cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČNE 44. DAN SLADKO

  
clock-img

15.02.2006, 07:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dobro jutro vsem odločnim. A vse še spite oz. vestno delate v službah?
Danes se že veselim pizze, zvečer pa sladice. Bom spekla rožičev kolač z jabolki - mmmmmmmmmmmm, se mi že zdaj cedijo sline.
Včerajšnji dan pa sem preživela brez greha - z jabolčnim zajtrkom, ostala 2 obroka pa s krompirjevo solato.

clock-img

15.02.2006, 07:52

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jutro punce!

Včeraj sem imela tako norišnico, da sem komaj uspela jesti. Sem zjutraj še pred osmo pojedla hruško, do kosila pa sem prišla šele po 16 uri. Večerja pa je bila spet bolj hitra. Upam da bom danes imela kaj več časa in bom lahko uživala v hrani.

Za kosilo bodo testenine - standard pri meni na OH dan. Za sladico pa še ne vem kaj bom. Sem se pa zaklela, da ne bom več pekla doma, saj potem pretiravam s količinami, pa še naslednje par dni me vse mami in je parkrat več možnosti da se pregrešim. No, upam da bom imela čas iti v trgovino, ker doma odkar sem na dieti nimamo nič sladkega. Se moj pritožuje, ker on bi vsak večer pred tv eno milko pojedel (pa nikjer se mu nič ne pozna user posted image ).

clock-img

15.02.2006, 07:52

clock-img

Anonimen

Jutro!
Ah, jaz sem pa včeraj grešila. Šefica speče take dobre polžke iz slanega testa s česnom. Mmmmm, še tople je prinesla. Ampak jih celo dopoldne nisem jedla, sam vohala sem jih. Potem sem jih pa nekaj domov vzela in sem jih pred kosilom pojedla.... user posted image
Že res, da je dovoljeno malo kruha pri kosilu, vendar ne tok, pa ne bel, pa še masten........
Zato pa potem večerjala nisem, oz sem samo mandarince tri. Tako.

Danes pa nimam pojma kaj naj jem za kosilo, nimam idej. Pizza brez sira mi ne diši več, testenine so dobre samo z mesno omako, edino če bom dobila kakšno slano pecivo v Sparu, drugače pa pojma nimam. Za zvečer pa tud še ne vem, je preveč izbire. Diši mi kremšnita, tlele v službi mam pred sabo (od včeraj, ko je ena prinesla) Pečjakove čokoladne navihančke, sladoled bi,..............................

clock-img

15.02.2006, 08:17

clock-img

breda

pencil-img

40

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi!!! jaz pa sem super preživela moj včerajšnji vodni dan. Brez hude lakote in prekrškov. Tako, da tiste, ki se bjite prvega tega dneva, nikar. Saj gre.

clock-img

15.02.2006, 08:20

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ciao Odločne

Tudi meni je včerajšnji dan minil brez prekrška. Za zajterk so bila jabolka, za kosilo in večerjo pa pasulj_seveda brez mesa.
Danes pa bom pripravila zelenjavno pizzo, za ostale pa navadno. O tem, kaj naj spečem za večerjo pa še razmišljam. Najverjetneje pa bom spekla jogurtovo pecivo, s čokoladnim prelivom in kokosom.

clock-img

15.02.2006, 08:43

clock-img

Anonimen

No vidiš Breda! Bravo!!!! user posted image  user posted image  user posted image
Spodbujala sem te pa jaz, grešnica! user posted image

clock-img

15.02.2006, 09:22

clock-img

breda

pencil-img

40

Ah, Hothien, saj nas je kar nekaj  grešnic, ene bolj, druge manj.......Tvoja izguba kg je pa tudi zelo lepa!

clock-img

15.02.2006, 09:39

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Hojla, mene pa nekaj zanima. Kako je možno, da kljub temu, da prermalo popijem (sem 100% da je premalo), mi moja tehtnica, ki meri tudi % vode v telesu - kaže vsak dan mal večji procent. Prej je blo več ali manj skoz približno isto, zdej je pa kr naenkrat se začel procent povečevat - dober teden. Halouser posted image
Sej ne vem če se jo to še keri dogajal, ampak a mi lahk poveste tiste, ki imate tud takšno tehtnico, kaj kaže pri vas?

pozdravček

clock-img

15.02.2006, 10:39

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




t_t_y, koliko pa kaj ješ slano? Sol zadržuje vodo v telesu.


clock-img

15.02.2006, 10:40

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Aja, pozabila napisat kaj bom jedla. Za kosilo pica(po dolgem času), za večerjo pa še ne vem točno.


clock-img

15.02.2006, 11:02

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

MojcaH  - v bistvu skoraj nič ne solim hrane, oz. jo ne solim nič bolj, kot sem jo kak teden ali dva nazaj. Sem tudi jaz že razmišljala o tem, ampak ne more bit to. Sej v bistvu je dobro da je % vode višji, sam ni mi jasno kako to, da kr naenkrat, pa da se praktično vsak dan povečujeuser posted image user posted image user posted image

pozdravček

clock-img

15.02.2006, 11:42

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Jaz sem pa kar celi teden grešila user posted image , pravzaprav se sploh nisem šla diete, ker sem imela polne roke dela in polno skakanja, še na RR nisem pogledala (saj zato pa pride do tegauser posted image ). In tako je včeraj vaga pokazala enako kot prejšnji teden (vsaj gor ni šlo).
Zdaj razmišljam kaj naj naredim, ali kar nazaj na dieto z vašim beljakovinskim dnem ali naj raje vzamem še malo pauze, ker punce prija.

Bodite odločne še naprej,

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

15.02.2006, 12:25

clock-img

Anonimen

mene pa zanima, kakšen ketchup ali pelate uporabljate za pico? zadnjič sem dala kar pekoči ketchup, pa je blo presladko..

kaj pa tista "omaka" za na pico? Sem zadnjič vidla v trgovini.. prodajajo jih zraven ketchupa in omak za testenine.. v majhnem kozarčku, piše za pico..

clock-img

15.02.2006, 14:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Biba, jaz dam kar pelate - sicer uporabljam nepasirane, za pizzo pa kupim pasirane. Ketchupa jaz sploh ne jem.

Moja pizza je že varno pospravljena v želodčku. user posted image  Še moj je rekel, da naredim ful dobro (sploh testo). Pa sem rekla, da si iščem novo službo - pizzajolika bi rada bila. user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda, noremu kmetu tudi uspe debeli krompir zredit. user posted image

Za zvečer imam namen spečt pecivo, pa gledam v elementu, koliko imam še čokoladnih bombonov, pa bi te,...pa pecivo,...pa sladoled,...pa ne vem še.  

clock-img

15.02.2006, 15:19

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Ojla. Jaz sem pa danes pozabila na zajtrk. user posted image  Halo. Pa včeraj sem bila po neshujševalnem vikendu ful lačna, danes sem pa kar pozabila jest. user posted image  Sem pa spila en kapučin. No, za kosilo bo pica, testo že vzhaja. Malo bo pozno, ampak prej ni bilo časa. Dam pa jaz gor kar ketchup, blagi, pa malo origana in bazilike, česna v prahu, pa zelenjavo in je. Sicer ni tako dobra kot z vsemi sestavinami, ampak za preživet je. user posted image  Za večerjo pa še ne vem. Možno da bom kar čokoladice iz Olimja napadla, ker mi ful dišijo, čeprav sem jih v omaro pospravila. user posted image user posted image  Ali pa sladoled.



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

15.02.2006, 15:25

clock-img

paris

pencil-img

1304

Pozdravljene Odločne!
Jedla sem makarončke- klasika, zvečer bom pa al čokoladne bonbone, al tortico al sladoled, al, al, al.........???user posted image


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

15.02.2006, 15:44

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jaz sem pa danes brez sadja. Zjutraj sem ga pozabila jesti, potem pa ni bilo več časa oz. priložnosti. Ko pa sem prišla domov sem bila že tako lačna, da sem takoj pristavila vodo za makarone. Pa tudi če bi šele sedaj jedla sadje, bi imela kosilo šele za večerjo in potem bi zmanjkalo časa za sladko večerjo. Ne, ne, temu se pa ne odpovem. In tako sedaj čakam, da se mi skuhajo špinačni rezanci, da potolažim moj želodček.

Kaj bo za večerjo mi pa še vedno ni jasno. Mogoče gres.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 15.2.2006 15:45:28 >

clock-img

15.02.2006, 16:03

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Jaz se pa nikakor ne morem upret beli kavi user posted image user posted image user posted image ... Sem prišla zjutraj na šiht pa mi jo je dala sodelovka točno pred nos... že narejeno...zame..kaj naj? Spila sem jo v sekundi..user posted image ...
Drugače ne kršim z ničemer, samo za današnje kosilo ne vem..A mi znate pomagat- v kateri dan spadajo borovničevi cmoki, OH ali Š??? Sedaj se že sladkam s čokoladnimi bombončki (6 kom) ki sem jih dobila včeraj za valentinovo...user posted image .. potem pa nič več...user posted image ...vsaj mislim da ne...no...
Pa premalo vode pijem!!! Jo je treba vsaj 2 litra menda, tko da za liter zaostajam...user posted image
Lep dan vam želim vsem skupaj!

clock-img

15.02.2006, 19:10

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Teejaa, jaz sem si popoldan tudi naredila belo kavo. Se mi je res ful zluštala. Sem kr malo jezna, ker pijem kavo brez vsega (kaj vse pretrpimo ženske za lepo telo user posted image ).

Sem pa že pospravila svojo večerjo - buhtelj z vanilijevo kremo, par bombonov in nekaj čokoladk. user posted image .
Nič ne bom pekla, je teba porabit, kar je doma. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.02.2006, 20:19

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Hojla!
Kaj je pa to danes, ful malo postov tule, smo še vedno na prvi strani.user posted image

Torej: danes za K jedla pico, zdajle ko sem dala pa otroka spat, pa v miru naskočila sladoled Wienetta (a se tko napišeuser posted image ), včasih sem ga oboževala, okus čokolade s ploščicami čokolade vmes...danes pa...sem kar malo razočaranauser posted image  ni več tako dober kot je bil včasih, matr! Bom se potem potolažila še s kakšnim piškotom in malo čokolade - temne s pomarančo. Njam!

Teejaa in Lelaval, jaz pa vedno pijem kavo z mlekom, to je moj vsakdanji greh, ne morem in nočem brez mleka, vem, da pravijo da se navadiš, ampak jz se sploh nočem navadit brezuser posted image

Lep pozdravček, Taška

clock-img

15.02.2006, 20:20

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Živjo!

Klasika-testenine, zvečer pa zelenjavna juha z malo testeninske zakuhe. zelenega čćaja kak liter in to je to. Sladkarij ne maram...

t_t_y, morda pa sta za nihanje vode "krina" škrobni in OH dan. Ko se v telesu naredijo zaloge glikogena, le ta veže določen % H2O. Zato tudi teža niha. To se npr. pozna onim, ki omejujejo OH in imajo vsak 4. dan polnitveni, takrat se "zrede" na račun vode tudi do 2 kg.

Damjana

clock-img

15.02.2006, 20:22

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Lelaval, mene pa ful zanima kaj pomeni tvoj nick, če bi mi lahko zaupala.user posted image  Najbolj se mi zdi, da bi bila lahko sestavljanka prvih zlogov otrok recimo al je čisto kaj tretjega?

clock-img

15.02.2006, 20:31

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Pia67-  sej mogoče je kej na tem, ampak čudno mi pa je, da se je začel procent vode dvigovat (in nenehno naraščat) v zadnjem tednu, prej je blo max. 1% gor al pa dol - zdej je že več kot tri, pa prej je šlo enkrat gor enkrat dol, zdej gre pa sam gor. No, sej ne da me to moti - pri kg se ne pozna, sej gre lepo dol (do zdej 10), ampak tko čudno mi je, zato sem spraševala.

Sicer pa sem danes popapcala grenivko, kos pice (take po pravilih) in zraven popečene bučke, za večerjo pa eno tortico - srček iz Spara (sem sicer delala bajadero, pa sem jo mela dost že ko sem žlico obliznila, in me je minilo). Kakor sem sicer požeruh na sladko, mi je moral pri tortici pomagat naš 9 mesečnik, ki poje vse kar vidi (berite: vse kar dobi), sem si pa privoščla še temno čokolado z mandeljni in pomarančno lupinico, njam.

Jutri pa sadjeuser posted image user posted image user posted image .

pozdravček

clock-img

15.02.2006, 20:33

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Aja, btw, še vedno smo na prvi strani - pa je res mal napisanega....

lp

clock-img

15.02.2006, 21:00

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Še jaz se malo pofočkam: vse po planih, nič grehov, me pa danes čaka še večerna porcija trebušnjakov.

Lelaval jaz sem se tudi že spraševala, kaj pomeni tvoj nick.Res je nenavaden.


_____________________________

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem