|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cep
31.10.2007 13:28:00   
Anonimen
kako izgleda cep,in koliko casa po tem ko naj bi se odluscil lahko pricakujes porod
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cep
31.10.2007 13:50:43   
butt3rfly
krvava sluz, ni za sfalit. v šoli za starše so nam svetovali, da če se ti čep odlušči, da ne letiš takoj v porodniško, ampak počakaš, da se ti začnejo popadki. kar pa ni nujno, da je isti dan, al pa nasledni.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 14:15:16   
lunca2
Meni se je odluščil čep ob 20:00 uri rodila sem še isti dan oziroma večer ob 23:17. Meni je ginekologinja svetovala, da ko se odlušči čep naj pridem do nje če bo med tednom drugače pa naj grem v  porodnišnico.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 14:33:11   
svetla77
živjo,
meni se je čep luščil kar tri dni preden so se začeli popadki, tako da je to res odvisno od vsake posameznice. v porod. so mi rekli, da se lahko pridem pokazat ... po moje pa je najbolje, če lepo mirno počakaš doma, in šelo ko se ti začnejo popadki, odideš po user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 17:31:54   
*lenc@*
ne morš falit, sluz k SMRKELJ. men je odpadel že 14 dni pred rojstvom, ni to pokazatelj začetka akcije. 

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu svetla77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!