gaja*
|
Mi smo danes bili v posvetovalnici. Smo bili hitro konec, ker smo se samo tehtali in merili. Naslednjič pa dobimo že pikice No, Gaja pridno je in raste, saj tehta že 4340 g (sem doma bodi stehtala in odštela), velika pa je že 53 cm Kot kaže imam mleka dovolj, saj se je Gaja v 6 tednih zredila skoraj za 1100g. Sem pa danes poklicala še za slikanje kolkov, ker napotnico že imam nekaj časa doma, pa so rekli naj pokličem konec maja. Sva dobili datum v začetku julija, dan preden bo stara 3 mesece NinaF, jaz vem kako je, ko ti zdravniki predpišejo dieto. Danes sem se po doooolgem času pregrešila. Sem jedla pico (sir ). Bomo videli, kako bo vplivalo na Gajo. Zdaj imam pa ful slabo vest, ker me skrbi, da Gaji ne bo pasalo Me zato ful tišči na Midve sva sicer dobili izvide, da alergije na k/mleko ni, ampak so mi vseeno svetovali, naj se izogibam mlečnim izdelkom. Tako da jaz tudi pazim, kaj lahko pojem in kaj ne. Od mesa jem le piščanca, potem pa še ribe. Nič mleka in mlečnih izdelov (ne sira, smetan, namazov), jajc, čokolade, orehov (in podobnega)... Izogibam se tudi jedem ki te sestavine vsebujejo tudi v sledeh... Mah, ni fajn, pa že nekod gre. Sem se že navadila. Pojem veliko polente, pš. zdroba, kruha ( ), kompotov, krompirja, testenin... Na žalost je to sama taka redilna hrana, tak da so se mi kg ustavili in mi že dober teden stojijo. Bo že, ni sile. Sem pa začela malo bolj migat Pa še orbitrek dobim naslednji teden Juhu!! Ma, dobra 2 kg sta mi še ostala, tak da ni take sile, samo je pa okrog trebuha taka žalost Ne bo drugega kot pa se res spustit v boj proti špehcu Jaz tudi imam še kaka 2 kg nad trebuhom pa imam malo večje pomaranče, npr. grenivke Joooj, mi ni všeč No, če seštejem te kg pa se od njih poslovim, bi bilo kar sprejemljivo Tak, zdaj sva z Gajo sami doma, ker ati dela. Samo še danes je popoldne, tak da komaj čakam jutri Sploh nisem navajena, da ga popoldne ni doma Gaja že dela neke akrobacije, tak da bo počasi pogledala pokonci. A se vaši veliko smejijo? Gaja je zjutraj pravi dobrovoljček. Ati je te dni, ko sta zjutraj skupaj vstajala prav užival zraven nje... Pa ful veliko se smeji med spanjem... Zvečer je pa še vedno ista pesem. Ko je ura okol sedem se začne in traja skoraj vedno do pol enajstih. Takrat pa jok in stok Pa kr traja in ne neha. Potem pa zaspi in je mir. Vsaj do treh zjutraj Samo tega bi se še radi znebili, da zvečer ne bi tako jokala... Meni se kar smili... Evo, jok na vidiku. Letim