|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 17:58:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omake?
24.1.2006 19:44:05   
total
Jaz delam iz bučk,kumar iz razne zalenjave,čist enostavno,prepražim čebulo dam sestavine,dodam začimbe,sol, česen,peteršilj,lovorov list... in dušim,malo zgostim z drobtinami.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: omake?
1.2.2006 19:56:08   
Anonimen
K pečenki super paše petršiljeva omaka: na eni žlici masla na hitro prepražiš žlico moke in zaliješ z mlekom, kislo ali sladko smetano (po okusu, jaz dam mleko), premešaš, soliš, popraš, dodaš sok polovice limone in eno žlico suhega ali svežega nasesekljanega peteršilja. Zraven pečenke (svinjske ali telečje) ponudim še pečen krompir in zeleno solato. Moj mož je med takim kosilom čisto tiho, da mu ja ne bi kakšen košček kam ušeluser posted image user posted image user posted image .

Dobra je tudi gorčična omaka, jaz jo naredim skupaj s telečjimi zrezki: na olju prepražim na drobno sesekljano čebulo, dodam popoprane in soljene zrezke, jih na obeh straneh zapečem, dodam timijan, majaron in rožmarin, česen in eno konkretno žlico gorčice. Zalijem z vodo. Pustim, da se en čas kuha, po potrebi dolijem vodo in na koncu zgostim z moko.

Pa gobova je dobra, poprova tudi, zraven piščanca paše porova omaka,...

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.2.2006 14:36:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...




imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)


Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!