|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 17:58:06   
Ni novih sporočil
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omake?
24.1.2006 19:44:05   
Ni novih sporočil
total
Jaz delam iz bučk,kumar iz razne zalenjave,čist enostavno,prepražim čebulo dam sestavine,dodam začimbe,sol, česen,peteršilj,lovorov list... in dušim,malo zgostim z drobtinami.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: omake?
1.2.2006 19:56:08   
Ni novih sporočil
Anonimen
K pečenki super paše petršiljeva omaka: na eni žlici masla na hitro prepražiš žlico moke in zaliješ z mlekom, kislo ali sladko smetano (po okusu, jaz dam mleko), premešaš, soliš, popraš, dodaš sok polovice limone in eno žlico suhega ali svežega nasesekljanega peteršilja. Zraven pečenke (svinjske ali telečje) ponudim še pečen krompir in zeleno solato. Moj mož je med takim kosilom čisto tiho, da mu ja ne bi kakšen košček kam ušeluser posted image user posted image user posted image .

Dobra je tudi gorčična omaka, jaz jo naredim skupaj s telečjimi zrezki: na olju prepražim na drobno sesekljano čebulo, dodam popoprane in soljene zrezke, jih na obeh straneh zapečem, dodam timijan, majaron in rožmarin, česen in eno konkretno žlico gorčice. Zalijem z vodo. Pustim, da se en čas kuha, po potrebi dolijem vodo in na koncu zgostim z moko.

Pa gobova je dobra, poprova tudi, zraven piščanca paše porova omaka,...

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.2.2006 14:36:15   
Ni novih sporočil
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izbirčen otrok: nasveti, ki delujejo
Z neješčostjo se sreča večina otrok, le da je pri nekaterih izrazitejša kot pri drugih in v teh primerih je prehranjevan...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?