RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

aknela123 -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:19:42)

ja pa iiiiiiiiiiiii!!!!! hvala, da ste mi zapolnile to uro, ko sem sicer mislila nekaj delat za službo, pa sem skočla sem pogledat. kakva noč!!!!

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:20:39)

To je bil samo intermezzo. [sm=smiley36.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:21:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Tvoji hormoni so z vseh vidikov definitivno poglavje zase. [sm=jezicek.gif]

Aja, pa četudi je smučanje jutri, jaz ne najdem prenosa. [sm=hudicek1.gif]

hahahaha verjamem, oz. vem!

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:22:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Ekipa najprej enega srečnega, zdravega in nasmejanega z moje strani! [sm=jezicek.gif]

Pa ne pozabimo VSI skupaj, da smo na forumu Čvekanje v tri dni, kjer se je nekdaj pila kava tudi po cel teden skupaj, kjer so bili nočni klepeti do jutranjih ur, polni smeha do solz. Pa ne do solz, zaradi poniževanja in dajanja v nič uporabnikov, ampak zaradi res sproščenega čveka. Kjer smo včasih tekmovali, kdo bo zadnji objavil post v temi [sm=jezicek.gif] Se spomnite? Kjer smo igrali igrice asociacij in lepili slike in to učili ostale uporabnike, klik po klik[sm=jezicek.gif]

No to vse zgoraj je čvek v tri dni, želim da tak ostane oziroma bolje rečeno, da tak spet postane v letu 2014. Brez dlakocepljenja, žaljenja in grdo rečeno medsebojnega podrkavanja in iskanja dlake v jajcu!

Mejte se smejte se [sm=jezicek.gif]

Shorty

zakaj se pa zdej tega nikol ne gremo? :?

ajde odpri temo asociacije in napiši v post prvo besedo ki ti pade na pamet [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:24:17)

Pa si le skapirala - bolje pozno, kot nikoli. [sm=jezicek.gif]

Če si za kakšen % pametnejša, kakor si bila (P.S. - jaz nisem), ti dovolim, da klikneš UNBLOCK. [sm=jezicek.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:26:37)

Pa si le skapirala - bolje pozno, kot nikoli. [sm=jezicek.gif]

Če si za kakšen % pametnejša, kakor si bila (P.S. - jaz nisem), ti dovolim, da klikneš UNBLOCK. [sm=jezicek.gif]

heheheh, ne garantiram, upaš reskirat[sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:27:36)

Ni vprašanje, kaj si jaz upam (vraga, to bi pa že lahko vedela), ampak bolj, kaj jaz hočem. [sm=jezicek.gif]

Izabelina -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:27:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Ekipa najprej enega srečnega, zdravega in nasmejanega z moje strani! [sm=jezicek.gif]

Pa ne pozabimo VSI skupaj, da smo na forumu Čvekanje v tri dni, kjer se je nekdaj pila kava tudi po cel teden skupaj, kjer so bili nočni klepeti do jutranjih ur, polni smeha do solz. Pa ne do solz, zaradi poniževanja in dajanja v nič uporabnikov, ampak zaradi res sproščenega čveka. Kjer smo včasih tekmovali, kdo bo zadnji objavil post v temi [sm=jezicek.gif] Se spomnite? Kjer smo igrali igrice asociacij in lepili slike in to učili ostale uporabnike, klik po klik[sm=jezicek.gif]

No to vse zgoraj je čvek v tri dni, želim da tak ostane oziroma bolje rečeno, da tak spet postane v letu 2014. Brez dlakocepljenja, žaljenja in grdo rečeno medsebojnega podrkavanja in iskanja dlake v jajcu!

Mejte se smejte se [sm=jezicek.gif]

Shorty

zakaj se pa zdej tega nikol ne gremo? :?

ajde odpri temo asociacije in napiši v post prvo besedo ki ti pade na pamet [sm=jezicek.gif]

evo sm [sm=smiley36.gif]
hura igrco se gremo [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:28:42)

Ni vprašanje, kaj si jaz upam (vraga, to bi pa že lahko vedela), ampak bolj, kaj jaz hočem. [sm=jezicek.gif]

No to da upaš vem, samo da pa ti veš kaj hočeš [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] no da slišim[sm=bravo.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:30:08)

Tudi to bi že lahko vedela, da jaz marsikdaj ne vem, kaj hočem [sm=jezicek.gif], definitivno pa vedno vem, česa nočem. [sm=jezicek.gif]

In ne vem, kaj čakaš... ker imaš ti BLOCK, ne jaz. Zame si popolnoma nemoteč element v mojem življenju. Pravzaprav te v mojem življenju sploh ni [sm=jezicek.gif], tako, da...

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:32:11)

Tudi to bi že lahko vedela, da jaz marsikdaj ne vem, kaj hočem [sm=jezicek.gif], definitivno pa vedno vem, česa nočem. [sm=jezicek.gif]

In ne vem, kaj čakaš... ker imaš ti BLOCK, ne jaz. Zame si popolnoma nemoteč element v mojem življenju. Pravzaprav te v mojem življenju sploh ni [sm=jezicek.gif], tako, da...

JAz imam BLOCK? hm kje to pogledam? Pa ajde hočeš da sem v tvojem življenju?[sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:35:13)

Če pomislim na tvoje hormone (za katere sicer trdiš, da so preteklost, ampak jaz ti to en... penis... verjamem [sm=jezicek.gif] ), te nočem niti od daleč videti, kaj šele od blizu [sm=jezicek.gif]... ampak to, da te imam na FB, je pa še daleč od tega, da te imam v svojem življenju... a pa da bi morala imeti spet GSM non-stop na polnilec priklopljen? [sm=jezicek.gif]... pa da me budiš ob 3h zjutraj, ko se pojaviš pred mojim blokom? [sm=jezicek.gif]... o, ne, hvala, sem prestara za te fore (razen takrat, ko je domača rakija na mizi [sm=jezicek.gif] ).

Ampak na FB te imam pa komot lahko.

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:37:20)

Če pomislim na tvoje hormone (za katere sicer trdiš, da so preteklost, ampak jaz ti to en... penis... verjamem [sm=jezicek.gif] ), te nočem niti od daleč videti, kaj šele od blizu [sm=jezicek.gif]... ampak to, da te imam na FB, je pa še daleč od tega, da te imam v svojem življenju... a pa da bi morala imeti spet GSM non-stop na polnilec priklopljen? [sm=jezicek.gif]... pa da me budiš ob 3h zjutraj, ko se pojaviš pred mojim blokom? [sm=jezicek.gif]... o, ne, hvala, sem prestara za te fore (razen takrat, ko je domača rakija na mizi [sm=jezicek.gif] ).

mislim no, a je bilo toook grozno?! hahahaha
no na en kofe bi pa lahko šle al kako?

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:38:07)

pozabljaš da žganja ne pijem?

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:38:36)

Kava?! Ma zaje*i ti s to kavo. Včeraj sem šla na kavo z Nejcko, pa sva začeli s konjakom in vodko v lokalu, nadaljevali pa z rakijo pri meni. Če si ne bi jaz zdajle zjutraj (no, prejle zjutraj) skuhala kave, sploh ne bi vedela, kako izgleda. [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:39:17)

Pozabila si ti na tisto ograjo pred diskoteko. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:40:22)

Kava?! Ma zaje*i ti s to kavo. Včeraj sem šla na kavo z Nejcko, pa sva začeli s konjakom in vodko v lokalu, nadaljevali pa z rakijo pri meni. Če si ne bi jaz zdajle zjutraj (no, prejle zjutraj) skuhala kave, sploh ne bi vedela, kako izgleda. [sm=jezicek.gif]

no no kavo vem da še piješ, kofetarca si vedno bila [sm=smiley36.gif] PA jz sem resno mislila z vabilom na kavo!

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:42:35)

Najprej ti najdi svoj UNBLOCK, pa bova potem videli, kaj bo katera pila, če bo. Ker ostajam pri tem, da ti čisto nič ne verjamem. [sm=smiley36.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:42:56)

Pozabila si ti na tisto ograjo pred diskoteko. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ooooo tega pa ne pozabiš kar tako, pa ni bilo nič žganja takrat.

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:44:07)

Najprej ti najdi svoj UNBLOCK, pa bova potem videli, kaj bo katera pila, če bo. Ker ostajam pri tem, da ti čisto nič ne verjamem. [sm=smiley36.gif]

Sem našla in unblock nekaj tvojih profilo, klikni s kerim želiš, ker imam samo enega... Zdej pa grem drsat, pa sva tako ali drugače na vezi

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:46:01)

Ja saj mene pa g. Mož preganja, da greva po ribe. Pa kavo sem tudi končno spila.

Lukka - upam, da se ti kosilo ni zaletelo. [sm=smiley36.gif] Se tipkamo, ko pač se. Če se.

Lukka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 16:53:56)

Hvala za tvoje zelje. Ne, kosilo pa se mi ni zaletelo.

m_o_i -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 17:48:19)

ja pa KOOOONCNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

zdaj bo spet dugajalo [sm=zz_dance.gif]

ja pa iiiiiiiiiiiii-2014 nam je nove smajleke prineslo-a ste ze opazile!? [sm=zz_showoff.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_spin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_wub.gif]

LuLu -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 17:58:25)

to so nam dali, da jih uporabimo namesto kakšnih "prepovedanih" besed[sm=zz_furious.gif]
[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.1.2014 18:21:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>