Ayo
|
Ojla klepetulje! Najprej pohvala, da ste lepo cvekale, tako da smo ze na 2.delu!! Se pa zdaj po 1 tednu neoglasanja sploh ne znam vklopit Sem vas sproti sicer nekaj brala, za pisanje pa ni bilo ne casa ne prave volje. No, prejsnji tezko pricakovani podaljsan vikend, ko sva Gabriela oddala za 2 dni in 2 noci tasci in tastu, midva pa na morje, je bil totalen polom!!! Dez in 18°!! Tako da od najinega pocitka nisva imela nic; nasprotno se bolj sva se zmatrana od nervoze, ki nama jo je povzrocilo vreme! Potem, ko smo se vrnili domov, smo imeli se probleme z Gabrielom - ker sva ga prvic pustila toliko casa pri tasci in tastu, je bil verjetno potem uzaljen in jezen na naju, ker je zganjal ful histerijo po bajti, dretje 100/h, nic ubogat, metanje po tleh...komaj sva ga v dvoje krotila. Tako torej je izgledala najina relaksacije in pocitek. To in neprespane noci (se vedno imamo velike tezave ponoci z Gabrielom!) je potem botrovalu k odlocitvu, da sem sla h G po bolnisko, sicer samo polovicno, to pomeni da zdaj delam zjutraj in moram reci, da se takoj pozna. Enostavno ni slo, ko sem po celodnevnem delavniku zvecer ob 18.30 prisla domov, sem mislila da me bo razneslo od razno raznih bolecin in da se mi bo enostavno zmesalo. No, na sreco pa sem od naslednjega cetrtka tudi ze na dopustu do konca junija, potem pa bomo videli ali bom se nadaljevala polovicno ali pa enostavno zakljucila kariero. In potem bo potrebno res zacet kaj pripravljat doma za . Pri nas je namrec gnezdenje = 0! Sem pa tudi razmisljala, da se v juliju itak zacenjajo ze razprodaje in bom verjetno kar pocakala in takrat kupila tudi kaj novega za , da ne bo imel/a samo rabljene stvari od Gabriela (itak je bil pa on zimski, tako da kaj bo treba dokupit sigurno). Drugace sem kar ok, vsake toliko casa me grabijo krci, da o krcnih zilah ne govorim, slabo mi je bilo zdaj kar kaksen teden dva, pa sem tudi jaz ugotovila da mogoce od tega, ce se prevec napapcam oz. kaj jem. Se mi pa vcasih zdi, da sploh ne pretiravam s hrano in se takoj pocutim sito, ker verjetno rast stiska zelodcek in je v njem manj prostora tudi pridno brca, najbolj je seveda aktiven ponoci in tudi kadar brca, kar velikokrat direktno na mehur, to prav lepo cutim. Vceraj sem bila pa tudi jaz na masazi za , sicer ni bilo nic posebnega, ampak sem imela dovolj vsega in sem si rekla, da bom zdaj vsaj ta zadnja 2 meseca malo uzivala in si privoscila, saj samo garam od jutra do vecera + ponoci in si to tudi zasluzim. Naslednji petek imam tudi rezervirano kozmeticarko, da mi odstrani kocine na nogah (to sem vedno pocela sama) in verjetno ji bom rekal naj mi uredi tudi frizurco tam spodaj, sedaj pa tudi aktivno razmisljam, da rezerviram se za pedikuro, ceprav to pa moram pohvalit mojega, da ima on veselje rihtat moje tacke samo kaj ko pa tudi on dela po cele dneve, zvecer pa samo pade na kavc. Ena se mi zdi da je pisala o bolecinah v nogah - meni se to konstantno dogaja, ce vec kot 1 teden ne migam in ne sportam, tako da zame je plavanje univirzalno zdravilo, za kriz in hrbtenico, noge, roke...skratka Nic, kaj vec vas zal ne uspem pokomentirat, ker je bilo cisto prevec ctiva za moj spomin. Grem sedaj si naredit eno ledeno kavico, potem pa se kaj na hitro pospravit, pa bosta moja2 fanta ze doma. Sulfinija se se kar drzi, kajne?