RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:00:16)

Ekipa najprej enega srečnega, zdravega in nasmejanega z moje strani! [sm=jezicek.gif]

Pa ne pozabimo VSI skupaj, da smo na forumu Čvekanje v tri dni, kjer se je nekdaj pila kava tudi po cel teden skupaj, kjer so bili nočni klepeti do jutranjih ur, polni smeha do solz. Pa ne do solz, zaradi poniževanja in dajanja v nič uporabnikov, ampak zaradi res sproščenega čveka. Kjer smo včasih tekmovali, kdo bo zadnji objavil post v temi [sm=jezicek.gif] Se spomnite? Kjer smo igrali igrice asociacij in lepili slike in to učili ostale uporabnike, klik po klik[sm=jezicek.gif]

No to vse zgoraj je čvek v tri dni, želim da tak ostane oziroma bolje rečeno, da tak spet postane v letu 2014. Brez dlakocepljenja, žaljenja in grdo rečeno medsebojnega podrkavanja in iskanja dlake v jajcu!

Mejte se smejte se [sm=jezicek.gif]

Shorty

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.1.2014 13:05:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:06:44)

Dobro jutro vsem skupaj. Ja, celo tebi, TaKratka. [sm=jezicek.gif] Vidim, da ste vsi preživeli tačas, ko sva midve z Nejcko pili našo domačo rakijo s Plitvic. [sm=jezicek.gif]

In besedo jutro sem namenoma poudarila zato, da bo Lukka lahko povedal, da ni jutro, ampak 13:05 popoldan. In da se bo vsak čas začela 2. vožnja slaloma.

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:07:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Shorty, tudi tebi enega lepega, srečnega in zdravega!

BTW: bo Lukka tudi dobil opozorilo od RR ekipe zaradi žaljenja? Saj ne, da bi se Kerensa kaj prida sekirala [sm=smiley36.gif], a tudi Lukka jezika lih ne špara in naj bo enaka obravnava za vse...

Kot vedno poskušam biti objektivna do vseh, tudi v tem primeru sem.[sm=smiley1.gif]

lp SHorty

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.1.2014 13:09:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:16:46)

Kje pa je Lukka? Možu kuha kosilo?

alda -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:20:19)

Ma ne!
išče napake v naših postih, da nas bo lahko zatožil [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:21:22)

Hja, no... želim mu vso srečo pri iskanju. [sm=smiley36.gif]

Zakaj ni slaloma? Saj vem, da so ga na Sljemenu odpovedali, ampak so ga pa prestavili v Bormi. Zakaj ni prenosa? [sm=hudicek1.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:40:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Hja, no... želim mu vso srečo pri iskanju. [sm=smiley36.gif]

Zakaj ni slaloma? Saj vem, da so ga na Sljemenu odpovedali, ampak so ga pa prestavili v Bormi. Zakaj ni prenosa? [sm=hudicek1.gif]

tole pa tud mene zanima, ko ugotoviš javi, ja tudi tebi želim dobro jutro po dolgem času[sm=jezicek.gif]

Lukka -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:41:20)

Nobenih napak ne iscem! Z malcico kuham kosilo in jo mirim, da naj bo tiho, ker oci spi, ker je zjutraj prisel iz dezurstva. Kaj pa vi delate?

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:42:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Nobenih napak ne iscem! Z malcico kuham kosilo in sesam in jo mirim, da naj bo tiho, ker oci spi, ker je zjutraj prisel iz dezurstva. Kaj pa vi delate?

Kuham kosilo in se dogovarjam, da v tem bednem vremenu peljemo s kolegico otroke drsat da izgubijo malo odvečne energije.

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:42:40)

Da se mi ne bo kava zaletela... ti meni želiš dobro jutro? [sm=smiley1.gif]

Prenosa pa ne najdem niti na EuroSportu, niti na ŠportTV-ju, niti kje drugje. Nimam pojma, kaj jim dogaja. Edino Novoletna turneja skokov pa bo čez 15 minut. No, vsaj piše, da bo.

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:45:04)

Prenosa pa ne najdem niti na EuroSportu, niti na ŠportTV-ju, niti kje drugje. Nimam pojma, kaj jim dogaja. Edino Novoletna turneja skokov pa bo čez 15 minut. No, vsaj piše, da bo.

No ni bil namen da se ti zaleti [sm=smiley36.gif] Ja itak da ti želim, pa tudi vse dobro tebi in tvojim trem fantom, Gospe Pes in Gospodu Mačku[sm=smiley1.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:46:31)

Nimam pojma, kakšne čudne Novoletne sklepe si ti sprejela, ampak ajde, naj ti bo. Predvsem zaradi Gospe Pes. Še vedno ni zdrava.

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:48:19)

Nimam pojma, kakšne čudne Novoletne sklepe si ti sprejela, ampak ajde, naj ti bo. Predvsem zaradi Gospe Pes. Še vedno ni zdrava.

Eh ni čudnih sklepov, samo iskrene želje, kakorkoli pocukrano se to sliši. Kaj pa je z Gospo? upam da ni hujšega...

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:49:09)

moja mati pravi da je slalom jutri?[sm=zmeden.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:51:17)

Pocukrano do daske, majkemi... sploh glede na... khm... najino preteklost. [sm=jezicek.gif]

Gospo Pes je pa skoraj pobralo zaradi tako hudega vnetja srednjega ušesa (pred decembrskimi prazniki se je začelo vse skupaj). Revica je bila najprej vsak dan na veterini, dobivala po 4 injekcije + antibiotike, oči so ji trzale, glavo je imela postrani, bruhala je, shujšala... ma ni da ni. V mesecu in pol smo zmetali po mojem kakšnih 300€, pa še ni konec. Imamo še vedno tedenske kontrole, pa dnevno čiščenje ušes z neko čudno tekočino, da bodo lahko videli, če ima bobenčke še cele. Poleg vsega skupaj ima pa še sivbo mreno in je takorekoč slepa. EMŠO jo že matra - v 13-em letu starosti je.

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:54:04)

Pocukrano do daske, majkemi... sploh glede na... khm... najino preteklost. [sm=jezicek.gif]

Gospo Pes je pa skoraj pobralo zaradi tako hudega vnetja srednjega ušesa (pred decembrskimi prazniki se je začelo vse skupaj). Revica je bila najprej vsak dan na veterini, dobivala po 4 injekcije + antibiotike, oči so ji trzale, glavo je imela postrani, bruhala je, shujšala... ma ni da ni. V mesecu in pol smo zmetali po mojem kakšnih 300€, pa še ni konec. Imamo še vedno tedenske kontrole, pa dnevno čiščenje ušes z neko čudno tekočino, da bodo lahko videli, če ima bobenčke še cele. Poleg vsega skupaj ima pa še sivbo mreno in je takorekoč slepa. EMŠO jo že matra - v 13-em letu starosti je.

o je imela postrani, bruhala je, shujšala... ma ni da ni. V mesecu in pol smo zmetali po mojem kakšnih 300€, pa še ni konec. Imamo še vedno tedenske kontrole, pa dnevno čiščenje ušes z neko čudno tekočino, da bodo lahko videli, če ima bobenčke še cele. Poleg vsega skupaj ima pa še sivbo mreno in je takorekoč slepa. EMŠO jo že matra - v 13-em letu staros
Joj boga kužika [sm=smiley13.gif] upam da se zmaže. Kar se preteklosti tiče, jah bila je zanimiva, polna presenečenj, skoraj tko kot nekatere debate na RR [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:55:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
polna presenečenj

Mene nič več ne preseneti. [sm=smiley36.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 13:59:47)

polna presenečenj

Mene nič več ne preseneti. [sm=smiley36.gif]

HAhah vrjamem, men se pa tok enih zadev privat dogaja, da se mi zdi najina preteklost, sploh na koncu ko danes pogledam rahlo smešna[sm=smiley36.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:00:50)

men se pa tok enih zadev privat dogaja, da se mi zdi najina preteklost, sploh na koncu ko danes pogledam rahlo smešna[sm=smiley36.gif]

Kar se privat dogajanja tiče, sva očitno sicer na istem, ampak... rahlo smešna? Meni se zdi smešna za crknit. [sm=jezicek.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:06:01)

men se pa tok enih zadev privat dogaja, da se mi zdi najina preteklost, sploh na koncu ko danes pogledam rahlo smešna[sm=smiley36.gif]

Kar se privat dogajanja tiče, sva očitno sicer na istem, ampak... rahlo smešna? Meni se zdi smešna za crknit. [sm=jezicek.gif]

no ja, če dobro pomislim... zmes mojih hormonov in tečnobe pred operacijo in tvoje trme, je bilo nekaj takega a ne[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:06:48)

Tvoji hormoni so z vseh vidikov definitivno poglavje zase. [sm=jezicek.gif]

Aja, pa četudi je smučanje jutri, jaz ne najdem prenosa. [sm=hudicek1.gif]

Izabelina -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:15:25)

Ekipa najprej enega srečnega, zdravega in nasmejanega z moje strani! [sm=jezicek.gif]

Pa ne pozabimo VSI skupaj, da smo na forumu Čvekanje v tri dni, kjer se je nekdaj pila kava tudi po cel teden skupaj, kjer so bili nočni klepeti do jutranjih ur, polni smeha do solz. Pa ne do solz, zaradi poniževanja in dajanja v nič uporabnikov, ampak zaradi res sproščenega čveka. Kjer smo včasih tekmovali, kdo bo zadnji objavil post v temi [sm=jezicek.gif] Se spomnite? Kjer smo igrali igrice asociacij in lepili slike in to učili ostale uporabnike, klik po klik[sm=jezicek.gif]

No to vse zgoraj je čvek v tri dni, želim da tak ostane oziroma bolje rečeno, da tak spet postane v letu 2014. Brez dlakocepljenja, žaljenja in grdo rečeno medsebojnega podrkavanja in iskanja dlake v jajcu!

Mejte se smejte se [sm=jezicek.gif]

Shorty

zakaj se pa zdej tega nikol ne gremo? :?

Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (4.1.2014 14:15:58)

Ker bi mene vse na RR asociiralo na Lukko. [sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>