Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 12:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ni bil čep, je lahko bila tudi plodovnica, pri meni je bilo tako. Kar bi pa pomenilo, da moraš v 48 urah rodit, da se plodovnica skozi počen mehur ne inficira. Daj ti raje malo G vprašaj, kaj je za narediti.
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 12:49:28
|
|
|
|
NADA79
|
Blo je malo krvavo in se potem tudi nehalo. Imela sem pa tudi mokre hlačke. A je možno da je to to. Izcadka imam pa že cca. 3 tedne kar dosti.
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 12:56:19
|
|
|
|
klarisima
|
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2018802 pa srečno
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 13:16:03
|
|
|
|
thumbelina
|
Meni se je pri taprvi odluščil čep en mesec pred dejanskim porodom. Pozorna bodi na popadke in plodovnico, to je bolj očiten znak poroda.
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 13:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NADA79 Blo je malo krvavo in se potem tudi nehalo. Imela sem pa tudi mokre hlačke. A je možno da je to to. Izcadka imam pa že cca. 3 tedne kar dosti. Meni se je, ko sem zjutraj vstala, nekaj takega belkasno-roza po nogah pocedilo. Jaz do takrat še nikoli ničesar o nobenem čepu nisem slišala in sem zato šla v porodnišnico, češ da mi je voda odtekla. No, in mi je. Ne vsa, seveda, ampak mehur je pa bil počen. To so videli, ko so mi naredili amnio.
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 13:21:35
|
|
|
|
mateyka
|
NADA79 - maš isto k pr men. trajalo je slab teden (sem mela potem samo sluz po prvem odluščenju), da se je porod zares začel. vsak dan je mal bolj bolel (lažni popadki), 5 dan pa je blo tko hudo, da smo šli v bolnico, da midajo neki za spat k mi ni dal miru, da se mal spočijem pred porodom. in sem bla 3 cm odprta in smo šli seveda rojevat in ne spat
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 13:31:11
|
|
|
|
NADA79
|
Bojim se da ni kaj narobe?!
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 13:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nada, narobe nima kaj bit. Edino mogoče boš kmalu rodila, to je pa tudi edino tako prav. Pojdi v porodnišnico ali pa vsaj pokliči in to povej.
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 13:53:48
|
|
|
|
pupika27
|
čep je sluz ki je pomešana s krvjo je pa tega za kakšno žličko.je pa to znanilec da je porod zelo blizu.........................tako so nas vsaj v materinski podučili
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 14:34:50
|
|
|
|
Naja30
|
Meni se je čep odluščil zvečer, rodila sem pa naslednji dan zjutraj.
|
|
|
|
RE: Čep odluščen kaj pa zdaj? 6.11.2007 15:48:14
|
|
|
|
mateyka
|
ne skrbi, če bo bolečina popadkov intenzivnejša in pogostejša, pokličeš porodnišnico - sej vse veš to je samo mal začetne panike, ko dojameš, da je veliki dan res blizu
|
|
|
| Stran: [1] |
služba po porodniškiMichonne RRAli ste/boste po končani porodniški odšle v službo?Da (
96%)
Ne, ostala sem/bom doma (
4%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!