|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena o kruhomatu
5.6.2008 13:16:51   
monika30
Vse tiste, ki imate več izkušenj s peko kruha v kruhomatu, mi prosim pomagajte.

Ker sem začetnica na kruhomatu, sem kupila že pripravljeno zmes v Lidlu in so mi kruhki zelo lepo ratali.
Sedaj pa sem parkrat poskusila s svojimi sestavinamo, ampak
je skorja vedno zelo trda. Česa bi morala več dodati, oziroma manj, da bi se skorjica zmehčala?

Hvala za nasvete.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:14:39   
AKP
Probaj ga, ko bo pečen zavit v mokro kuhinjsko krpo in ga pusti, da se ohladi. Meni je to vedno pomagalo.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:23:56   
Jančika_
Jaz ga sicer pečem "peš"; ko ga vzamem iz pečice (pustim ga še v modelu), ga malce poškropim z vodo in pokrijem z bombažno krpo, pa je skorjica ravno pravšnja.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:29:02   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: monika30

Česa bi morala več dodati, oziroma manj, da bi se skorjica zmehčala?



Skrajšaj čas peke user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:47:29   
Sonnja
no js nimma dobrega nasveta js sm ga dobla in parkrat probala pa je kruh bil debel en 4 cm ni narastel in sem obupala tak da je v škatli pospravljenuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 15:15:27   
lex
Pusti kruh ene 10 - 20 minut v avtomatu po pečenju in se skorja lepo zmehča. OJOJ jaz ga morem vzet še ven - letim

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 16:25:14   
knedli
Uporabljaj svež kvas (je boljši kot suh), pa dodaj navaden jogurt med sestavine.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?