gaja*
|
Joooj, bojana1, kakšne ure zbiraš Jaz se takrat najbolj mučim in trdno očke dol tiščim, da lahko spim. Vedno upam, da se mala ne prebudi... Vsaj do treh, tak da imam jaz okol 4 ure spanca. No, najini obletnici sta mimo. Včeraj potem nisem prišla prej do trgovine, pa še deževat je začelo, tak da sva z gajo lepo počakali atija, da nam je prinesel sestavine, pa sem pol naredila kosilo in še pecivo sem spekla. Ja sploh ni blo problema včeraj bit v kuhni, ker sem si gajo nesla zraven, pa ni jokala (no, skoraj do konca, pol sva pa mogli atija poklicat, da mora prit domov). Jagoda3: tudi jaz vam želim, da bo ta operacija čimprej za vami. A pol do zdaj ti svojega tima še sploh nisi mogla kopat? Kaj pa če mu samo nogice potem med poletjem mal not namočiš? Sej če boste pa šli septembra na morje, bo pa tudi fajn. Za take je tisti čas super, ko ta hujš vročina malo pade, pa še gužve bo manj na morju, ker se začne šola No, na vreme se sicer ne moremo zanašat, ker je kr neki zadnji čas. Meseci si sploh niso več podobni zadnja leta AD3 kapljice: jaz gaji od prejšnje srede ne dajem kapljic, ker me je zanimalo, če bo kaj boljš zvečer, preden gremo spat. Pa sva z možem ugotovila, da je zvečer isto sr*nje, ker joče isto kot prej. Tudi če jo uspavava prej, se ob pol 10 zbudi in joče. Kot da rabi, da se zvečer izjoče Ne vem no, meni se zdi, da niso kapljice? Vseeno sva se odločila, da bova v avstriji kupila oleovit vitamine, proti krčem pa še lefaxin. Maaa, sprobala sva že vse živo, pa ni nikol razlike. Zdaj ji ne bom dajala več teh kapljic, ker bova itak pičila konec tedna v avstrijo. Bomo pol videli Mogoče bo pa res minilo samo. Upam Pa še : pri nama je zadeva hitro zalaufala, saj že itak nisva mogla počakat 6t Me je blo strah, da bi me G na pregledu vprašal če sva že in kdaj Halo , je blo pač treba Boli me res malo samo na začetku (ko je res filing, kot da je prvič tam noter ), drugače pa je ok. Mogoče je malo bolj suho , ko pa zalaufa , je super. Šivov nisem čutila, pa itak sem imela samo 4. Tako da mi smo že začeli to bolj pogosto prakticirat. Zdaj je največkrat problem, ko gaja vedno takrat joče, ko bi rada . Za zaščito pa mislim, da bom počakala dokler ne dobim M. Upam, da je še vsaj nekaj mesecev ne bo, tako da lahko še malo uživam. Pa glede na to, da vas veliko piše da pazite, bova zgleda tudi midva mogla začet... Še nisva najbolj Se kr zanašam na polno dojenje Ko pa dobim M, pa se bom glede na čas odločila kako in kaj. Če jo npr. dobim naslednji mesec bom bolj intenzivno o tem razmišljala kot pa če jo dobim šele čez pol leta... Ma, ne vem Po eni strani ja, po drugi ne vem kaj, sem čisto zmešana Pa sploh se ne morem odločit, kaj bi vzela. Tablet zihr ne, o ostalem pa tud bolj malo vem. Kako deluje inekcija Samo spet, jaz se igel bojim ko križa Pa kr me skrbi, če bi mi kaj noter dali Pikice: veliko vas je pisalo, da ste imeli/imate pikice No, kakšne so? Ker ko jih je gaja imela, sva šli k P. Gaja je dobila najprej po vratu rdeče flekce, tako ful vneto kožico. Potem pa je v roku dveh dni koža postala mozoljčkasta - tak mozoljček pri mozoljčku, pa na vrhu mozoljčka bele pikice. Groza za pogledat, res Ampak pikic je bilo pa res obupno veliko, ena zraven druge. Potem, ko se je kožica na glavi in vratu malo umirila, pa je vdarilo ven na ličkih. Katastrofa!! Kako to zgleda? Najprej mozoljčki, potem pa je gaji kožica na ličkih začela kar pokati (zgleda, da se je sušilo ), in lupiti... Pač, skoraj vsak dan ena faza. Vsaka pikica je zgledala ko vulkan al ne vem kak naj rečem. Na sredini pika, okrog pa tak krogec. Zaenkrat je nas minilo, še vedno pa ne vem, a je bila to alergija ali pa samo čiščenje - meni je bilo prehudo za samo čisščenje kože Pa kako paniko je naredila una sestra v bolnici, ko sva jo pripeljala Bi ji danes dala kar eno na nos , ma*er me je prestrašla. Sej ne rečem, mogoče se izkaže, da je imela celo prav, samo ne moreš povedat mami na tak način. Ko sem se že itak tulila zraven gaje tam Tak, zdaj pa bo konc tišine pri nas. Mala se prebuja LP