|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   škofov kruh
27.9.2007 14:55:00   
sonček33
kako ga narediti?

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: škofov kruh
27.9.2007 14:56:28   
bamby
Kakšen pa je ta user posted image . Nisem še slišala zanj.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: škofov kruh
27.9.2007 14:58:19   
sonček33
bamby - nekaj s čokolado in suhim sadjem, a nimam recepta



_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: škofov kruh
27.9.2007 15:34:39   
Anonimen
Potrebujemo:

ŠKOFOV KRUH

12 dag margarine
4 jajca
18 dag sladkorja
2 vanilija
limonina lupinica
1/8 litra mleka
1 pecilni
5 dag naribane čokolade
5 dag sesekljanih orehov
pest rozin ali drugega suhega sadja
2 žlici ruma

Priprava:
margarino penasto umešamo, dodamo mleko, rumenjake, sladkor, rum, lim.lupinico
in polovico moke. Posebej stepemo beljake in jim rahlo dodamo preostalo moko pomešano s pecilnim.
Nazadnje še dodamo orehe in suho sadje.
Ko je pečeno premažemo z marmelado in prelijemo s čokoladnim prelivom.
Čokoladni preliv: 10 dag čokolade, 3 dag margarine, žlica olja
stopimo nad paro, da postane gladek preliv.
Kruh pečemo pri 180 stopinjah od 25 do 30 minut.

                                  Dober tek user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: škofov kruh
27.9.2007 15:39:22   
sonček33
kind lady - to ime je pravo zate. Hvala ti. Super si.

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: škofov kruh
27.9.2007 15:40:09   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?