|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
6.6.2009 11:49:48   
go_ta
Joj, Sanikaa, si predstavljam, da je blo grozno! Ampak važno, da je zdaj vse ok, sicer ga boš pa vrjetno spremljala, če bi bilo kaj.
Jst mam tud eno vprašanjce za vse, ki ste že mamiceuser posted image  Zdaj sm odkrila novo temo za raziskovanje: plenice. Ja ja, vem, da mam še čas za to - ali pa tudi ne, kaj pa veš, kdaj prideuser posted image  No, tok teh plenic je na trgu, da res ne vem, kaj bi kupila. Vrjetno jih bo treba več sprobat pa se odločit. Katero so pa vam najboljše?
No, zdj počas lubi pride pa bo kosilo. Moje grlo je pa skoz slabšeuser posted image  Sem na čajčkih pa medu, upam, da bo kmal bolš. Zimo sem preživela brez kakršnihkoli težav, zdj junija bom pa zbolela, pfff!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.6.2009 12:09:23   
Sanikaa
Smo že enkrat precej časa nazaj debatirale o plenicah in nas se je veliko strinjalo z nemškimi iz Millerja. Ene so rekle da so zadovoljne z dm-ovimi po kvaliteti in po ceni. Moj Vid je imel precej občutljivo kožo in zdaj še vedno kakšen izpuščaj pride od švica in kakšne lastike. Po testiranju različnih plenic sva pristala na Beauty baby iz Millerja , ki so duplo cenejše od pampersk. Ni imel nobene izpuščaje in so po mome mnenju enako kvalitetne kot pamperske. Že zdavna so imele vse tiste elastike ki preprečujejo izlitje , kaj so šele kakšno leto nazaj začeli reklamirat pri madjarskih pamperskah ki so pri nas na trgu po tušu, merkatorju in sparu. In sem izračunala da pri enemu otroku če uporabljam Beauty baby plenice in robčke prišparam od 500-700 €. Zdaj jih bom uporabljala od samega začetka. Če pa bo bebi imela kakšne reakcije pa bom spet mal spremenila pa iskala kaj ji bo bolj odgovarjalo.
lp

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.6.2009 12:11:22   
hel32
Dober dan čvekice
Sanikaa, To pa je blo hudo zvečer, meni je tudi Tjaša padla pri 2 letih na rob nočne omarce z glavico, in je imela kr orng buško,
pa še to ni meni ampak tašči, ki je bila ornk pametna in kao sposobna- sreča, da je nimamm več (ločila se)!user posted image
Ampak je blea ful panika, jaz sem jo peljala kr na urgenco.Nno sam, da je tvoj mali danes v redu.
Ayo user posted image , da si si uredila polovičnii del. čas jaz si ne predstavljam, kako bi delala cel dan, že če doma kaj bolj delam sem čist fuč,
dobra si bila, da si zdržala tako dolgo!
Ja go- ta glede pleničk jaz imam sicer izkušnje izpred 11 let, mi smo tamali najprej kupili papers, pa je imela čist odprto in rdečo ritko,
potem sem poskusila z linostar, so pa premočile, sem jo mogla ponoči 2x previjat,
ker takrat ni bilo druge, sem šla in v Avstriji kupila fixes za punčke(roza pakunga), zdaj pa sem se po posvetu z bodočim očkom odločila, da kupim Mulrjeve
naravne pleničke, ker imava oba občutljivo kožo, tak,da sklepam, jo bo naš user posted image user posted image  verjetno imel tudi.
He- ga ti revica, še inzulin si moraš pikat, to pa ni prijetno kaj? V glavnem da bodo user posted image  zdravi.
Meni danes nekako ni preveč dobro v želodcu, se mi zdi, da mi je malo slabo, pa še vreme je tako user posted image , je pri nas soparno.
Aprilčica, upam, da sta z malim kaj boljše.
Grem kuhat kosilo, user posted image  tk dela, da sem kr sama, revica jaz!

Lep dan im božajte svoje velike bušije
Helena 28t 3dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 178
6.6.2009 12:28:19   
sams
Ojla drage moje user posted image ,
Sanikaa, upam, da je vse OK. Kakšen šok je to moral biti!!!
aprilčica, tudi pri tebi upam, da je vse OK z zdravjem.
kerala, jaz bi šla na sejem in sem za, da se dobimo na kavici. Moram se samo zmeniti z user posted image , ker izgleda, da ga je naš mali okužil. In vsi vemo, kakšni so moški, ko so bolani user posted image  Tako kot moraš ti prebrati Harry Potterja, jaz načrtujem prebrati vse revije Radar za nazaj, ki jih nisem. Jo kupim vsak mesec pa potem ni časa za branje in zdej upam, da do poroda preberem vse. Ali pa bom brala med dojenjem (upam, da bom dojila): prvič sem na začetku tako ful učinkovito preganjala dolgčas, ker je naš mali bil na joškah najmanj po pol ure...

Ufff, jaz komaj čakam, da naš mali ozdravi. Se mi zdi, da ne bo nikoli user posted image . Zdej je ful tečen in non-stop joče že 2 dni; se bojim, da ga še vedno boli uho...ah....non-stop hoče biti po rokah in sem že prav brez volje, zato se prav moram vsake toliko pogledati v ogledalo, da me moja nova frizura spravi v boljšo voljo user posted image .

opatija in kerala, ne se sekirat, mislim, da so vse nosečnice lepe. Lasje se ful svetijo, kile preveč so oproščene, v trebuščku je novo življenje... ah .... user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 179
6.6.2009 13:17:24   
Sanikaa
Hvala punce ..Vid je danes popolnoma ok. Največ me je ustrašilo kaj nisem vedla kaj se je zgodilo...samo kak pada v nezavest. Ma groza...zdaj je sve HB OK. Res se je v Ljubljani naredil lep dan...škoda da še vedno kašljamo in šmrkamo in nismo za nikamoruser posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 180
6.6.2009 13:28:18   
Alisa
Ne ni ognjičeva ima pa noter ognjič,moram škatlco najdit pa om napisala kaj je za ena.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 181
6.6.2009 13:30:59   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

ALISA , aprilčica me zanima ali ga ti vedno vsak dan mažeš z materino dušico pod podplatih? jaz jo imam dom ain nanj 0kar pozabm user posted image user posted image . zdaj pa imamo gronhitis in dobr da si me spomnla. in kukrat na dan ga mažeš in kje ga mažeš prosim sporoči.

drugače sem pa šele zdajle prišla do računalnika. jaz nastopim porodniško 11.07 papirje bom pa že zdaj oddala ker bo pol šla na dopust in se lahk zavleče. tko da smo zmenjeni da drugi teden prinesem papirje in bo narejeno. kako bo to hitr minilo. zaj pa morma še voziček in lupinico oprat kajti porod se približuje in da ne bom v zamudi.

simona

oj, če ima ronhitis, ga maži vsaj 3x na dan, nogice in na pregiu pa mu mažem vsak večer. Jaz jo imam kar pri previjalni na polički, ker čim je drugod pozaim.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 182
6.6.2009 16:52:53   
eee35
Sanikaa: no saj se mi je zdelo, da s temi robčki bo ok...S tega kaj se spomnim mi smo ta male tudi malce pod vodo umivali, oba sta kakala kotuser posted image . Vprašala sem, ker babica v materinski šoli lepo z mikroskopskimi vatkami brisala lutko, pa sem si rekla, da to že ne bo šlo za ta prave pokakane riteuser posted image . Pa sem tudi od Mullera kupila robčke za sprobat, upam, da bojo dobri.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 183
6.6.2009 18:55:34   
poopsie
Ojla nosečkice

Evo mene iz CTG-ja. Ni bilo nič posebenga... Popadki so se umirili, odprta sem 1cm.. Stanje od prejšnjič ni nič napredovalo, kar je dober znak user posted image user posted image user posted image  G. mi je rekla da imam še vsaj 14dni časa kar pa pomeni,da bom takrat že v 34.tednu in bo naša bejba že bolj razvita user posted image
Počivam kolikor lahko.. No sicer danes je Iraya šla z babico in dedkom na morje za 10dni tko,da se je zamen tut začela uživancijauser posted image

Grem zdaj dat slikce iz fotkiča pa vam pokažem sobico in bušijauser posted image

< Sporočilo je popravil poopsie -- 6.6.2009 18:57:47 >

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 184
6.6.2009 19:49:50   
aprilčica07
Ojla čvekice

sanikaa: joj, revica kako ti je moglo bit... mene bi pobralo od groze.. ma važno, da je mali ok......
sams: jst sem lih prej naročala paket od Justa in sem naročila eno materino dušico več.. cena je 15 eur, tako, da če boš rabla sporoči naslov in ti brez problema pošljem.... je pa količina 100 ml, ne porabiš tako hitro, boš imela zihr za več cajta..
ayo. si bla pa res zgodna danes.. kaj vem, jst zaenkrat še kr ok spim, danes ssmo potegnili do 8, je tudi jakob spančkal:)
kerala, opatija: tako kot je sams napisala, vse nosečkice smo lepe...... user posted image user posted image user posted image user posted image
alisa: tudi jst imam materino dušico na polički kjer previjam, ker če ne pozabim.. tako jo pa vidim in ga lepo mažem..
go ta: ob priliki recept za uno pecivo, prosim.. da bom spekla za rd od tastauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je mali bolši. Z nosa mu itak teče, ampak vročine ni, divja kot ponavadi in je tudi normalno. Tako, da upamo, da je bla vročina prehodnega značaja.
Smo lih zdaj domov pršli, smo šli pogledat Obi, imamo novo trgovino, pa smo šli malo firbcat. Drgači pa vse po starem. Malo smo na tesnem z cajtom, še zdaj ni končana slika za rd od tasta, pa je malo panike. Neki bo treba zmozgat, če ne bo končana do druge nedelje.

Tako, to je od mene za zdaj vse. Se beremo, lepo se mejte in uživajte...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 185
6.6.2009 19:52:51   
aprilčica07
Moje grlo je pa tako tako. Sem si prvošča kr en sladoled, ker slabše itak ne more bit.user posted image user posted image user posted image Ližem granobil bonbončke in še eno podobno reč, pa tudi lekadol sem spila. Ponoči sem mogla kr naprej imet bonbone pr sebi, ker če ne me je praskalo  kot noro. Ampak bo bolše, enkrat....user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je včeraj prišel iz piknika ob 1 ponoči. Priden, ne?? Itak ni bil lih trezen, pa se pol vedno spičiva, ker vozi tak. Saj bi ga pršla iskat, ampak ne.. on je ok in vozi. Saj da ni policajec.. ma saj niso policaji samo problem, lahko ti kaj rata, ali pa koga zgaziš.. mater sem bla besna..... škoda, ker ima še tolko let.. obnašanje je pa včsih tipično za najstnikeuser posted image user posted image še zdaj ko to pišem imam tlak povišan..user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 186
6.6.2009 19:53:56   
aprilčica07
poopsie: drži se in počivaj dalje.user posted image user posted image user posted image
hel32: a vi imate pupiko od prej?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 187
6.6.2009 20:14:21   
M1987
Čao čao, kako daleč ste s pripravami? user posted image  Evo mi zdaj hodimo v šolo in je prav super user posted image  Naslednji pregled imam 10.06.2009 in BUM 11.06.2009. Lep preostanek vikenda user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 188
6.6.2009 20:36:19   
sams
aprilčica, imaš z.s.. Sicer pa, tudi jaz ne maram, ko se vozi in pije. Jaz raje grem s taksijem.

poopsie, sem vesela, da ste še 2v1 user posted image . In zdej boš itak 10 dni lahko počivala, tako da super. Čakam slikice....

eee35, mi smo vato uporabljali res na začetku in še to za umivati po telesu, dokler ni popek odpadel (kar je trajalo ful časa). Od takrat pa uporabljamo vlažne robčke. Ko je pa res kriza (se ful pokaka) pa gre direkt pod tuš.

M1987, kaj se ti nisi imela za poročiti? Če ja, upam, da bomo videle kakšno slikico, da potešimo babjo radovednost....user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 189
6.6.2009 20:36:39   
kerala
Ojla moje drage!

poopsie, super da dobro napredujetauser posted image ! Še tako naprej, pa bo kmalu avgust!

Sanikaa, joj si kar predstavljam kak šok - samo da je zdaj vse OK!

sams, daj javi če boš šla na sejem, jaz bom verjetno kar sama, moj bo jutri kao nadstrešek pokrival, pa ne bo imel cajta, punce se pa itak sramujejo z mano kam it... Ja bogi tvoj mali, če ga ušeska še vedno bolijo. U kaj sem se spomnila - jaz sem mojim v ušesa stiskala sok tistega kaktuska z mesnatimi lističi, a veš katerega mislim, uhec mu rečejo.
O, meni je tudi Radar super revija! Samo članki so dolgi, je treba kar čas imet, ponavadi jo vzamem  na dopust... Doma revij skoraj nikoli ne uspem prebrat, včasih prelistam Mladino in to je to.
Sem ti kar malo fauš, da si si tako všeč user posted image  - meni je trenutno edino lep, no, zeloooo lep, moj trebušček. Dokler ga imam, se vsaj še lahko z vsemi temi kilami v ogledalo pogledam, me je pa pošteno strah, kaj bo avgusta...

eee, jaz se prav dobro ne spomnim, vem, da sem kasneje uporabljala vlažne robčke, ne vem pa od začetka. Nam so v MŠ rekli, da so odlični suhi robčki od Tosame, mislim, da se imenujejo Toto, so enake velikosti, samo prepojeni niso z ničemer in se samo z vodo zmočijo. Jaz sem tele nabavila v BC in bom za začetek probala z njimi. Pa bombažne krpice za umivanje so menda tudi primerne, ne vem pa katere so bolj praktične, samo treba jih je pa prat. Ko pa sta bili punci malo večji, sem jima najraje rito umila kar pod vodo.
Glede dopusta pa ti kar zlobiraj pri tvojem dragem, malo si ga je pa že treba privoščit, saj ni treba da je glih kje zelo daleč!

go-ta, plenice - teh je pa res že cel kup! Jaz sem pri mojih (doooolgo nazaj, še mal dlje kot Hel) uporabljala Pampers. Tokrat jih pa ne mislim, sem razmišljala o pralnih, pa se mi glih ne da s tem ukvarjat. Tako da sem probala narediti kompromis, zaenkrat sem kupila eko plenice v Mullerju, če bo pa velik lulal bom pa tudi jaz probala tiste Mullerjeve, ki menda precej bolje vpijajo. To so pa info od moje sodelavke, ki ima 3 male otroke, dva še v plenicah, en pa glih dobro brez.

Ayo, pa veš, da sem bila res enkrat okrog tvoje ure tudi jaz tu gor. Ma kriza, spet sem se zbudila pred 5h, prečekirala kaj je novega, sam sem se počutla čist zadeta, to res ni moj čas. Kot ponavadi sem se potem ulegla v dnevno, vzela knjigo in zaspala nazaj do 9:30. To pa je bilo že bolje. A ti pa kar takrat vstaneš in potem zdržiš budna do večera?? Jaz moram še popoldan kako urco odspat, potem pa zdržim tam do 11h, joj sem ena zaspanka.
Ja lepo, da boš tudi ti končno imela čas, da si gnezdece zrihtaš, bo kar treba počasi, avgust se nam kar hitro približuje. Pa super, to je res eno najprijetnejših opravil!
Drugač sem pa kar šlampasta pri ugašanju računalnika, pa našo stran imam ponavadi odprto, tako da verjetno večkrat zgleda, da sem prisotna, kakor pa dejansko sem.

Aprilčica, upam, fajn da je mali boljši in upam, da bo ćimprej tako tudi s tvojim grlom!
Od kdaj naprej pa uporabljaš tole kremico z materino dušico? Ko boš naslednjič naročala, bi se pa jaz tudi zraven prijavila, samo zaenkrat še ni panike... Glede moških pa pitja in vožnje - moj je glih tak, sem tako besna in imamo vedno ogenj v strehi, kadar se to zgodi! Ma ni šanse, da ga prepričam, razen včasih mi rata, če parkrat prej zaj***, ma pol slabo vest pa je bolj priden.

Od včeraj zvečer me pa ena taka čudna bolečina grabi. Do zdaj me ni prav nič bolelo, včeraj zvečer me je pa začelo doli na dnu trebuščka, malo nad sramno kostjo, me periodično na nekaj minut zaboli. Bolečina ni huda, traja par sekund in potem spet mine, samo tako čudna je in sploh ne neha. Počivanje prav nič ne pomaga, boli me tudi ko ležim. Ne vem, ali bi v ponedeljek kar svojo G poklicala, če tole ne bo minilo. V sredo imam pa tako pregled.

Zdaj grem pa še mal "probat" moje jagodno pecivo, da vidim, če je še tako dobro kot prej...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 190
6.6.2009 20:42:02   
sams
uu, kerala, vidim, da smo istočasno pisale. No, OK, jaz imam itak tvojo telefonsko in ti pošljem jutri sms, ko se končno dogovoriva z dragim, kako in kaj in se lahko res dobimo. Bi ti pasalo enkrat zjutraj? Ne prav zjutraj ampak dopoldan, definitivno po 10h, lahko nekje 11h. Lahko pa tudi pozneje, samo povej.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 191
6.6.2009 20:43:45   
sams
aja, sem pozabila povedati, da me boš prepoznala po vozičku s tamalim in (še bolj pomembno) po ful lepi frizuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (sej vem, da sem že tečna s tem).

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 192
6.6.2009 21:01:27   
Joob
Ojla pupike,
jst mam eno vprašanje pa ne me kregat, ker so otroške cotice zame res španska vas. Namreč, počasi se bo treba odpraviti v šoping in mali žabici kupiti cotke. Zanima me, kako funkcijo ima body, je to mišljeno kot sp.perilo, se lahko nosi samostojno, ali kako? In ali lahko mali dojenček npr.nosi kavbojke, srajčke itd...Svojega sončka bi na začetku oblačila v mehke bombažne stvari...ampak...ne vem kaj in kako...kupiti dolge ali kratke rokave, kupiti tudi kake žabice...prooosim za pomoč.
In upam, da me ne bo katera kregala zaradi moje nevednosti.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 193
6.6.2009 21:07:30   
*anč*
oj!

kako ste? jst mam še junij za pregurat, mam kr nabasano, pol pa lahko začnem s pripravami na user posted image . v četrtek mam še zadnji uz v porodnišnici, mi še pripada zarad toxe, redni pregled pa 19.6.

poopsie  me veseli, da se vaša pupa ne bo tok prezgodi rodila, še malo zdrži pa bo! user posted image

aprilčica  pozdravi se!

sanikaa  ojoj, si sploh ne predstavlam kak šok si mogla doživet ... sam, da je vse ok!

a ma kjera kake informacije o sulfiniji?

mejte se lepo!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 194
6.6.2009 21:09:59   
*anč*
aja, nisem se pohvalila .. .mi smo brez plenic!!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
6.6.2009 21:31:48   
aprilčica07
anč: ja super, brez pleničk.. bravo Tristan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kerala: ni problema, spomni me še kdaj, pa ti naročim... jst sem začela uporablat za Jakoba te maže po 6 mesecu... in sem ful zadovoljna z vsem kar rabim.. je pa tako, da sem jst Just čisto slučajno odkrila, kr sem imela uber grozne alergije poleti, pa dermatitise take in onakve, pa gostovala na dermatološki kliniki v lj.. skratka ni da ni... in pol sem enkrat čula za Just in si rekla, da provam še to... od kar sem se začela poleti mazat z njihovo kremo za sonce sem kot rožica.. in pol sem provala še to za tamalga in nam res ustreza..user posted image user posted image   ti naši dedci so včasih res neodgovorni, jst bi ga kr tepla, ko nardi to kar je naredil včeraj.. ampak saj pravim, mu očitno ni pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image
joob: otročke za moje pojme lahko oblačiš v karkoli, problem je kako boš tako malo bitje v kavbojke dalauser posted image user posted image user posted image user posted image jst se spomnim, da sem ga prvič oblekla v jeans ko je imel 5 mesecev...prej ni blo šanseuser posted image    bodiji so fanj, ker imajo otročki pokrit hrbet in jih ne prepiha... jst sem Jakoba, ki je rojen aprila oblekla skoraj takoj v bodije, najprej sem sicer vztrajala z unimi benkicami ali kaj so že, ampak sem hitro skužila, da to ni to.. pol pa bodi, da je bil mali pokrit, kašne hlačke gor, majčko če je pihalo in gremo... v bolj konkretne stvari sem ga oblačila kasneje, ko je bil že bolj mulček.. prej sem se bala, da ga polomim, res...user posted image user posted image user posted image user posted image    zdaj se sama sebi smejim, ko to pišem, ampak takra me je blo resnično strah.....

Oh ja, sem se najedla, sem pojedla za na vrh še eno jabolko, zdaj me pa tišči za znoret...user posted image user posted image user posted image pa še dobra ni bla, fujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
6.6.2009 21:31:58   
eee35
Za kaj že uporabljate kremo z materino dušico? Zgleda, da sem spregledala temo...
Aprilčica: mene TAKOOOOO razpiii...ko moj pije pa vozi, da pojma nimaš, od mojega fotra s 1. zakona hčerko je ubil pijan voznik, mogoče tudi zato smo mi vsi zelo alergični nato. Foter včasih valjda pretirava z alkoholom, ampak nikoli ne bo sedel za volan, pa tudi, če pri kosilu spije kozarček, pač ne, takšne ima načela. Ljudje se mi zdi se sploh ne zavedajo, kaj delajo, da ne gre samo zato, da lahko sebe poškodujejo ali da jih ujame ali ne policist. Lahko pa še komu drugemu uničijo življenje, jaz vem, da si ne b nikoli oprostila...Tako, da popolnoma razumem, zakaj si bila tok jezna.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
6.6.2009 21:33:48   
eee35
Aha, res je, kaj je s Sulfinjo? Pa par dni nazaj sem vprašala če katera ve kaj o naši user posted image , ki je pričakovala dvojčke?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 198
6.6.2009 21:41:47   
Joob
Aprilčica, hvala za odgovor!user posted image  Tudi meni ni jasno, kako otročička, malega, spravit v kavbojke...ko gledam tako male otročičke tako napravljene, se mi kar smolijo, ker verjamem da jim ni ravno komot v kavbojkah, tako kot se mi radi valamo v trenirkah, je pomoje isto za otročičke...zato pa spračujem, ker vidim, kako mali bonbončki so že v srajčkah in brezrokavnikih, meni je to vse skupaj malo pretirano. Torej so bodiji mišljeni kot spodnje perilo, če sem te prav razumela.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 199
6.6.2009 22:40:37   
kerala
sams, sem komaj zdaj videla tvoj post. Dopoldan je meni fajn, daj se mi javi na sms, pa priletim še jaz, verjetno mojga ne bo, razen če bi bilo grdo vreme. No, če nama že na telovadbi ni ratalouser posted image   Sem bom pa kar razgledala okrog, sploh ne dvomim da te ne bi prepoznala - tako veliko filmskih zvazd pa spet okrog ne šeta!user posted image user posted image

Joob, jaz sem kupila 4 bodije na preklop št. 56, 2 št. 62, vse z dolgimi rokavi. Ostalo pa 3 pajacke, zaenkrat bombažne, pa en tanjši kompletek in eno jopico 56, pa nekaj bodijev 62, dvoje hlače z naramnicami 62, eno majčko 62. Pa še nekaj nogavičk, dvoje copatke, bombažne kapice. Večino sem naročila v Nextu, nekaj sem kupila v h&m in BC. Za začetek bo dovolj, je treba pustit še nekaj guštov za kasneje!

Volitve so jutri - boste šle? Jaz grem. Zdaj bo pa Hribar, grem pred TV, da ne zamudim slučajno!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.