Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 18:35:39
|
|
|
|
tinč407
|
Maš prav! Zdaj smo še lahko neobremenjene. Ko bom bom tak vedno v strahu, da mali ne bi imel kje kakšne luknice od špikanja mora bit fajn in ne samo sredstvo za dosego
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 18:38:00
|
|
|
|
D.Mateja
|
.Jaz tako pravim, kdor je z malim zadovoljen, veliko nikoli ne bo mel.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 18:39:39
|
|
|
|
tinč407
|
Ja, saj jaz bi samo enega malega
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 18:44:11
|
|
|
|
D.Mateja
|
A bo to prvi otroček?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 18:49:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Ja, saj jaz bi samo enega malega ja, jaz bi tudi samo enega malega
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 18:57:44
|
|
|
|
D.Mateja
|
Moj ravno 10. praznuje 13 rojstni dan. Mogoče bo pa darilo za rd še en dojenček.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 19:00:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Moj ravno 10. praznuje 13 rojstni dan. Mogoče bo pa darilo za rd še en dojenček. to bi blo super
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 19:01:35
|
|
|
|
D.Mateja
|
Bi blo čist noro po 2 ss. Itak pa da bo. Čutm tko.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 19:06:52
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Bi blo čist noro po 2 ss. Itak pa da bo. Čutm tko. kdaj si pa imela zadnji ss? drzim pesti, da ugledas crtici in da bo tokrat vse ok
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 19:07:14
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja A bo to prvi otroček? Ja prvi bo!! Z mojim dragim si ga res že dolgo želiva. že kake 2 leti. Pa sva morala prvo urediti s stanovanjem, da nisma več podnajemnika, pa da je dobra plača, pa tak dalje, da potem nimaš več teh skrbi. To se je meni zdelo ful pomembno. Saj vem, da bi drugače tudi nekak že... Jaz še študiram, ampak izredno. Če lahko zdaj delam zraven bom kasneje z tudi nekako zvozila letnike. Ne mislim pavzirati. Zdaj delam izpite z polno paro
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 19:09:36
|
|
|
|
tinč407
|
saj bo mateja Mene je tak strah ss!!!! To kar berem kaj so nekatere napisale, se mi samo srce para! Potem pa malo špikne, pa sem že cela v strahu
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 19:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vam še jaz opišem znake. M je zamujala, špika me v križu in v trebuhu kot, da se bo ulila. Malo me bolijo joškice, pa tudi večje naj bi bile je ugotovil moj, ko še nisem naredila testa. In ni se zmotil. Je že vedel kaj je delal. Skoraj bi pozabila, da sem postala požrešna, kakšna malica ob pol enejstih zvečer zelo paše. S kavo so postali problemi. Ko jo spijem mi je slabo. Kava pa mi je bila v vsaki nosečnosti najbolj ogabna zadeva, posebej na začetku.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 19:44:45
|
|
|
|
vesnica206
|
Meni se je napel spodnji del trebuha kot pred menstruacijo (ne cakam 5.4.). Ampak ni tistega znacilnega zvijanja. Vceraj sem imela, ko sem sla na stranisce, tak bledo roza izcedek. Ampak potem spet nic. Drugac pa mi ni neki slabo, pa glede prsi tut nic takega, mogoce samo bradavicke malo potemnjene za odtenek... Ful sm nestrpna, jao meni... Vsem drzim pesti. res je lazje, ko vidis koliko nas drzi skupaj in se tolazimo in spodbujamo
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 20:32:37
|
|
|
|
cina
|
Meni je pa ta teden tako hudo slabo kot še nikoli...imam skoz občutek, da imam želodec v grlu. Pa tu pa tam me neki špika kot pred . Če pa ta mesec ne bo
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 21:42:09
|
|
|
|
tinč407
|
jaz sem opazila nov znak!!! Joške mi lepo stojijo!!! ko sem dala dol modrc so kar tak ostale!! jaz vam povem, da nekaj bo ampak bolijo me pa nič ne!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 21:56:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 ko sem dala dol modrc so kar tak ostale!! Čakaj, da boš dala skozi dojenje, pa ti jih smo še stoja na glavo postavi bolj pokonc.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.4.2008 22:08:34
|
|
|
|
tinč407
|
Bom jih mogla gor rolati v modrc?? sem malo močnejše postave pa mam že kar zaj bolj polne. Me je kar strah kaj bo? Se moram pozanimat do katere št. delajo modrce
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 7:38:46
|
|
|
|
diamantina
|
Uh te joške, jaz imam k sreči malo manjšte, 75B, tako da upam, da mi po dojenju ne bodo gledale čez pas No, najprej je treba sploh zanosit in rodit, pol se bom pa pogovarjala Moji znaki danes? Prsa me bolijo od prej, da bi bile kaj večje, ne bi rekla. MOzoljava sem ko največji najstnik, bomo videli, ampak meni se vse skupaj bolj zdi kot PMS
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 8:21:51
|
|
|
|
becky
|
eno vprašanje: a se res tak fejst povesijo? ker jaz mam 80E-F in se rahlo bojim, da bodo pol dolge . mogoče katera ve, kaj pomaga, da ne bi postale dolge?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 8:47:59
|
|
|
|
D.Mateja
|
Oj. Moja sodelavka ima exstremno velike joške. Si exstra modrčke naročuje, ker nimajo njene številke. In ji po treh porodih še vedno stojijo, nima skoraj nič povešene. Je pa stara 50let. Je rekla, da je veliko odvisno od opore in masaže in krem.Tko da, ni panike, da bi bile do kolen .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 8:49:00
|
|
|
|
D.Mateja
|
Moji znaki danes, jošk ne smem niti prijet, ker me tako noro bolijo, pa povečale so se noro. Zaspana in utrujena drugače pa vse ok. Aja, apetita še vedno ni.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 9:36:40
|
|
|
|
witto
|
Križ me boli, zeli boli, po povečan beli tok, Danes je ne čakam
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 9:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, joške se povesijo. Se pa itak ne vidi, če nosiš modrce, ni treba da so push-up, že z navadnimi se en vidi. Ampak če pa daš modrček dol - ja visijo. Jih morajo pa možje malo bolj gor podpirat in naredit masažo Saše Lendero.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 9:56:52
|
|
|
|
D.Mateja
|
držim pesti da ne pride ne danes ne naslednjih . Nekje tukaj gor sem prebrala, da se lahko v nosečnosti pojavi tudi izcedek. Mogoče je to to. Mal pojdi po forumih pobrskat imaš ogromno napisanega.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.4.2008 10:24:22
|
|
|
|
aqua77
|
Znaki danes: - še vedno herpes
- tišči lulat na 5 min
- psiha dela 100 na uro
- bolijo prsa
- kava še vedno diši
- po novem mi dišijo celo cigarete
- nič več krvavega izcedka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?