|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 18:30:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 18:32:27   
mlinar
Po lastni izbiriuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 18:35:41   
FORZA
Edamec na rezine narezan, ementaler na kocke pa še malo dimljenega sira ali s papriko ali s poprom, tistega okroglega na rezine narezan.
Za dekoracijo suho sadje, orehi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 18:46:26   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: FORZA

Edamec na rezine narezan, ementaler na kocke pa še malo dimljenega sira ali s papriko ali s poprom, tistega okroglega na rezine narezan.
Za dekoracijo suho sadje, orehi.


Dodaš lahko še gorgonzolo na kocke narezano ali kar cel trikotnik ali hlebček mehkega sira, meni so še všeč zeliščni sirni namazi (oblikuješ v hlebček). V zadnjih dveh primerih moraš še pol nožek zraven dat.

Za dekoracijo lahk še zraven grozdje.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 18:53:40   
nadya
Brie na trikotnike narezan
Ementaler na kocke narezan
Parmezan Grana Padano, jaz ga kar z roko nalomim
Dimljen sir

Fino je če na ploščo dodaš še kakšna orehova jedrca, suhe marelice...


(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 19:25:52   
kokoska007
tale zgornja plošča je prav slastna.

zraven zrelih sirov, ki že malo smrdilo zelo paše marmelada. npr figova, višnjeva, brusnice - ena domača ne preveč sladka.

parmezan se pa mora lomit, ne rezat. jaz zabdem nožek in nalomim.

od sirov je meni okusen še kranjska gavda s kožo, tolminski od planike in hlebček zravo življenje ampak samo, če je trd, kar pa je redko.

dober tek!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 19:35:56   
nadya
Ja tale hlebček Zdravo življenje od Merkatorja je res super.

Ja marmelada full paše na parmezan, pa med tudi. Sploh pa kakšen tartufov med, ki da še tok fajn aromo zravn. Lahko pa malo polijemo z navadnim medom in dodamo par kapljic tartufovega olja.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 21:07:41   
frutka_
Bagi uporabi grozdje, melono, orehe. To tudi fajn paše poleg sira. 
Jaz pa imam en fini recept ob kateren si boste prste polizali pa še koržnik, če bo treba.
  • Torej: kupiš ementalerja in ga narežeš na kocke
  • kupiš v olje vložene in posušene paradajze ter jih narežeš na mini-mini-male koščke
  • natolčeš malo orehov
  • potem kocke sira in na majhne koščke narezane paradajze premešaš, dodaš orehe in preliješ z malo olja iz piksne. Svetovno!!!! Poleg pa sveži kruhec! Njami!


(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 21:52:36   
glen
Jaz sem bila na tečaju za pripravo narezkov in je imela sirova plošča več kot tri različne sire.
Popestrili so jo pa z orehi in grozdjem.
-emental na zrezan na kocke
-edamec ali jošt ali gauda,....narezan na mašino
-pol kakšen sir z orehi ali papriko ali z različnimi dodatki na kocke
In za finiš kar je bilo meni ful všeč
-gorgonzola,bolj močna in trda tipo dorblu ali kaj podobnega.
Predavatelj je vzel kos gorgonzole bolj trde in močne in kos masla in oboje naribal na ribežnik in ko se čez čas oboje malo stopi je tako dobro da si še prste poližeš.
za podlago je pa dal zelen list solate.
Škoda da nimam doma slike.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 22:29:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nadya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 22:39:51   
Anonimen
Bagi uporabi grozdje, melono, orehe.


To meni najbolj pase zraven, sploh melona, ker je lahka in osvezilna; mi precej bolj sede kot suho sadje.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 22:47:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 22:50:55   
Anonimen
O.k., o.k., bom pa še melono gor dala,


Saj se nisem povabila, nic bat user posted image .
Samo recem, da meni full pase, pa fajn je, da je lepo ohlajena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 23:43:35   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

O.k., o.k., bom pa še melono gor dala,


Saj se nisem povabila, nic bat user posted image .
Samo recem, da meni full pase, pa fajn je, da je lepo ohlajena.

Ja, pa da ni preveč zrela. To tudi ni fajn.user posted image
Hm, kaj pa vinček poleg?! Bi še o tem kako rekle? Recimo, meni najjači Zeleni silvanec...šluk, šluk...oziroma raje bi...blup, blup...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Sirova plošča
10.10.2008 23:44:39   
Anonimen
Hm, kaj pa vinček poleg?! Bi še o tem kako rekle? Recimo, meni najjači Zeleni silvanec...šluk, šluk...oziroma raje bi...blup, blup...


user posted image user posted image

Meni so ITAK najljubsa rdeca.
Ce pasejo zraven? Pojma nimam user posted image .

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Sirova plošča
11.10.2008 0:45:18   
Rožica I
Ma, seveda pašejo, kako da ne?! user posted image  

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Sirova plošča
14.10.2008 11:22:52   
ksenjak
O, frutka_tvojo sirovo-paradajzovo jed sem pa že probala in lahko iz prve roke povem, da je njami.

Lp

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?