|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokolada
8.11.2007 9:32:07   
Barči78
Tista iz otroškega mleka v prahu. Ali jo je že katera delala, naj mi pliiiis pove, zakaj user posted image  se mi ne strdi. Je kar taka karamelasta, se vleče, pa jo imam že 2 dni v hladilniku.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokolada
8.11.2007 9:37:57   
Putka
Je dovolj maščobe notri? 

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čokolada
8.11.2007 9:39:08   
Barči78
user posted image Ocenite recept
user posted image Napišite mnenje
user posted image Mnenja
user posted image Shrani v beležko






user posted image
15 dag čokolade v prahu
25 dag margarine
1/2 kg mleka v prahu
3 dcl vode
1 kg sladkorja



user posted image
Vodo in sladkor kuhamo 20 minut, dodamo margarino, da se raztopi. Mleko in čokolado dodamo neraztopljeno. Nato jo zlijemo v model. Lahko pa damo v pekač peki papir in vanj zlijemo maso. Ko se ohladi, jo razlomimo in dober tek .
Če želimo čokolado z dodatki, lahko dodamo v model predno se masa ohladi orehe ali rozine, lešnike ali po želji.



Delala sem po tem receptu

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čokolada
8.11.2007 10:24:26   
Barči78
Putka -  a maš ti mogoče kak drug recept, pa da se ziher strdi, ker imam še eno škatlo mleka, pa ne bi bla rada spet razočarana.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čokolada
8.11.2007 22:07:45   
Putka
Mi jo kar kupujemouser posted image . Ampak glede na recept je res čudno, da se ne strdiuser posted image  

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čokolada
8.11.2007 22:12:53   
Putka
Evo, recept z neta:

TO MAKE YOUR OWN CHOCOLATE:
125g copha
125g pure icing sugar
6 tablespoons cocoa
4 tablespoons full cream powdered milk
pinch salt

Copha je kokosovo maslo, lahko nadomestiš z drugo maščobo.


(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?