kerala
|
Ojla moje drage! poopsie, super da dobro napredujeta ! Še tako naprej, pa bo kmalu avgust! Sanikaa, joj si kar predstavljam kak šok - samo da je zdaj vse OK! sams, daj javi če boš šla na sejem, jaz bom verjetno kar sama, moj bo jutri kao nadstrešek pokrival, pa ne bo imel cajta, punce se pa itak sramujejo z mano kam it... Ja bogi tvoj mali, če ga ušeska še vedno bolijo. U kaj sem se spomnila - jaz sem mojim v ušesa stiskala sok tistega kaktuska z mesnatimi lističi, a veš katerega mislim, uhec mu rečejo. O, meni je tudi Radar super revija! Samo članki so dolgi, je treba kar čas imet, ponavadi jo vzamem na dopust... Doma revij skoraj nikoli ne uspem prebrat, včasih prelistam Mladino in to je to. Sem ti kar malo fauš, da si si tako všeč - meni je trenutno edino lep, no, zeloooo lep, moj trebušček. Dokler ga imam, se vsaj še lahko z vsemi temi kilami v ogledalo pogledam, me je pa pošteno strah, kaj bo avgusta... eee, jaz se prav dobro ne spomnim, vem, da sem kasneje uporabljala vlažne robčke, ne vem pa od začetka. Nam so v MŠ rekli, da so odlični suhi robčki od Tosame, mislim, da se imenujejo Toto, so enake velikosti, samo prepojeni niso z ničemer in se samo z vodo zmočijo. Jaz sem tele nabavila v BC in bom za začetek probala z njimi. Pa bombažne krpice za umivanje so menda tudi primerne, ne vem pa katere so bolj praktične, samo treba jih je pa prat. Ko pa sta bili punci malo večji, sem jima najraje rito umila kar pod vodo. Glede dopusta pa ti kar zlobiraj pri tvojem dragem, malo si ga je pa že treba privoščit, saj ni treba da je glih kje zelo daleč! go-ta, plenice - teh je pa res že cel kup! Jaz sem pri mojih (doooolgo nazaj, še mal dlje kot Hel) uporabljala Pampers. Tokrat jih pa ne mislim, sem razmišljala o pralnih, pa se mi glih ne da s tem ukvarjat. Tako da sem probala narediti kompromis, zaenkrat sem kupila eko plenice v Mullerju, če bo pa velik lulal bom pa tudi jaz probala tiste Mullerjeve, ki menda precej bolje vpijajo. To so pa info od moje sodelavke, ki ima 3 male otroke, dva še v plenicah, en pa glih dobro brez. Ayo, pa veš, da sem bila res enkrat okrog tvoje ure tudi jaz tu gor. Ma kriza, spet sem se zbudila pred 5h, prečekirala kaj je novega, sam sem se počutla čist zadeta, to res ni moj čas. Kot ponavadi sem se potem ulegla v dnevno, vzela knjigo in zaspala nazaj do 9:30. To pa je bilo že bolje. A ti pa kar takrat vstaneš in potem zdržiš budna do večera?? Jaz moram še popoldan kako urco odspat, potem pa zdržim tam do 11h, joj sem ena zaspanka. Ja lepo, da boš tudi ti končno imela čas, da si gnezdece zrihtaš, bo kar treba počasi, avgust se nam kar hitro približuje. Pa super, to je res eno najprijetnejših opravil! Drugač sem pa kar šlampasta pri ugašanju računalnika, pa našo stran imam ponavadi odprto, tako da verjetno večkrat zgleda, da sem prisotna, kakor pa dejansko sem. Aprilčica, upam, fajn da je mali boljši in upam, da bo ćimprej tako tudi s tvojim grlom! Od kdaj naprej pa uporabljaš tole kremico z materino dušico? Ko boš naslednjič naročala, bi se pa jaz tudi zraven prijavila, samo zaenkrat še ni panike... Glede moških pa pitja in vožnje - moj je glih tak, sem tako besna in imamo vedno ogenj v strehi, kadar se to zgodi! Ma ni šanse, da ga prepričam, razen včasih mi rata, če parkrat prej zaj***, ma pol slabo vest pa je bolj priden. Od včeraj zvečer me pa ena taka čudna bolečina grabi. Do zdaj me ni prav nič bolelo, včeraj zvečer me je pa začelo doli na dnu trebuščka, malo nad sramno kostjo, me periodično na nekaj minut zaboli. Bolečina ni huda, traja par sekund in potem spet mine, samo tako čudna je in sploh ne neha. Počivanje prav nič ne pomaga, boli me tudi ko ležim. Ne vem, ali bi v ponedeljek kar svojo G poklicala, če tole ne bo minilo. V sredo imam pa tako pregled. Zdaj grem pa še mal "probat" moje jagodno pecivo, da vidim, če je še tako dobro kot prej...