Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 27.4.2008 9:54:42
|
|
|
|
kepica
|
Catisima, vem, kako se počutiš in vem, da nobena beseda ne pomaga omiliti bolečine. Sem pred pol leta doživela enako, kot ti in te čisto razumem Po ss je baje lažje zanositi, zato držim pesti zate, da se ti kmalu spet nasmehne sreča. Jaz sem pa v petekj javila, da sem dobila , pa je bil samo roza izcedek na wc papirju potem pa nič več Ne verjamem, da bi bila vgnezditvena, ampak, ker je vse možno, mi prosim povejte, koliko dni po vgnezditvi test pokaže? Zgleda, da imam totalno zmešane hormone. Že prejšnji mesec sem imela težave, sedaj pa spet. Mi gre pa na živce, ker ni ker bi šla rada v nov krog. Znakov pa nimam, razen ogromnih težkih prsi, tako da po moje s tem ne bo nič in čakam, da se vlije. No, v glavnem...koliko dni po vgnezditveni pokaže test? Lepo nedeljo vam želim in še vedno držim pesti za vas
< Sporočilo je popravil kepica -- 27.4.2008 9:56:31 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 27.4.2008 10:16:07
|
|
|
|
nmag
|
Pojdi k dr.naj ti vzame kri in boš takoj vedela,če je vgnezditev ali ne.Za test pa ne vem,vem samo,če imaš redno M,ti pokaže že mogoče kak dan prej.Lepo nedeljo vsem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 27.4.2008 13:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica, nikoli ne veš, mogoče pa si Držim pesti zate. Tudi jaz imam ful težke in boleče prsi, sem pa 27. dan ciklusa. M bi morala prit par dni nazaj (no, ali pa tudi ne, včasih se zgodi tudi 28. dan, povečini pa 23.-26. dan). Mi pa ni dalo miru in sem šla delat včeraj test BC. Namreč že od O naprej me ful špika, dva dni nazaj in včeraj sem bila sigurna, da se bo vlila M, isto me je bolelo, pa nič. BC mi je pokazal rahlooooooo , pa še to po kakih 10-15 minutah, tako da res ne vem, če si je mogoče ne domišljam in če je rezultat po tolikem času sploh še pravi. Sem slikala, pa se na sliki še slabše vidi. Danes sem test ponovila, po 5 min. se je malo bolj, ampak še vedno le rahloooooooo obarvalo . Tako da zdaj upam in upam in čakam, da bom lahko naredila nov test, ker vem, da je zdaj verjetno še prekmalu. Mojemu si še ne upam povedat, ker bi ga rada presentila, ko bom bolj sigurna. Kako pa se pripne slikica??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 27.4.2008 15:53:55
|
|
|
|
Raguel
|
Spet sem vas prišla malo vzpodbujati,da boste lažje zdržale še teh par dni do konca meseca šmeli,*nina*,nanika,PikicaT in Lyla-iskrene čestitke!!Želim vam nosečnost brez težav in zdrave otročke Vse tiste,ki ste se morale posloviti od aprila pa ne obupujte,kajti kmalu bo posijalo sonce tudi za vas vse,vključno z mano.Važno je to,da se med seboj razumemo,se vzpodbujamo,pa čeprav ima vsaka od nas drugačno zgodbo z drugačnimi težavami in da le-te trajajo pri vsaki že različno dolgo.Vse nas pa veže ena zelo lepa stvar in to je pričakovanje in roko na srce-za to smo pripravljene storiti marsikaj in se marsičemu tudi odpovedati.TUKAJ PA VSEM NAM KAPO DOL,ANE?Vglavnem,hotela sem povedati to,da smo res borke in tukaj nam ni para in da tudi če smo vmes kakšen dan na tleh,se bomo drug dan dvignile še višje-BRAVO ZA VSE NAS !!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 27.4.2008 16:31:55
|
|
|
|
diamantina
|
Čestitke vse, novim nosečkam! Pri meni M še ni, imam pa vse znake, da bo lihkar tukaj. Ampak, pustimo se presenetit.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 5:30:43
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro punce.kako ste mi?upam,da boste pisale bolj vzpodbudne novice kot jaz.mene je v soboto obiskala tečka,tako da se selim v maj vsem ostalim nečakajočim žeeeeeeeliim veliko sreče s testki catisima
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 7:07:26
|
|
|
|
kepica
|
Dobro jutro punce. Tudi moje še vedno ni, zato me prosim obarvajte nazaj v zeleno Pojma nimam, kdaj bom delala test. Naj mi prosim katera pove, kdaj naj naredim test, če sem imela v petek vgnezditveno krvavitev
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 7:31:25
|
|
|
|
catisima
|
dobro jutro punce moje zale....kepica poglej po svojih izkušnjah ti pokaže rahle črtice in to je zgodnja nosečnost; če sm jest imela vgnezditev 5 dni pred ta pa naj bi bila 5.4.; test pa je 7.4. pokazal rahlo pol kr poskusi...jst sm poskusla s first sign pa je bla rahla, pa pol neki baby chek pa isto (razen lističi baby chek k sta po dva pakirana mi ni nč pokazal), po zagotovilu ginekologov je pa najbolj sigurn kuker de clear blue, t aje pa u prvi minuti pokazal +....tko, da držim pestke zate in velik sreče...zase pa lahk rečem,da mi sedaj mal nagaja psiha pa skušam bit močna samo zakaj, če je bolečina more ven in upam, da bom med tistimi srečkami ki ne pričakujejo julija...pa pa in objemčke
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 7:33:20
|
|
|
|
diamantina
|
Moje M še tudi ni, no danes bi naj prišla, ampak imam tisti neumen občutek, da jo bom dobila še ta mesec, ziher 30.-ega. Vsem, ki ste dobile M Močno navijam, da še katera preseneti s pliuskom ta mesec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 8:10:52
|
|
|
|
ursa30
|
dobro jutro. lahko me barvate modro , se selim v maj. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 8:39:57
|
|
|
|
KulGirl
|
Moja je prišla z manjšo zamudo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 8:44:22
|
|
|
|
METULJ1
|
spps, ursa30, Kulgirl in vse ostale - en velik objemček za vse vas, ki vas je obiskala. Jaz mislim, da bomo vse v maju končno zagledale . Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 10:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Catisima, želim ti vse dobro, da bi čimprej spet zagledala .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 10:46:07
|
|
|
|
D.Mateja
|
Čestitam vsem novim in vam želim lepih . Navijam za vse, ki še čakate in da je ne dočakate. In pa seveda velik za vse, ki je prišla.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 10:51:37
|
|
|
|
Lyla
|
Punce za vse ki vas je obiskala vam pošiljam en ogromen Ostale še nečakajoče pa navijam za vas! Anonimna - vsak + pa še tako rahel na CB je le +. Tako da jst mislim da ti lahko kar čestitam! Kepica za test ti ne znam povedat kdaj. Ampak tud ogromne težke prsi so lahko tud znak za . Ne vem, skušam te bodrit in navijam zate!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 11:06:14
|
|
|
|
aqua77
|
za vse naše borke, ki ste dobile veliko . Catissima, ti kar pusti, da gre bolečina ven, spusti par solzic in se nasloni na ramo nekomu, ki mu zaupaš.... Boš vidla za dežjem vedno posije sonce...
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 11:09:03
|
|
|
|
kepica
|
Hojla punce ja, šravfa me že celo dopoldne, kot da bom dobila M, pa je ni. Jaz mislim, da je to to, danes grem po dva testa. Pa bom vzela kar CB, da bo 100% . Enega bom naredila jutri in če še ne bo nič pokazal, bom enega naredila še v četrtek. Upam jutri na Držim pesti za vse, ki ste še ostale, da skupaj zagledamo v naslednjih dneh.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 11:27:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sigurno bomo zagledali +
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 11:33:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Hojla punce ja, šravfa me že celo dopoldne, kot da bom dobila M, pa je ni. Jaz mislim, da je to to, danes grem po dva testa. Pa bom vzela kar CB, da bo 100% . Enega bom naredila jutri in če še ne bo nič pokazal, bom enega naredila še v četrtek. Upam jutri na Držim pesti za vse, ki ste še ostale, da skupaj zagledamo v naslednjih dneh. Navijam za +!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 11:55:49
|
|
|
|
tasa.m
|
Spps in vse ostale, ki vas je obiskala pa en velik in vam želim, da v maju zagledate . Novim pa čim lepših in zdravega .
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 11:57:43
|
|
|
|
D.Mateja
|
Držim pesti da si in da bo jutri en velik + in da se veselim s tabo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 12:22:48
|
|
|
|
micamuca
|
Živijo, Vsem aprilčicam, ki ste zagledale iskrene čestitke, tiste, ki pa ste ta mesec pobarvane v modro pa pošiljam veliko in navijam za vse vas. Sama imam jutri dan D, se pravi jutri bi po pravem me pričakujem . Sej nekaj znakov za za morebitno nosečnost že imam, npr od ovulacije naprej imam malo bolečin, kot takrat, ko dobim , potem imam probleme s prebavo (drugače, tega ni), sem zelo zelo čudne volje (swingam iz v najhujšo , ...), kar prepogosto sem na stranišču in tako naprej. Seveda se še preveč zavedam, da bi to lahko bila le psiha, ampak mogoče pa vendare bo. Če mi bo uspelo, bi rada s testom pošakala do 7.5., ker imam takrat rojstni dan. Vsem pošiljam in vam želim lep dan.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 13:01:00
|
|
|
|
lunica85
|
mi je zelo žal se bomo pa v naslednjem mesecu veselili.ne obupaj in se veseli da imaš doma že enega sončka. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 13:01:46
|
|
|
|
tinč407
|
sem gledala za nazaj poste pa nisem nikjer opazla da bi se liam kaj javila. če boš kaj brala, kak je blo pri G v četrtek? si jo že dobla nemarnico?
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 28.4.2008 13:02:00
|
|
|
|
sasa78
|
micamuca držim pesti - meni je test pokazal + 4 dni pred , tako da - jaz bi ga delala že prej - Vse ki ste zagledale čestitke, ostale pa in da se mi čimprej pridružte!!!!! Za tiste k ni eno ne drugo pa držim pesti za močne Dejmo punce
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.