Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 29.10.2008 21:20:30
|
|
|
|
tweed
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nočem provocirat, ampak - a ni pocestnica isto kot k*? Kako ji pa na ta način kažeš spoštovanje? Mislim, saj je samo druga beseda za isti poklic... Res da je ta v ssjk, k* pa verjetno ne, ampak vseeno, verjetno nisi užaljen/a zaradi kletvice same, ampak zato, kaj pomeni, če že misliš bit užaljen/a... napaka, obstaja beseda k.... v SSKJ: vulg. vlačuga, prostitutka: postala je k....; imeli so jo za k.... / kot psovka k.... stara meni pa te besede nekako ne gredo z jezika, še manj pa izrazi kot je vulva ali vagina ... Je vzdihovanje dovolj...
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 29.10.2008 23:10:04
|
|
|
|
Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Da te ne spoštuje,če ti med sexom reče kako svinjsko?No,to pa že ni res.Midva se imava ful rada,dva otroka sem mu rodila,pa mi vseeno med sexom rad reče kako gajsno.Men je všeč.Nima pa to nobene zveze z nespoštovanjem. Se podpišem... mislim - kakšno zvezo ima besednjak med seksom s spoštovanjem?... a tisti, ki prakticirajo mazohizem in se med seksomm še prav pošteno prebutajo , se pa ne spoštujejo?... jejhata, ženske... ne posodabljajte samo računalnikov, ampak še razmišljanje... da je pa vse stvar okusa, to pa drži. ...in se podpišem!
|
|
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 29.10.2008 23:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se pa zdi da takšnim osebam nekaj ne štima v glavi
|
|
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 30.10.2008 15:31:40
|
|
|
|
devo
|
Men se pa zdi, da majo samo malo preveč vroč seks
|
|
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 3.11.2008 20:44:45
|
|
|
|
diana_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka ne mi ni pa če bi mi potem bi en čas bil na suuhem. mislim da se tud med sexom vidi kolko te partner spoštuje se podpišem
|
|
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 6.11.2008 8:56:57
|
|
|
|
muška
|
Moj mož je zelo konzervativna oseba, tako da midva nimava nobenega besednjaka. In čisto pošteno priznam, da bi raje poslušala "grde" besede, kot pa neko romantično jamranje .
|
|
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 6.11.2008 9:37:09
|
|
|
|
ronja
|
"oh, vrtnica moja, odpri se, cvet moj najlepši na poljanah..." ti ne bi pasalo, muška? Sicer pa: boljše met seks brez besednjaka kot pa besednjak brez seksa
|
|
|
|
RE: grdo govorjenje med seksom 6.11.2008 10:19:19
|
|
|
|
muška
|
Ma da mi to reče, bi takoj vedela, da ni noben ded, ampak ena navadna spužva, ma jebote no.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?