|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 23:23:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 0:25:10   
malecka
pofirbcaj na kulinarično slovenijo, ta maš tolk dobrih idej, da več ne boš rabla študirat kaj skuhat user posted image user posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 9:07:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 10:13:14   
Anonimen
V rižoti.Na pizzi
http://recepti.najportal.com/recipe.php?recipeid=156

http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?Action=AddComment&Article=1083&S=6

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 11:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 11:59:46   
Marogica
Bambina, kadar se odločiš za divje beluše, je finta ravno v tem, da so dosti bolj intenzivni v okusi, kar pomeni, da so tudi bollj "grenki." Obvezno jih moraš "olupiti", kuhaš pa jih samo 5 min. Takrat tudi izgubijo del te "grenkobe". Lahko jih pripraviš v rižiti, kot dodatek v solati ali kot samostojno jed, z dodatkom šunke, melone in holandske omake..



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 12:20:57   
Anonimen
Jaz ne zaznam grenkobeuser posted image Ampak meni je najboljša fritaja,svetski okus,z dodatkom pršutka lai kraške pancete.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 14:59:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Divji šparglji (beluši)
11.3.2007 15:08:00   
Jessy
Bambina, jaz sem jih enkrat dala kar med drugo zelenjavo, ko sem kuhala po kitajsko v voku. meni se niso zdeli grenki, sem jih pa prej malce pokuhala v slanem kropu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




punčka?
akvalina

Katero ime se vam zdi najlepše?

Lea (27%)

Ela (42%)

Pia (31%)


Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!