Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 10:19:16
|
|
|
|
barbara b
|
Bravo vse punce Naj bodo prihajajoči meseci polni sreče in mirno nosečnost. Tistim, ki še ne čakate želim, da zagledate Tistim, ki vas pa je obiskala nadležna pa želim v mesecu maju
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 10:40:30
|
|
|
|
Lyla
|
Čestitke novim !! Želim vam res lepih in krasnega otročiča. Ostalim pa ogromno - v maju bo sigurno več sreče ker je mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 16:13:55
|
|
|
|
_sanja_*
|
Neki dni me ni blo, pa sem vas komi našla Vidim, da je nekaj novih ! Bravo. Ostale pa pogumno v maj, je mesec ljubezni in bo gotovo več uspeha.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 16:47:11
|
|
|
|
witto
|
Ku----ku---- a je je kakšna nova ? No sej dneva še ni konec, je pa jutri zadnji dan Aprila. Jast sem se opogumila,in naredila test. -----, pa spet ponovila (za hec)ovul test......in spet sta se pokazali dve črtici......
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 19:15:28
|
|
|
|
spps
|
kje je še kakšna aprilčica,da poroza seznam????še par dni,pa bo aprila konec....dajmo punce
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:13:06
|
|
|
|
Hator
|
Sanna, krvomočnico se dobi v Sanolaborju. Witto, jaz verjame, da se nam boš kmalu pridružila. Stiskam pesti azte. Vsem pa hvala, hvala za čestitke. Sem med vašimi navijačicami.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:33:03
|
|
|
|
witto
|
še malo, še malo Hator, in rezultat bo tu...........
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:41:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto še malo, še malo Hator, in rezultat bo tu........... witto,navijam tud jaz zate zeeellooooooooo
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:42:39
|
|
|
|
witto
|
jast pa navijam za vse vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:44:02
|
|
|
|
miklarom
|
zdravo punce! spet se morem mal javit, da vidim ka dogaja. opažam da so spet nove . ja bravo čestitam vsem novim vse naj,naj, ostalim pa pogum in veselo naprej saj bo. no moja ima danes datum, zaenkrat je še ni. bom pa še kar mal počakala, preden naredim kakšen testek, ko mi včasih za nekaj dni ponagaja.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:45:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom zdravo punce! spet se morem mal javit, da vidim ka dogaja. opažam da so spet nove . ja bravo čestitam vsem novim vse naj,naj, ostalim pa pogum in veselo naprej saj bo. no moja ima danes datum, zaenkrat je še ni. bom pa še kar mal počakala, preden naredim kakšen testek, ko mi včasih za nekaj dni ponagaja. miklarom,naj se tvoja rdeča za dobro leto skrije v svoj brlog
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:48:26
|
|
|
|
miklarom
|
ja, ja , ko bi jo lahko bi jo kr zaprla not pa zaklenala to da ne bi mogla ven pobegnat, sam ko se ne da je preveč zvita.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 21:56:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ja, ja , ko bi jo lahko bi jo kr zaprla not pa zaklenala to da ne bi mogla ven pobegnat, sam ko se ne da je preveč zvita. bom jo pretepla če pride
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 29.4.2008 22:37:37
|
|
|
|
Arwenko
|
Pozdravljene! Se oglašam prvič, pa ne vem ali še pašem tukaj noter ali že med M ne pričakujem maja... No dejstvo je, da bi morala priti 26.4 (najkasneje) in zaostaja, sicer pa imam vedno cikluse med 28-30 dni. Današnji jutranji test je bil sicer negativen, ampak dokler ni še ostaja upanje, da je pa le uspelo LP.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 6:57:22
|
|
|
|
diamantina
|
Moje M še zaenkrat ni, ampak bo danes pricurljala, ker mi je temperatura padla iz 36.8 na 36.4, tako da jo pričakujem in bom kar modro obarvala ta zadnji aprilski dan. Škoda, no pa bo mogoče maja več sreče.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 9:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo babe lahko me obarvate v modro. sicer nisem dobila menstruacije, test je bil vceraj zvecer negativen. potem sem premisljevala in se spomnila, da sem mela 12.4. rahlo krvavitev. sem zdaj ko nisem menstruacije dobila, mislila da je to bla vgnezditvena krvavitev.. ampak glede na to, da sem s koncem januarja nehala jemati KT, mislim,da se mi menstruacija se ni cisto uredila. je februarja tocno na datum prisla, vendar le rahla krvavitev, marca je tocno blo, pa vse normalno. zaj pa aprila se malo zmesala in prav tako mene zmesala, da vec nisem znala kaj si naj mislim. ampak vem,da nisem noseca, ker nimam nobenih znakov, da bi bla, tako da se kar selim v maj. zdaj ko so 3meseci mimo, sem se scistila, in zdaj greva z mojim veselo , da bo maj potem res roza tudi za naju.. mejte se
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 11:09:10
|
|
|
|
limonita
|
Živjo! Tudi mene lahko pobarvate v modro Pa saj je bilo to za pričakovati, ker sva z mojim skupaj samo za vikende in bo tako še dva meseca. Čestitke vsem novim nosečkam tudi z moje strani. Želim vam vse najboljše, lepo nosečnost pa zdrave bebije.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 12:18:28
|
|
|
|
sonček85
|
miklarom,naj se ti skrije ta tvoja ,saj je ne potrebujemo.potem se bomo pa z vozički sprhajale .jupi
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 12:33:19
|
|
|
|
sanna
|
Navijam še tale zadnji dan, da se še kakšna prikaže! Dajmo punce!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 14:36:15
|
|
|
|
Barbk
|
Jaz tud še navijam in močno upam še na kako novo srečko . Dajmo punce!!!
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 15:46:09
|
|
|
|
dolinamiru
|
Žal , spet smo na začetku. V mesecu aprilu, kljub nepričakovanju je prišla popolnoma nepovabljena . Ampak , svet se vrti naprej mi gremo v nove zmage . Prosim ,da me daste na seznam za 25. maj lp Dolina
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 17:31:22
|
|
|
|
kepica
|
Sem vas komaj našla Tudi jaz še vedno mislim na vas Upam, da se te dni še kateri nasmehne sreča. Punce, močno držim pesti za vas.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 30.4.2008 21:13:34
|
|
|
|
miklarom
|
ja, danes je še skrita moja , je še ni na plan in upam da je tudi ne bo. seveda se bomo skupaj sprehajale z vozički, lepo bi bilo, da se pol vse dobimo vsaka s svojo in pokramlajamo ob kakšni . no jes zdej odhajam v tujino za en teden , pa da pol vidim kaj bo med tem časom se mi dogajalo. ko pridem nazaj vam takoj vse javim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 1.5.2008 9:06:44
|
|
|
|
diamantina
|
Lahko me obarvate modro in se selim v že potekajoči maj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 1.5.2008 10:42:24
|
|
|
|
Arwenko
|
No tudi k nam je prišla danes, po 6 dnevni zamudi, kar se mi ni zgodilo še praktično nikoli. Se glede na svojo dolžino ciklusa (30 dni) selim kar v junij.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.