|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
27.4.2008 9:54:42   
kepica
Catisima, vem, kako se počutiš in vem, da nobena beseda ne pomaga omiliti bolečine. Sem pred pol leta doživela enako, kot ti in te čisto razumem user posted image   Po ss je baje lažje zanositi, zato držim pesti zate, da se ti kmalu spet nasmehne sreča.
Jaz sem pa v petekj javila, da sem dobila user posted image , pa je bil samo roza izcedek na wc papirju potem pa nič večuser posted image Ne verjamem, da bi bila vgnezditvena, ampak, ker je vse možno, mi prosim povejte, koliko dni po vgnezditvi test pokaže? Zgleda, da imam totalno zmešane hormone. Že prejšnji mesec sem imela težave, sedaj pa spet. Mi gre pa na živce, ker ni user posted image ker bi šla rada v nov krog. Znakov user posted image pa nimam, razen ogromnih težkih prsi, tako da po moje s tem ne bo nič in čakam, da se user posted image vlije.
No, v glavnem...koliko dni po vgnezditveni pokaže test?

Lepo nedeljo vam želim in še vedno držim pesti za vasuser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 27.4.2008 9:56:31 >

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.4.2008 10:16:07   
nmag
Pojdi k dr.naj ti vzame kri in boš takoj vedela,če je vgnezditev ali ne.Za test pa ne vem,vem samo,če imaš redno M,ti pokaže že mogoče kak dan prej.Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.4.2008 13:54:00   
Anonimen
Kepica, nikoli ne veš, mogoče pa si user posted image Držim pesti zate.

Tudi jaz imam ful težke in boleče prsi, sem pa 27. dan ciklusa. M bi morala prit par dni nazaj (no, ali pa tudi ne, včasih se zgodi tudi 28. dan, povečini pa 23.-26. dan). Mi pa ni dalo miru in sem šla delat včeraj test BC. Namreč že od O naprej me ful špika, dva dni nazaj in včeraj sem bila sigurna, da se bo vlila M, isto me je bolelo, pa nič. BC mi je pokazal rahlooooooo user posted image , pa še to po kakih 10-15 minutah, tako da res ne vem, če si je mogoče ne domišljam in če je rezultat po tolikem času sploh še pravi. Sem slikala, pa se na sliki še slabše vidi.
Danes sem test ponovila, po 5 min. se je malo bolj, ampak še vedno le rahloooooooo obarvalo user posted image .
Tako da zdaj upam in upam in čakam, da bom lahko naredila nov test, ker vem, da je zdaj verjetno še prekmalu. Mojemu si še ne upam povedat, ker bi ga rada presentila, ko bom bolj sigurna.

Kako pa se pripne slikica??

(odgovor članu nmag)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.4.2008 15:53:55   
Raguel
Spet sem vas prišla malo vzpodbujati,da boste lažje zdržale še teh par dni do konca mesecauser posted image user posted image user posted image

šmeli,*nina*,nanika,PikicaT in Lyla-iskrene čestitke!!Želim vam nosečnost brez težav in zdrave otročkeuser posted image user posted image
Vse tiste,ki ste se morale posloviti od aprila pa ne obupujte,kajti kmalu bo posijalo sonce tudi za vas vse,vključno z mano.Važno je to,da se med seboj razumemo,se vzpodbujamo,pa čeprav ima vsaka od nas drugačno zgodbo z drugačnimi težavami in da le-te trajajo pri vsaki že različno dolgo.Vse nas pa veže ena zelo lepa stvar in to je pričakovanjeuser posted image in roko na srce-za to smo pripravljene storiti marsikaj in se marsičemu tudi odpovedati.TUKAJ PA VSEM NAM KAPO DOL,ANE?Vglavnem,hotela sem povedati to,da smo res borke in tukaj nam ni para in da tudi če smo vmes kakšen dan na tleh,se bomo drug dan dvignile še višje-BRAVO ZA VSE NAS !!!

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.4.2008 16:31:55   
diamantina
Čestitke vse, novim nosečkam!

Pri meni M še ni, imam pa vse znake, da bo lihkar tukaj. Ampak, pustimo se presenetit. user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
28.4.2008 5:30:43   
spps
dobro jutro punce.kako ste mi?upam,da boste pisale bolj vzpodbudne novice kot jaz.mene je v soboto obiskala tečka,tako da se selim v majuser posted image user posted image user posted image user posted image vsem ostalim nečakajočim žeeeeeeeliim veliko sreče s testkiuser posted image user posted image user posted image user posted image  
catisimauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
28.4.2008 7:07:26   
kepica
Dobro jutro punce. Tudi moje user posted image  še vedno ni, zato me prosim obarvajte nazaj v zelenouser posted image user posted image user posted image
Pojma nimam, kdaj bom delala test. Naj mi prosim katera pove, kdaj naj naredim test, če sem imela v petek vgnezditveno krvavitevuser posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
28.4.2008 7:31:25   
catisima
dobro jutro punce moje zale....kepica poglej po svojih izkušnjah ti pokaže rahle črtice in to je zgodnja nosečnost; če sm jest imela vgnezditev 5 dni pred user posted image  ta pa naj bi bila 5.4.; test pa je 7.4. pokazal rahlo pol kr poskusi...jst sm poskusla s first sign pa je bla rahla, pa pol neki baby chek pa isto (razen lističi baby chek k sta po dva pakirana mi ni nč pokazal), po zagotovilu ginekologov je pa najbolj sigurn kuker de clear blue, t aje pa u prvi minuti pokazal +....tko, da držim pestke zate in velik sreče...zase pa lahk rečem,da mi sedaj mal nagaja psiha pa skušam bit močna samo zakaj, če je bolečina more ven in upam, da bom med tistimi srečkami ki user posted image  ne pričakujejo julija...pa pa in objemčke

enga :), pa pa Simonka

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
28.4.2008 7:33:20   
diamantina
Moje M še tudi ni, no danes bi naj prišla, ampak imam tisti neumen občutek, da jo bom dobila še ta mesec, ziher 30.-ega.

Vsem, ki ste dobile Muser posted image  

Močno navijam, da še katera preseneti s pliuskom ta mesec. user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
28.4.2008 8:10:52   
ursa30
dobro jutro. lahko me barvate modro user posted image , se selim v maj. lp

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
28.4.2008 8:39:57   
KulGirl
Moja user posted image  je prišla z manjšo zamudouser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
28.4.2008 8:44:22   
METULJ1
spps, ursa30, Kulgirl in vse ostale - en velik objemček za vse vas, ki vas je user posted image  obiskala.
Jaz mislim, da bomo vse v maju končno zagledale user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.4.2008 10:06:55   
Anonimen
Catisima, želim ti vse dobro, da bi čimprej spet zagledala user posted image .

(odgovor članu lunica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.4.2008 10:46:07   
D.Mateja
Čestitam vsem novim user posted image  in vam želim lepih user posted image . Navijam za vse, ki še čakate user posted image  in da je ne dočakate. In pa seveda velik user posted image  za vse, ki je prišla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.4.2008 10:51:37   
Lyla
Punce za vse ki vas je obiskala user posted image  vam pošiljam en ogromen user posted image

Ostale še nečakajoče pa navijam za vas!

Anonimna - vsak + pa še tako rahel na CB je le +. Tako da jst mislim da ti lahko kar čestitam!

Kepica za test ti ne znam povedat kdaj. Ampak tud ogromne težke prsi so lahko tud znak za user posted image .  Ne vem, skušam te bodrit in navijam zate!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.4.2008 11:06:14   
aqua77
za vse naše borke, ki ste dobile user posted image  veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Catissima, ti kar pusti, da gre bolečina ven, spusti par solzic in se nasloni na ramo nekomu, ki mu zaupaš.... Boš vidla za dežjem vedno posije sonce...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.4.2008 11:09:03   
kepica
Hojla punce
ja, šravfa me že celo dopoldne, kot da bom dobila M, pa je ni. Jaz mislim, da je to to, danes grem po dva testa. Pa bom vzela kar CB, da bo 100% . Enega bom naredila jutri in če še ne bo nič pokazal, bom enega naredila še v četrtek. Upam jutri na user posted image
Držim pesti za vse, ki ste še ostale, da skupaj zagledamo user posted image  v naslednjih dneh.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.4.2008 11:27:29   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno bomo zagledali +user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.4.2008 11:33:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Hojla punce
ja, šravfa me že celo dopoldne, kot da bom dobila M, pa je ni. Jaz mislim, da je to to, danes grem po dva testa. Pa bom vzela kar CB, da bo 100% . Enega bom naredila jutri in če še ne bo nič pokazal, bom enega naredila še v četrtek. Upam jutri na user posted image
Držim pesti za vse, ki ste še ostale, da skupaj zagledamo user posted image  v naslednjih dneh.

Navijam za +!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.4.2008 11:55:49   
tasa.m
Spps in vse ostale, ki vas je obiskala user posted image  pa en velik user posted image  in vam želim, da v maju zagledate user posted image .
Novim user posted image  pa čim lepših user posted image  in zdravega user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.4.2008 11:57:43   
D.Mateja
Držim pesti da si user posted image  in da bo jutri en velik + in da se veselim s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.4.2008 12:22:48   
micamuca
Živijo,

Vsem aprilčicam, ki ste zagledale user posted image  iskrene čestitke, tiste, ki pa ste ta mesec pobarvane v modro pa pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in navijam za vse vas.

Sama imam jutri dan D, se pravi jutri bi po pravem me pričakujem user posted image . Sej nekaj znakov za za morebitno nosečnost že imam, npr od ovulacije naprej imam malo bolečin, kot takrat, ko dobim user posted image , potem imam probleme s prebavo (drugače, tega ni), sem zelo zelo čudne volje (swingam iz user posted image v najhujšo user posted image , ...), kar  prepogosto sem na stranišču in tako naprej. Seveda se še preveč zavedam, da bi to lahko bila le psiha, ampak mogoče pa vendare bo.
Če mi bo uspelo, bi rada s testom pošakala do 7.5., ker imam takrat rojstni dan.

Vsem pošiljam user posted image  in vam želim lep dan. 

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.4.2008 13:01:00   
lunica85
mi je zelo žal se bomo pa v naslednjem mesecu veselili.ne obupaj in se veseli da imaš doma že enega sončka.

lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.4.2008 13:01:46   
tinč407
sem gledala za nazaj poste pa nisem nikjer opazla da bi se liam kaj javila.
če boš kaj brala, kak je blo pri G v četrtek? si jo že dobla nemarnico? user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu micamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.4.2008 13:02:00   
sasa78
micamuca držim pesti - meni je test pokazal + 4 dni pred user posted image , tako da  - jaz bi ga delala že prej -
Vse ki ste  zagledale user posted image user posted image user posted image  čestitke, ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da se mi čimprej pridružte!!!!!

Za tiste k ni eno ne drugo pa držim pesti za močne user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu micamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.