|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 21:47:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj kruhek :)
16.11.2007 21:52:10   
tanikaa
user posted image  Moj kruh se tudi glihkar hladi. user posted image  Sem delala enega z olivami, slanino, mladim sirom in orehi. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moj kruhek :)
16.11.2007 21:52:36   
Anuška79
MMMMM... Lep kruhek, samo pri nas ga vsaj polovica ne bi dočakala ohladitve. Imamo vsi ful radi topel kruh. Z maslom. MMMMM.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 21:54:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anuška79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moj kruhek :)
16.11.2007 22:05:50   
eya
Mmmmm, dobro zgleda, sem mi zdi, da ga do semle vohamuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moj kruhek :)
16.11.2007 22:07:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Tanika tudi tvoj kruhek je dober, predvidevam da že v želodcuuser posted image





Dober, dober. Samo ni v želodcu. Se tudi hladi. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 22:08:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Moj kruhek :)
16.11.2007 22:09:22   
tanikaa
Recept je iz One. Če jo maš doma poglej, če ne pa javi, da ti napišem.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 22:09:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Moj kruhek :)
16.11.2007 22:16:34   
tanikaa
Potrebujemo:
25 dag moke
1,5 zavitka suhega kvasa
1,5 dcl belega vina
0,5 dcl olivnega olja
10 dag slanine
10 dag mladega sira
4 jajca
žličko majarona
žličko soli
10 dag orehov
10 dag črnih oliv

Priprava:
Moko stresemo na desko, na sredini naredimo jamico, vanjo damo kvas in olivno olje ter zgnetemo v testo. Slanino narežemo na kocke, jo stresemo v skledo, dodamo nariban sir, jajca, majaron, sol in grobo sesekljane orehe. Premešamo. Vse skupaj stresemo k vzhajanemu testu in še enkrat pregnetemo. Modelčke namastimo z oljem in vanje stresemo rahlo in zelo mehko testo. Postavimo v pečico, segreto na 50 stopinj za 40 minut. Nato povečamo temperaturo na 170 stopinj. Pečemo še približno eno uro.


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Moj kruhek :)
16.11.2007 22:18:38   
tanikaa
Če dobro prebereš recept, vidiš da ni popoln. Pri pripravi nikjer ne piše, kdaj dodaš vino. Jaz sem ga dodala takoj na začetku v moko, olje in kvas. Pa je prišel čist dober njamsi kruh. Sem ga pa pekla v modelu za potico ... na sredini ma luknjo.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 22:20:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 23:37:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Moj kruhek :)
17.11.2007 0:24:42   
beba76
Smo danes vse pridne pri kruhu, jaz ga tudi pečem. No ja, ne glih - sem samo sestavine v mašino nafilala in to je to. Me pa Tanika tvoj tudi mika in ga bom kar probala enkrat. Saj je menda za mašino enak recept?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Spontani splav
Michonne RR

Ali ste kdaj doživele spontani splav?

Da (48%)

Ne (52%)


Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!