cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČNE 31. dan - ŠKROB

  
clock-img

02.02.2006, 06:01

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jutro punce!

Danes nas spet čakajo dobrote. Jaz sem zadnje čase na Š dan jedla krompir in mi bo kar pasala sprememba. Naredila si bom riž na čebuli, zraven bom pa njbrž kar rdečo peso. Imam tudi občutek, da mi riž manj "obleži" na želodcu kot krompir in je tako tudi večji učinek diete.

Kavica bo pa danes spet črna brez vsega. Sem se že kar navadila - vse da se mi prebava nazaj uredi.

clock-img

02.02.2006, 06:27

clock-img

ANDREJA*

pencil-img

139

vsem en lep pozdrav!! vidim, da je vodni dan kar uspel...............................včeraj je bilo že boljše.... uuuhhh.....danes si bom pa najbrž privoščila kar joto z repo!!se beremo

clock-img

02.02.2006, 07:22

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Dobro jutro. Bi kašo? Bi fižol? Bi riž?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

02.02.2006, 07:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem svoj zajtrk že pospravila. Sem lačna že, ko se zbudim. Moj user posted image  je peljal otroke na avtobus in ko pride nazaj, si privoščiva kavico. Jaz tito črno - brez vsega. Sem se že navadila - saj veste - za lepoto je treba potrpet. user posted image
Za kosilo pa bom jedla krompirovo solato - prav tako za večerjo.

clock-img

02.02.2006, 08:49

clock-img

tadejaa

pencil-img

121

Jutro!

Danes spet moj najljubši - krompir user posted image .
Glede na to, da celo noč nisem spala ( spetuser posted image  ), ker
mojemu user posted image  rastejo zobki, mi bo tale krompirček dal
malo energije. Verjetno bo za kosilo pečen krompir in
veliiika skleda solate.

clock-img

02.02.2006, 09:05

clock-img

Anonimen

Jutro!
Jaz pa danes jem ričet, za kosilo in večerjo, seveda! Komaj čakam.

clock-img

02.02.2006, 10:06

clock-img

Anonimen

jaz pa danes jem pomfri, koruzo in ajvar..user posted image

tista kila, ki je šla dol po vodnem dnevu, je pa prišla nazaj, tko kot je šla stran.. torej sem spet na 62 kg.. pa saj sem pričakovala, da bo tko...

clock-img

02.02.2006, 10:23

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Hojla!
Jaz pa ugotavljam, da po tem vodnem dnevu nimam nobene volje več za jest. Sej ne vem al naj bom vesela al žalostna, ampak sploh se mi nič več ne lušta. Včeraj sem se posilila s kosilom in večerjo, ker nočem spuščat obrokov, pa tudi zmanjševat jih ne mislim, ampak veselja pa nobenega.
Mi gre kar malo na živce, ker sem se prej ful veselila krompirja, pa sira...zdaj mi je pa čist ravno.

Upam, da bom kmalu prišla na stara pota.user posted image  A se še kateri to dogaja?

Danes bom jedla rižoto. Upam, da mi bo teknilo.

Lp, Taška

clock-img

02.02.2006, 10:29

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Tudi jaz včeraj nisem mogla pojesti toliko kot običajno. Da bi me pa minilo veselje do hrane pa ne, čeprav včasih to ne bi bilo slabo.user posted image  Jaz sem si tako želela včeraj jetrc za kosilo, potem sem pa pojedla komaj slabo polovico od pripravljenega. Enostavno ni več šlo. No, saj ni panike da bo pri meni to dolgo trajalo. user posted image  Toliko se pa že poznam.

clock-img

02.02.2006, 11:10

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Jaz bom danes riž, pa se tudi ravno ne veselim, ker mi je še vedno slabo. Pa driskouser posted image  imam že 2 di, tako, da se kg po vodnem dnevu niso imeli možnost vrnit.


clock-img

02.02.2006, 11:20

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Hojla,
jaz pa ne vem kaj bi danes jedla. Najraje bi mela kar sadni dan, je tudi mene po vodnem dnevu kar minil jest. No, verjetno si bom skuhala brstični ohrovt, ampak ne vem al bi zraven krompir v kosih al kaj - a ma katera kakšen predlog. Brstičnega ohrovta z drobtinicami se verjetno ne smeuser posted image  
No, kg so se pa začel spet mal premikat, ampak bomo vidli kaj bo še do torka.

lp

clock-img

02.02.2006, 11:21

clock-img

hanita

pencil-img

257

Apetita tud jaz nimam prav veliko, a kili stojijo, tako da sem se odločila,če do nedelje ne gre nič dol, začnem z drugo dieto in pika. Ta očitno ni zame!user posted image user posted image user posted image user posted image

Leleval,tolk, da veš!

clock-img

02.02.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

tud men se podobno dogaja. že včeraj nisem imela apetita, danes tudi ne... čudno.. kamot bi še zdržala par vodnih dni, se mi zdi.. tud pojedla sem včeraj res malo-polovičko zrezka, pa mal zelenjave.. večerje pa ne. sem kapučino raj spila..

bomo vidli kako bo danes s pomfrijem..

clock-img

02.02.2006, 12:40

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

oj,
jaz sem si zdaj v našem fast foodu en pomfi naročila in ga že zmazala. Potem pa grem v kitajsko po 2 menija (jaz bom nekaj z rižem in zelenjavouser posted image ), moj bo to zmazal pred izpitom ob 15, jaz pa bom počakala vsaj do 16 ure (uh- bom imela hitro večerjo danes) in bom potem dala v mikrovalovno in zmazala

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

02.02.2006, 13:50

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz imam pa velike oči, vse bi pojedla, potem je pa enostavno želodec prehitro poln. user posted image  Tako da apetita mi ne manjka. Se je pa tiste pol kile po vodnem dnevu že vrnilo, pa še pol kile ekstra je šlo gor. user posted image  Pa se ne obremenjujem, ker se samo iz firbca vagam. Sem pričakovala, da bo šlo vse nazaj gor, kar je šlo tista dva dneva dol.

Danes jem pa riž z omako Uncle Bens (kislo-sladko) in zeleno solato s koruzo. Njammm.





_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

02.02.2006, 13:59

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Jaz sem bla tud včeraj slaba zjutraj, nekaj podobnega kot ti, taška. Pa sem se čutla švoh, toplo mi je blo, pa noge me kar niso hotle dobro držat... pa jest se mi ni ljublo, sem si zato stisnila 4 male rdeče pomarančke in prav počasi scuzala tisti juice. Pa mi je blo takoj (15min!) boljše. Za kosilo sem pa bla že full lačna, jedla čevape in ajvar (njam, kolk je blo to fino), za večerjo pa pleskavico.
Danes jedla prebranec, zvečer pa najbrž fižol v solati... uh, bom dišala ponoči user posted image , me bo dragi skoz okno zabrisal! Jutri pa ne vem, kaj bi. Full se mi luštajo špageti, jih že dolgo nisem, pico sm zdej kar ene trikrat zaporedoma. Zato pa o večerji ne dvomim: en velik kos čokoladne torte (al pa bi morda sladoled? al pa kremšnito? al pa palačinke s skutnim nadevom in rozincami? user posted image user posted image user posted image ). No, vsaj o čokoladi ne dvomim: temna Lindt s pomarančno lupinico!

user posted image user posted image user posted image za vse nas.

Mimogrede, t_t_y, si morda kaj ugotavljala, kolk kil ima naša zavaljena Kunigunda? user posted image Bi si jo prav rada predstavljala...


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

02.02.2006, 14:27

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Joj  Mel_A  nisem uspela računat, saj veš, nekater so se sedaj javile, nekatere so se prejšnjič, nekatere samo prvič, tko da je treba vse sezname preverit da dobimo skupno številko. Bom naslednji torek, OK? Pa še to je, da se naša Kunigunda sedaj malo počasneje redi, pa bo bolj zanimivo če jo "stehtamo" samo vsake tolk časa - ima pa okrog 180-200kg.

lp

clock-img

02.02.2006, 14:52

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Jaz sem pa ful lačna po vodnem dnevu. Včeraj bi lahko celega vola požrla, danes sem pa tudi jedla kosilo že ob 12.30 (ponavadi ob ene pol dveh), pa sem že lačna.user posted image . Pa danes se mi zdi, da sem več pojedla kakor ponavadi.user posted image . Aja, na jedilniku pa jota, za kosilo in večerjo.

clock-img

02.02.2006, 15:22

clock-img

Anonimen

jaz bom pa jutri malo pomešala obroke.. bom imela večerjo takrat, ko naj bi bilo kosilo, kosilo pa za večerjo..user posted image  zakaja?? ker me cel dan ne bo doma oz. sploh do večera ne bom mogla jest. tko da bom zjutraj mal sadja, pol za kosilo mal polnozrnate ciabate in salamce (večerja), za večerjo pa pico.. saj to ne bi smelo bit tok narobe, ne?!?!? morm pa jest tist sendvič, ker bom cel dan na terenu..

clock-img

02.02.2006, 15:47

clock-img

bianka

pencil-img

203

jaz pa sem danes za zajtrk jedla 3 she slive,namočene v vodi in 1 pomarančo,za kosilo pa segedin brez mesa seveda in pomfri pečen v pečici(res je dober),za večerjo pa bom samo segedin brez krompirja.

clock-img

02.02.2006, 15:50

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

 Hanita- ne vrzi puške v koruzo. Saj si včeraj napisala, da se ti že pozna - celo tvoj je že videl. Še 2 meseca imava čas. Meni verjetno gre bolj počasi, ker se že nekje 6 let prehranjujem tako, da ne mešam vsega (a v enem dnevu le zmešam), zdaj pa se držim diete. Pa ne vagaj se več vsak dan. Jaz se tudi ne in je boljši učinek, ker se drugače sekiraš. Stres pa redi - tudi če nič ne ješ -preverjeno.
SMO ODLOČNE ALI NISMO?

clock-img

02.02.2006, 15:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mel_a - jaz, ko sem jedla špagete na OH, sem vedno bila potem ful lačna. Raje jem pizzo, pa se mi še sladica ne lušta preveč zvečer (na čokolado pa vedno pozabim). Za jutri imam pizzo še od nedelje. Testo sem na 3/4 spekla, dala gor zelenjavo in pospravila v zmrzovalnik. Bom jutri samo odtalila in za 15 min. v pečico. Zvečer pa torta. KOMAJ ČAKAM. Imam v soboto RD in bom jutri zvečer jedla torto in se pregrešila s kozarčkom (ali pa dvema user posted image ) vina. V soboto pa smo še povabljeni na RD in bom na sadju. user posted image

clock-img

02.02.2006, 16:42

clock-img

paris

pencil-img

1304

Evo se pofočkam!

Zjutraj ena banana, kosilo rižota z jurčki in solata, zvečer bom pa verjetno samo solato- bom vidla!

Do zmage z vago naprej!!!user posted image


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

02.02.2006, 19:08

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Evo še jaz;za kosilo pomfri in ketchup za večerjo pa isto le da pol manj.Komaj pa čakam že na jutri ko bom jedla pico za sladico še ne vem.A imate kakšen predlog?

clock-img

02.02.2006, 19:32

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Danes sem se pa prav fino najedla. Za kosilo sem imela riž na čebuli in fižolovo solato, za večerjo pa ravno tako riž in zraven rdečo peso. Sem pa imela zelo zgodnje obroke, kosilo ob 13.30, večerjo pa že ob 16. uri. Sedaj sem pa lačna in se nalivam z vodo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem