DORI
|
POZDRAVLJENE!!! Da vam povem to: danes je bil 6. dan, kar zamuja moja M . Včeraj sem kupila CB, da ga bom danes naredila (danes je 24. in je srečni dan-se je rodil naš Luka-pred 25. meseci). Ob 2-eh ponoči sem vstala, ker nisem mogla več spat in naredila test. Bolj kot sem bulila v rezultat, bolj sem bila prepričana, da si zamišljam drugo črtico. Sem se odločila, da bom zjutraj, preden grem v službo zbudila mojega dragega, da še on pogleda(čeprav piše, da naj se po 10. minutah ne upošteva več). Sem šla spat in ob 5-ih spet vstala in šla pogledat-zdaj je bila črtica malo bolj vidna, čeprav še vedno zelo,zelo bleda. Dragi je potrdil, da jo on tudi vidi . Ni mi dalo mira: sem poklicala G., rekla, da imam zamudo, da test mi ne pokaže nič in če lahko pridem na pregled. Sem šla, G. me je pregledal, rekel, da imam povečan maternični vrat (kar pa je tudi pred M) in smo naredili še en test-neg. , ampak je rekel, da ga bomo ponovili čez par dni. Ko sem se vozila proti službi-neučakana kot sem-sem klicala ZD, če pridem lahko kot samoplačnik na pregled krvi, pa so mi rekli, da oni tega ne delajo, da moram v bolnico , v laboratorij nuklearne medicine. Sem poklicala, povedala v čem je stvar in so mi rekli naj kar takoj pridem. Dala kri, rezultat pa naj bi bil čez dve uri-naj kar pokličem.(plačala 6.380,00 SIT) Ob 12.05 sem klicala in mi je rekla, da imam 15!!. Potem mi je še prebrala njihova navodila: med 9 in 15:potrebno test ponoviti čez 48 ur. Uffa- sem že bila malo razočarana, pa mi je med.sestra rekla, da nekaj sigurno je, če ne bi bilo nič, bi bila "0" . Zdaj bom dala dva dni mir in bom potem kupla tisti poceni test. Ampak vem, da je in vam povem, da nam ta že zdaj da popra!!