Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Saj pravim mišek, če ti tako praviš, bo že držalo. Jaz sem luzerka z infantilnimi izjavami, ki nikdar ne bo brezpogojno ljubljena praviš. Točno tako. Resno, zakaj si noces odpreti poti, da dovolis, da si vsaj das moznost, da dozivis brezpogojno ljubezen. zakaj a priori trdno vztrajas, da to ni mogoce? Razsiri si custvena obzorja. Morda se potem tudi custvena cakra odpre, pocisti eventualne nesnage prejsnjih zivljenj in ti uspe zaziveti v skladu s seboj in z ljubeznijo, ki jo premores dajati in prejemati. Zakaj ne dovolis, da misel na kateri temeljis, da misel ki oblikuje tvojo energijo ne funkcionira na misli o cisti ljubezni. saj sama ves - kakor nasa energija funkcionira, tako izgledamo in tako gledamo in vidimo. Ce nek nas energetski center dela dobro, je tisti del nas uravnotezen, nismo levo ne desno, ce pa ne dela ok, je tisti del nas malce brez ravnoteze na levo ali desno (kar je glih tko zanic ali ne zanic kot obratno), in vselej imamo tudi tam težave. Clovek ni samo "korist" in custva niso samo maska za "korist", je nekaj dalec vecjega, globjega, duhovnejsega kot :"Ljubimo zato, ker nam nekdo daje točno tisto, kar najbolj rabimo. Če nam ne daje, ga ne ljubimo več. " Ljubezen ni prostitutka, da jo dobi tisti, ki najvec da. vcasih ljubimo nekoga, ki nam manj da ima pa nekaj, kar nam ne daje, kar enostavno je. Ljubezen je le redko predmet kupcije oz. nikoli ne bi smel biti in v svojem bistvu nikoli ne. Saj ne dajemo ali prodajamo naso ljubezen temvec sebe. Ljubezni v trgovini ni. In res , otroci... odpri jim svoje duri in ljubi te enkratne stvaritve tocno taksne kot so. ne taksne kot hocemo da so, ne taksne, ko so ko nam ne delajo "sramnoto", ne take kot kot nas podaljsek ali nadometek ali polnilce nasih potreb... ljubiti ih take kot so, brez kakrsnega koli pogojevanja. Ce me ne bos ubogal, te ne bom imela rada. Nesprejemljiva kupcija. Ce je ljubezen dajanje tistega kar rabis, potem ti to lahko da vsak in vsakega lahko ljubis, potrebno je zgolj vedeti kaj rabis. Kupcija. Rabis hiso.. **** je izpolnil en pogoj. Rabis, da te vzdrzuje, izpolnil je drugi pogoj... Odpri svoje cakre, odpri svoj um in ga spusti v neslutene globine neznanega. lahko da bos zelo prijetno presenecena. Zaupaj vesolju, da bo tako ok. Misli prepogosto meso postanejo in misli o pogojeni ljubezni... Energije so precej bolj enostavna stvar, kot si mi to predstavljamo. Pa ne delujejo tako, da ko jih poklices, da z njimi nezavedno upravljaš. Moras se v celoti usmerit na to, da to nameravaš in bit odlocen, da to speljes fizicno. Morda ti uspe. predpogoj je, da se odpres pozitivnim energijam. Brez strahu.