|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

image

Celotna kolekcija se naslanja na več kot 50-letno Afroditino tradicijo v negi las, na vrhunske naravne sestavine, pa tudi na izjemne rezultate delovanja pri različni problematiki las in lasišča.

ZDRAVJE IN NEGA

Pljučna hipertenzija

Avtor: P.R. | 18.5.2024
image

Osrednji simptom pljučne hipertenzije je težka sapa, ki se sprva pojavlja ob naporu – ob napredovanju bolezni pa lahko tudi že v mirovanju.

image

Prihajajoča majska sobota bo združila veliko otrok in mladih družin, ki imajo radi gibanje v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 15. Malčkov tek.

PROSTI ČAS

Nariši nasmeh z Minicityjem

Avtor: P.R. | 13.5.2024
image

Rezervirajte si soboto, 18. aprila, ko bo v Minicityju potekal najbolj zabaven brezplačen dogodek za družine. Zabavali vas bodo Čuki in Ribič Pepe, otroci pa lahko raziskujejo in se preizkušajo v več kot 100 poklicih in skoraj 500 aktivnostih.

image

HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizira 1. enodnevni HIGHLANDER Pohodniški dogodek, z gosti in prikazom preživetja v naravi.

image

Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi lažje organizacije je obvezna predhodna prijava.

PROSTI ČAS

Premiera filma Robotove sanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.4.2024
image

Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.

PROSTI ČAS

Začenja se 16. festival Bobri

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.3.2024
image

16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s kulturnimi prireditvami, in sicer na 58 prizoriščih v Ljubljani, 5 v Domžalah ter 1 v Sežani.

KUHARAJAMO

Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček se je zaključila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.2.2024
image

V januarju in februarju ste objavili fotografije svojih odličnih pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center Palčica. Preverite, kdo dobi bon agencije Sonček in kako so se otroci zabavali ob peki.

image

Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mlade starše! Tudi za očke.

STRAN 1 OD 4

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pljučna hipertenzija
Osrednji simptom pljučne hipertenzije je težka sapa, ki se sprva pojavlja ob naporu – ob napredovanju bolezni pa lahko t...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?