Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 13.4.2006 11:35:51
|
|
|
|
DORI
|
Iana38!
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 13.4.2006 15:56:48
|
|
|
|
Bety
|
Dori....ne oziraj se na čudne komentarje...jaz ti čestitam na pogumu, vztrajnosti, zdravlju, iskrenosti do sebe predvsem (saj nisi mona, da živiš s človekom, ki ga nočeš) .....bravo punca....pa pogumno v nove boje...uspelo ti bo... Srečno!!
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 14.4.2006 11:46:18
|
|
|
|
DORI
|
Bety, hvala ti. Saj ne, da bi me dosti brigalo za take komentarje. Sploh pa ne od nekoga "x", ki ne pozna mojega življenja in ne ve zakaj je bila sprejeta kakršnakoli odločitev. Lep dan želim,
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 14.4.2006 11:53:20
|
|
|
|
srki
|
Dori, ti kar veselo v akcijo. Ti že veš da boš zmogla, zakaj pa ne bi. Marsikatera mamica pri 40 je bolj fit in "pri pameti" kot pa kaka 18 let stara. Držim pesti, da vam rata! Razlika med otroki me pa sploh ne bi motila, pa tudi razlika med tabo in bodočim otrokom.
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 20.4.2006 16:59:23
|
|
|
|
lana38
|
DORI! Kako si? Nič se več ne oglasiš. Naj ti povem, da sem jaz danes pričakala svojo prvo M po prekinitvi nosečnosti. Prvič po skoraj dveh letih sem resnično vesela, da je prišla. Potem pa bova zečela veselo in upam, da čimprej zagledam . Lepo se imej in javi se kaj. LP
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 20.4.2006 17:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Stara sem 38 in danes mi je CB pokazal dve črtici., načrtovano. Imam tri otroke stare od 4 do 14 let. Upam, da se bosta odločila za dojenčka in ti želim vse dobro!
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 20.4.2006 18:33:31
|
|
|
|
lana38
|
Anonimen! Se vidi, da še nismo za staro šaro.
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 21.4.2006 9:44:32
|
|
|
|
Nitka
|
Oj, vem za dva primera, ko sta ženski pri 43 zanosile in je šlo vse tako kot mora biti. Veliko je odvisno od telesne pripravljenosti, nekaj tudi od psihične - počuti se 10 let mlajša in tako boš tudi izgledala, funkcionirala... Goog luck!
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 3.5.2006 11:43:09
|
|
|
|
DORI
|
Ciao Iana38, me ni bilo v službi(dopust), doma pa mi še niso priklopili interneta, tako, da se nisem mogla nič oglasit, sem pa pomislila nate. Po mojih izračunih naj bi jutri začela veselo z akcijo, saj se bliža O. Res upam, da nama bo hitro ratalo. Ful si želiva še tega otročička. Zate pa držim pesti, da čimprej zagledaš in veliko užitkov pri .
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 3.5.2006 12:51:21
|
|
|
|
meri
|
Lej,če ti čutiš,da te kliče mati narava,če si to zares želiš in imaš moža,ki ti bo vedno stal ob strani,potem tudi ne oklevaj.Saj veš,otroci nas pomladijo. Mene je mama rodila,ko ji je bilo 39 let,pa mi danes nič ne manjka.Jaz tega nebi upala,vsekakor pa pozdravljam tvoj pogum. LP in srečo ti želim!
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 3.5.2006 13:29:10
|
|
|
|
lana38
|
DORI! Lepo, da si seoglasila. Sem že večkrat mislila, kaj neki je. Tudi jaz imam te dni O. Drugače pa midva vsak drugi dan ali pa celo vsak dan, ko nama paše. Nič ne gledava, da bi samo v času plodnih dni. Tako da jih sigurno ne zgrešiva. Da bi se le čimprej prijelo in zagledam magični . LP
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2006 14:43:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 4.5.2006 8:57:03
|
|
|
|
nina64
|
Dori lep pozdrav tudi z moje strani. Čestitke ob takšni odločitvi.Ti že veš kako se počutiš pri svojih letih in ali boš to zmogla.Glede na to, da imaš dobrega ti to ne bo teško.Držim pesti da ti čimprej uspe.
< Sporočilo je popravil nina64 -- 4.5.2006 9:03:49 >
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 4.5.2006 21:32:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
glede nato, da si bila pri prejšnji nosečnosti stara 39 let, sedaj pa 42 se meni ne zdi neka velika razlika želim ti lepo nosečnost! lp
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 8:50:04
|
|
|
|
DORI
|
Da se spet malo oglasim. Včeraj sem imela O in pred njo sva pridno . Drug teden imam za dobit M (med sredo in nedeljo). Joj kako si želim, da nama je ratalo. Če ne prej, se slišimo drug teden. Srečno vsem
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 9:02:15
|
|
|
|
Bety
|
Dori ...držim ti pesti, da bo že ta mesec .... Jaz še vedno čakam svojo O...te dni mora biti in 22.5. test....piši malo o znakih... LP
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 9:22:14
|
|
|
|
DORI
|
Bety; pa kaj si meriš BT ali imaš ov.teste?
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 9:39:47
|
|
|
|
Bety
|
ma O testi niso zanesljivi....sem probala že vse....BT je boljški pokazatelj....BT se dvigne pod vplivom progesterona, ki ga proizvaja rumeno telo, če pride do O...rumeno telo nastane iz počenega folikla....BT je zviša a(pri meni) tudi čez cel dan in ni potrebno prav zjutraj meriti....
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 9:45:14
|
|
|
|
DORI
|
Jaz sem si jo tudi merila, sicer zjutraj, preden sem vstala, sem pa probala tudi čez dan in je tudi bila povišana.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2006 12:57:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 13:08:41
|
|
|
|
DORI
|
Srečno!! Da bi nas bilo naslednji mesec čimveč
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 17:37:04
|
|
|
|
lana38
|
DORI! Tudi moj čas za M je drug teden 17.5. v sredo. Bova skupaj nestrpno pričakovali, kakšen je bil rezultat naše akcije za . Upam, da ove zagledava in se nama M poslovi za naslednjih 9 mesecev. LP
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 19:29:12
|
|
|
|
Suana
|
obema močno držim pesti ,da je uspelo ....držita se ...... lp suzana
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 10.5.2006 19:56:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dori,Lana veselo na delo,tudi jaz vaju pri odločitvi zelo,zelo podpiram in vama želim veliko,veliko sreče. Anonimna tebi pa iskrene četsitke in lepo,ter zdravo in pa predvsem mirno . LP Mojca
|
|
RE: ZANOSITEV PRI 42.-IH 11.5.2006 7:30:27
|
|
|
|
DORI
|
Anonimna, že predvčerajšnjim, ko sem prebrala tvoje sporočilo sem ti hotela čestitat, pa sem zaradi gužve v službi čisto pozabila. No, iskrene čestitke, čim lepšo in lahko nosečnost, pa se še kaj slišimo.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.