|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH
11.5.2006 7:32:22   
DORI
Iana38!
Lepo, da si se spet oglasila. Joj, bova drugi teden nestrpne, saj jaz bom!Upam, da nama bo sreča res naklonjena.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 101
14.5.2006 14:40:32   
pika74
DORI,

na hitro sem preletela vsa sporočila in bi rada dodala samo še tole - moja mami je imela prvega otroka (mene) pri 42-ih. Pa sem prepričana, da bo tebi lažje, ker pri tebi to ne bo prvi otrok in ker je tudi medicina v 32 letih kar precej napredovala. Ko so pri moji mami takrat ugotovili, da je nekaj narobe, so jo takoj poslali na operacijo, da ji odstranijo neko "BULO". Tam pa so potem tik pred operacijo pogruntali, da sem ta "BULA" v bistvu JAZ user posted image user posted image . In tako so ugotovili, da je bila noseča.

Kar pogumno!

Lp,
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 102
16.5.2006 19:56:31   
arianna05
Draga Dori,
že nekaj dni te ni.Sem nova uporabnica in večkrat prebiram forum z različnimi vsebinami. Danes sem ravno v službi in ni dosti dela, tako da sem si privoščila debelo uro za prebiranje tvojega in ostalih sporočil.Rada bi ti samo rekla, da te podpiram in ti želim vse naj, naj. Upam, da ko se naslednjič oglasiš, boš že sporočila veselo novico user posted image .
Jaz sem stara 31 let in imam 14 mesečno user posted image . Je pravi bonbonček in sem zelo srečna, da jo imam.Mož je iz Južne Amerike, tako da je prava lepotička user posted image , toda ker smo trenutno v denarni stiski (mož ne dobi zaposlitve zaradi jezika), tako da si še enga otroka ne upam imeti, dokler teh problemov ne rešimo. Upam, da bo kmalu bolje. Bi se pa vsekakor odločila za še enega otroka. Če bo vse po sreči, bomo delali na tem, ko bom stara 35 let.
Pa tudi če bo to kasneje, kolikor vidim, imam do 45. leta čas user posted image , bo v redu.
Lepo se imej, tudi lani38 in ostalim, ki delajo na prihodu novega člana, želim, da čimprej objavijo veselo novicouser posted image .

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 103
17.5.2006 7:38:22   
DORI
Arianna05.
Hvala za lepe želje. Saj sem vsak dan na RR in grem tudi pogledat, če je kdo kaj napisal na to temo, ampak, če ni nobenega novega sporočila, potem ne napišem nič, ker žal ni še nič novega za napisat. M. čakam in srčno upam, da je ne bo, čeprav v sebi čutim, da ni ratalo.  Bomo pa še poskušali. Upam samo, da bo kmalu ratalo, ker leta so tu in preveč dolgo ne bova mogla vstrajat. Saj jaz si ne upam, da ne bi bilo kaj narobe.
Upam, da bo tvoj dragi kmalu dobil službo, da bo lahko hčerkica dobila bratca ali sestrico.
Glede na to, da je taka lepotička jo pa potem rezerviram za mojega Lukca, ki je imel sedaj dve leti in je pravi lepotec s svojimi kodrastimi laski.user posted image

Lep dan ti želim.

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu arianna05)
Neposredna povezava do sporočila: 104
17.5.2006 11:18:41   
lana38
DORI!
Moja Muser posted image  se je že prikazala, torej tečen že 2. krog.
LP

lana38

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 105
17.5.2006 14:19:54   
lana38
DORI!
Sem idela, da si mi pisala na e-mail. No, pa sem ti tudi že prej sporočila, da tečem že 2.krog. Samo Muser posted image  se bo morala prej posloviti, potem pa začnemo spet veselo user posted image in delati user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 22:10:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
18.5.2006 8:00:07   
lana38
Hvala Kr-enamami!
Upam, da mi res čimprej uspe.
LP

lana38

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 108
18.5.2006 19:35:45   
arianna05
Ciao Dori,
lahko se zmenimo za poroko naših otrok user posted image .

Najbrž je res, da starejši ko si, težje zanosiš. Je pa to mojem spet odvisno od posameznic. Vi se kar trudite še naprej, bo zagotovo uspelo.

Lepo se mi zdi, da ženska pri 40-ih razmišlja o še enem otroku in jih ima že od prej. Ravno včeraj sem govorila s sodelavko, stara je 36 let, ima dva otroka, 5 in 6 let. In sem ji omenila tole temo. P ami je rekla, da ne razume, kako lahko ženska pri 40 letih razmišlja, da bi imela še enega otroka. Da po njenem mnenju, ne znajo uživati življenja. Seveda se nisem strinjala z njo, ker če si ženska srčno želi otroka in da jih ima tudi od prej, še ne pomeni, da ne bo mogla uživati življenja kasneje. Res je, da nimaš prostega časa kot prej, toda če imaš možnost, da lahko otroku nudiš, kar potrebuje, zakaj ga ne bi imel??

Če bi mož imel službo, da bi imela lastno stanovanje in kolikor toliko zagotovljeno službo, takoj bi imela še dva, ne samo emega.

Verjamem tudi, da ko otroci gredo enkrat iz plenic in so samostojnejši, je lažje. Spiš celo noč, otrok gre ponoči tudi sam na wc, ko je starejši, zamoti se z igro,...

Sicer pa, kakor pravijo, mali otrok mali problemi, velik otrok veliki problemi user posted image .

Če vama ni uspelo tokrat, bo pa drugi mesec. Srečno, pa se oglasi, takoj ko bo kaj novega.user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 109
19.5.2006 8:28:39   
DORI
arianna05

Dobro jutro!
Včeraj naj bi dobila M, pa je še ni. Lahko zamuja, ker je bil včeraj komaj 24. dan. Preden sem rodila Lukca sem jo imela na 27-28 dni, po porodu pa 24-25. Nočem še naredit testa, moram potrpet vsaj do nedelje, čeprav ga grem pa kupit danes.
Ves čas razmišljam, če se dogaja kaj posebnega z mojim telesom, da bi me karkoli opozorilo na to, da sem mogoče user posted image . Mi ne da mira.
Pa ni nobenih znakov, razen, da mi je bilo pred par dnevi 2 dni malo slabo, edino nos se mi je zaprl, pa nisem prehlajena. Težave z nosem sem imela celo nosečnost(pri Lukcu). Zaradi hormonov sem ga imela stalno zaprtega.

Se oglasim kaj v ponedeljek, ko pridem v službo. Upam, da bo kaj novega.

Lep dan.

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu arianna05)
Neposredna povezava do sporočila: 110
19.5.2006 9:45:22   
lana38
DORI!
Držim pesti, da se ti user posted image  ne prikaže in test pokaže user posted image . Do ponedeljka pa nas bo tukaj matrala radovednost, kaj se tebi dogaja. To bo pa kar hudo. Še nam tukaj je težko, kaj šele tebi, ki nestrpno čakaš na rezultat.
LP

lana38

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 111
   [Brisano sporočilo]
19.5.2006 10:24:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
19.5.2006 11:40:58   
DORI
Hvala prjatlce, ker držite pesti. Da bi le to pomagalo.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

Neposredna povezava do sporočila: 113
19.5.2006 20:59:46   
Bety
uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu

Ko sem zagledala na tej temi tvoje ime, sem kar začutila, da boš povedala nekaj dobrega....imam dober občutek...mater, si faca....user posted image user posted image user posted image nauser posted image user posted image user posted image .....pa mi za tabo TAAAAAAAAAAKOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJ

LP

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 114
22.5.2006 9:16:44   
DORI
Dobro jutro.
Žal nimam še nobene novice, ne dobre, ne slabe. Včeraj sem naredila test in je bil neg.user posted image , ampak M še ni in ni. Moram potrpet vsaj do petka in, če jo še ne bo, bom šele takrat naredila test, ampak zdaj bom probala s CB, ne pa s tem Baby checkomuser posted image .Samo ne smem it prej v lekarno, ker, če ne, sem preveč nestrpna in ga bom prej naredila. Kaj ve mislite, da je možno (če sem slučajno user posted image ), da je tako malo hormona, da mi še ne pokaže. Danes je 28. dan (M pa imam na 24).

Lepo se imejte!!

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 115
22.5.2006 13:42:45   
lana38
DORI!
Včasih se ciklusi malo zmešajo, posebno takrat ko to najmanj potrebuješ. Počakaj par dni in naredi test. meni je BC mini takoj pokazal user posted image , ko sem bila user posted image . Držim pesti, da ti je uspelo.
LP

lana38

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 116
24.5.2006 13:40:16   
DORI
POZDRAVLJENE!!!
Da vam povem to:
danes je bil 6. dan, kar zamuja moja Muser posted image . Včeraj sem kupila CB, da ga bom danes naredila (danes je 24. in je srečni dan-se je rodil naš Luka-pred 25. meseci). Ob 2-eh ponoči sem vstala, ker nisem mogla več spat in naredila test. Bolj kot sem bulila v rezultat, bolj sem bila prepričana, da si zamišljam drugo črtico. Sem se odločila, da bom zjutraj, preden grem v službo zbudila mojega dragega, da še on pogleda(čeprav piše, da naj se po 10. minutah ne upošteva več). Sem šla spat in ob 5-ih spet vstala in šla pogledat-zdaj je bila črtica malo bolj vidna, čeprav še vedno zelo,zelo bleda. Dragi je potrdil, da jo on tudi vidiuser posted image .
Ni mi dalo mira: sem poklicala G., rekla, da imam zamudo, da test mi ne pokaže ničuser posted image  in če lahko pridem na pregled.
Sem šla, G. me je pregledal, rekel, da imam povečan maternični vrat (kar pa je tudi pred M) in smo naredili še en test-neg.user posted image , ampak je rekel, da ga bomo ponovili čez par dni.
Ko sem se vozila proti službi-neučakana kot sem-sem klicala ZD, če pridem lahko kot samoplačnik na pregled krvi, pa so mi rekli, da oni tega ne delajo, da moram v bolnico , v laboratorij nuklearne medicine. Sem poklicala, povedala v čem je stvar in so mi rekli naj kar takoj pridem.
Dala kri, rezultat pa naj bi bil čez dve uri-naj kar pokličem.(plačala 6.380,00 SIT)
Ob 12.05 sem klicala in mi je rekla, da imam 15!!.
Potem mi je še prebrala njihova navodila: med 9 in 15:potrebno test ponoviti čez 48 ur. Uffa- sem že bila malo razočarana, pa mi je med.sestra rekla, da nekaj sigurno je, če ne bi bilo nič, bi bila "0"user posted image user posted image .
Zdaj bom dala dva dni mir in bom potem kupla tisti poceni test.
Ampak vem, da je in vam povem, da nam ta user posted image že zdaj da popra!!user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 117
24.5.2006 13:49:18   
lana38
DORI!
Vse skupaj je zelo zanimivo. Poročaj kako bo naprej. Sem že včeraj mislila, kako dolgo nam nič ne poveš.
LP

lana38

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 118
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 14:34:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
25.5.2006 8:12:03   
Bety
Držim pesti, da bo vse OK!!!!!!

(Sem pa jaz tudi imela odobno situacijo novembra lani....test pozitiven, krvni test 20....in čez 2 dni BC negativen, kar je pomenilo propadanje nosečnosti.....)

Tebi MORA USPETI!!!! Ker vsi mislimo na tebe in držimo pestke!!!!!!

Javi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 120
25.5.2006 8:39:31   
Anonimen
dori, držim pesti!

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
25.5.2006 8:40:38   
DORI
Danes sem pa zmedena. user posted image user posted image
Ob 4-ih sem se zbudila, nisem mogla spat in sem si spet merila BT. Ko odčitam, pa vidim, da je padla na 35,4 (do sedaj ves čas čez 36). Mene panika, pa naredim spet test-BC in je bil pozitiven (bleda črtica).
Kasneje pa sem imela bledo rjavkast izcedek.ž
Zdaj res ne vem pri čem sem, kaj mislite???user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 122
25.5.2006 9:44:25   
lana38
Če je BT padla, nekaj ni v redu. Pojdi do G.
LP

lana38

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 123
25.5.2006 9:46:29   
jasnika
ja dori saj veš kaj rečejo črtica je črtica, jaz bi ti kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
praviš da je bilo malo rjavega ozcedka, saj po moje če bi bil to prihoduser posted image , test ne bi pokazal druge črtice oz plusa če praviš da si mela cb, pol mora bit plus ne, tak je bolo pr men prejšni mesec
pa javi kako in kaj
lpuser posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.5.2006 10:25:57   
DORI
Včeraj zvečer sem se stisnila k mojemu dragemu in jokala. Preden sem šla spat sem namreč začela krvavet. Torej je šlo vse po slabemuser posted image user posted image .
Na forumu Dr. Pušenjaka sem včeraj prebrala, da prisotnost nosečniškega hormona pomeni nosečnost, ne pomeni pa tudi prisotnost ploda in njegov pravilen razvoj.
Vse kar si lahko mislim in edina tolažba je to, da je pač narava naredila svoje, da je že moralo tako bit, ker je bilo verjetno kaj narobe.
No, upam, da bomo imeli več sreče v prihodnje, ne mislim samo nase, ampak na vse tukaj, na RR, ki upamo, da bomo kmalu user posted image .

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.