|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: grdo govorjenje med seksom
29.10.2008 21:20:30   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Nočem provocirat, ampak - a ni pocestnica isto kot k*? Kako ji pa na ta način kažeš spoštovanje? Mislim, saj je samo druga beseda za isti poklic... Res da je ta v ssjk, k* pa verjetno ne, ampak vseeno, verjetno nisi užaljen/a zaradi kletvice same, ampak zato, kaj pomeni, če že misliš bit užaljen/a...

user posted image  napaka, obstaja beseda k.... v SSKJ:
vulg. vlačuga, prostitutka: postala
je k....; imeli so jo za k.... / kot psovka k.... stara

meni pa te besede nekako ne gredo z jezika, še manj pa izrazi kot je vulva ali vagina user posted image ... Je vzdihovanje dovolj...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
29.10.2008 23:10:04   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Da te ne spoštuje,če ti med sexom reče kako svinjsko?No,to pa že ni res.Midva se imava ful rada,dva otroka sem mu rodila,pa mi vseeno med sexom rad reče kako gajsno.Men je všeč.Nima pa to nobene zveze z nespoštovanjem.

Se podpišem... mislim - kakšno zvezo ima besednjak med seksom s spoštovanjem?... a tisti, ki prakticirajo mazohizem in se med seksomm še prav pošteno prebutajo user posted image , se pa ne spoštujejo?... jejhata, ženske... ne posodabljajte samo računalnikov, ampak še razmišljanje... da je pa vse stvar okusa, to pa drži.

user posted image user posted image user posted image user posted image

...in se podpišem!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
29.10.2008 23:12:00   
Anonimen
Meni se pa zdi da takšnim osebam nekaj ne štima v glavi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
30.10.2008 15:31:40   
devo
Men se pa zdi, da majo samo malo preveč vroč seks user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.11.2008 20:44:45   
diana_25
IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka

ne mi ni pa če bi mi potem bi en čas bil na suuhem.
mislim da se tud med sexom vidi kolko te partner spoštuje

se podpišemuser posted image

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
6.11.2008 8:56:57   
muška
Moj mož je zelo konzervativna oseba, tako da midva nimava nobenega besednjaka. In čisto pošteno priznam, da bi raje poslušala "grde" besede, kot pa neko romantično jamranje user posted image  .

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 56
6.11.2008 9:37:09   
ronja
"oh, vrtnica moja, odpri se, cvet moj najlepši na poljanah..." ti ne bi pasalo, muška?user posted image user posted image
Sicer pa: boljše met seks brez besednjaka kot pa besednjak brez seksauser posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 57
6.11.2008 10:19:19   
muška
Ma da mi to reče, bi takoj vedela, da ni noben ded, ampak ena navadna spužva, ma jebote no.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
6.11.2008 10:50:10   
ronja
hehe, mi še noben ni tega rekel - tisti, ki so kaj preveč botaniko omenjali, pri meni tak niso meli veliko šans, pa do seksa (z ali brez besed) sploh ni prišlouser posted image Zoologi, to je pa drugouser posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?