ronja
|
No, penis glih ne rečem med seksom . Je preveč sterilno . Moram priznat, da zadnje, kar si med seksom želim, bi bilo, da me spoštljivo gledal . Takrat hočem strast, pa spontanost! Saj se tudi ne obnašam takrat ko svetnica, hehe, prej tisto drugo ... K**** mi sicer mislim da še ni rekel, (se ne spomnim, je že tako dolgo od tega, kar sva zadnjič seksala - kdaj bo že ta januar? ), ampak ne bi bila užaljena - navsezadnje so to profesionalke na tem področju - saj tudi ne bom užaljena, če mi reče kuharica medtem, ko kuham . Pa sicer ve, da nisem kuharica, pa jaz vem, da s tem ne misli dajat moje izobrazbe v nič, ampak mu je pač všeč kako skuham. Zakaj bi bilo potem v postelji kaj drugače? A ni fajn bit v njegovih očeh profesionalka na vsakem področju, ki mu kaj pomeni? Tako da kot anonimna in kerensa mislim, da grdo govorjenje med seksom ne izraža nespoštovanja - če se seveda oba strinjata. torej: povej mu, da ti ne paše, pa bo. Mislim, da če imata partnerja pošlihtano v glavi in si zaupata in točno vesta, kaj drugemu pomenita, potem je čisto vseeno, kako si govorita med seksom, med crkljanjem, v šali, kar tako - samo da se ne zmerjata v prepiru (vsaj ne pred otroci), ker imajo tam psovke čisto drug namen - prizadeti. Med seksom pa je njihov namen nekaj čiiiiiiisto drugega! Po akciji se pa stisneva "po najino" in začoriva, če se le da - zadnje leto pa je bilo navadno tako, da je eden hitel po otroka, ki se je praviloma zbudila vsaj na koncu, če že ne prej ... Včasih je bilo pa dostikrat tako, da sva potem šibala kam, ker se je obvezno že mudilo... Res je pa, da seks fante zmatra in če so že sicer zmatrani, bojo hitro zaspali. Ampak dober seks ima navadno kar na oba tak učinek, tak da ni problem, hehe. Ker pa jaz navadno rabim manj spanja, res navadno on prej zaspi in se mi dostikrat opravičuje, da noče zaspat, ampak meni je všeč, ko zaspi in ga božam, me to ne moti. Da bi me pa nagnal stran, bi me pa seveda motilo!
|