom ga tudi danes pripravila in sem šla prav zdaj iskat na internet kak recept, pa vidim tukaj to temo.
Pa še eno vprašanje? A paše bolj rastlinska smetana al ona?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2007 16:56:01   
willma
Meni osebno je najboljši čokoladni fondi, ko se dela z gostim sokom in ne z mlekom. Je boljšega okusa pa še sama si lahko izbereš okus gostega soka.
Koliko česa pa je potrebno, ti žal ne morem povedat, jaz naredim tako:
prižgem svečko pod posodico,
čokolado nalomim(za eno rundo porabim cca 100-150g),
nalijem 1/2 dcl sokca mal počakam, da se segreje in začnem vanj metat koščke čokolade ter sproti mešam, ko je dovolj gosto pa neham dodajat čokoladco, če pa naredim pregosto pa dolijem še par žličk sokca.
Sadje pa je načeloma vso "dovoljeno", mi imamo najraje banane in jabolka, drugače pa lahko namakaš v čokolado vse kar se ti zahoče oz. kar koli želiš probat jesti s čokolado user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2008 23:31:11   
borovnička
Meni je pa najboljša čokolada za pomakat čist enostavna... temna čokolada, jo topim na malem ognju, ko je stopljena, dodam malo margarine, zmešam in da ni pregosta prilijem še navadno sladko smetano in to je to. Ko je pa pripravljena, jo pa šele takrat vlijem v posodico za fondi.

Za pomakat pa ponavadi narežem hruške, jabolka, banane, melone, jagode, svež ananas. To vse narežem na mal večje koščke, dam v skledo in pa v hladilnik. Je super pomakat hladno sadje v vročo čokolado.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 10:38:23   
Bonnie_RR
Js delam čokolado za fondi tako, da dam skupaj malo jedilne čokolade (par koščkov), ene 2 velika čokoladna božička ali mlečno čokolado, malo mleka in čokolade v prahu. Sm enkrat "čistila" zalogo in nama je bilo ful všeč, zato zdaj vedno tako naredim. Kar po svoje.user posted image
Sadje: banane, jabolka, višnje, kivi, mandarine, pomaranče, ananas...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 10:43:54   
Bonnie_RR
Joj, samo brišem podvojen post...user posted image Ne vem, kako je to ratalo.user posted image Prej pa nobenega nikjer...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2008 9:48:57   
Anonimen
A to imate prav tisto reč za čokoladni fondi (kjer se iz vrga vliva čokolada) ali lahko doma brez tega kako zimproviziraš?

....ups, sem že videla malo nižje isto vprašanje.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
3 ideje za zdrav dojenčkov zajtrk
Svojemu malemu jedcu pripravite doma pripravljen zajtrk iz ekoloških sestavin. Preverite tri odlične recepte, ki smo si ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?